Sevgilime 2-3 saat ulaşamayınca nefesim daralıyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor, 3-4 saat olunca kriz geçirme seviyesinde başım ağrıyor ya da midem bulanıyor gözlerim doluyor ne yapacağımı bilmiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle bu normal değil. Hiçbir şekilde gemde. Senden kaynaklanabilir güvensizlik travman olabilir ya da parterin güvensiz biriyse aranızda tam güven saplanmadıysa onun hareketlerinden etkilenerek de sahil olmuş olabşlirsi. Hastalık evresine verilmesin. Sevgilin ile kırmadan düzgün bir şekilde bu konuyu konuş. Güzelce kendini açıkla. Biliyorum çok zor ama kendini güzelce ifade edip açıklamana rağmen bir adım atmana rağmen orta yolu bulmamakta ısrar ediyorsa güvensizliği hala sağlıyorsa kusura bakma fıstığım o zaman yolları ayırman gerekir. Tavsiyemi dene eğer bu güvensizlik senden ise, karşı taraftan değilse bu konuyu konuşarak güzelce aşmaya çalışın beraber. Karşı taraftansa ve düzelmiyorsa kesmekten başka yolun yok.
Aşkım güvenmesem zaten ilişkiyi sürdürmem onunla ilgili değil ben direk kafada kuruyorum başına kötü bişey gelmiş olabilr mi diye ama mesela ona çok belli etmek istemiyorum bu kadar önemsediğimi de ne yapacağım bilmiyorum
Güzelim omu önemsediğini belli etmek kadar güzel bir şey yok ki? Siz rastgele birileri değilsiniz sevgilisiniz partnersiniz. Birbirinize sevgi duyuyorsunuz. Ona gerçek hislerini söyle belli et bundan utanma eğer utanıyorsan. Şımarır bir tarafları kalkar diyorsan bırak kalksın, sevgili ona bunu hissettirmeyecekse kim hissettirecek ki? Kafa kurma olayını anlatabiliyorum inişlimin ilk aylarında bende öyleydim overthink bende de var. Ama bir süre sonra kendini akışa bırakıyorsun çünkü sevgi daha ağır basıyor. Ve beklemekten sabretmekten başka yol olmadığını anlıyorsun. Dediğim gibi omunla konuş bu surumu tabiki şey deme bana sürekli rapor et şeklimde. Kendimden pay biçeceğim bir yere gideceksem belliyse bir kaç gün önceden şöyle yapacağımı haber veriyorum sadece. Böyle ufak ufak başlayabilirsin fıstığım. Denemekten zarar gelmez
Ben değerliyim, ben değerliyim, ben değerliyim. Aynaya geç tektarla
Niye be
Abart istersen
Başkası söylese banada abartı bir tepki gibi gelir zaten kendimde anlamlandıramadığım bişey olduğu için sormuşum dimi
Bu kadar takma yani
Normal
Ben hiç alışkın değilim hiçkimseye karşı böyle hissetmemiştim daha önce
Kaybetme korkusu var