YKS sonuçları her an açıklanabilir panik atağım yüzünden batırdım her şeyi sonuçlardan çok korkuyorum açıklandığında herkesi kovup kendim bakacağım kötüyse söylemeyeceğim aileme ama korkuyorum ailemin tepkisinden cidden kalbim çok sıkışıyor
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
stresi azalt
Elimde değil ki
Artık yapacak bi şey yok. Az işten çok iş çıkarma.
S*klemeyerek.
Ya ben yine calisidim by sene hatalarım oldu onun da farkındayım ama ailemden korkuyorum
Takma boş ver
Çok kötüyüm ağlıyorum son 1 haftadir nefes alamiyorum
Kıyamam hayatın sonu değil
Ama ailemden korkuyorum
Hayat senin hayatın
Ya ben bu seneki hatalarımı biliyorum farkındayım telafi edicem ama ailemden korkuyorum
Ya onlar kim ki halledersin sen
Duygusallık olarak zayıfım elimde değil canım canım ağlıyorum 1 haftadir
Sakin ol önce
Ya öyle olmuyor işte yetişkinlerin sakin ol demesi beni delirtiyor... nasıl olabilirim 18 yaşındayım ne meslek olucam onu seçmeye kazanmaya çalışıyorum offf ben ev hanımı mi olucam ya yoksa ama okumakta istiyorum ama olmuyor
Ya daha çok gençsin ilk seneden olmasa ne olmuş sanki seneye kazansan 24 yaşında mezun oluyorusn bak ben 24 yaşındayım daha yeni yeni meslek sahibi olacağım.
Dsha yeni 18 oldum seneye 19 da gidince 22 gibi meszn oluyom aslında ama ne blm ya kendimi o kadar baskı altında hisseidyorum ki...
Bu seneki hataları nie yaptim onu da bilmiyorum
Olur böyle şeyler hiç canını sıkma acele de etme en güzel en faydalı bölüm olsun bende acele etmiştim sen etme. Bak atanan öğretmenler bile 30lu yaşlarda artık 1 sene geç olsun en güzeli olsun güven kendine
Teşekkür ederim ama 3 sene başarılı bi sene geçirip son sene batırmak üzüyor belki de vardır bunun bi sebebi
Ne yaparsan yap bazen olmaz her şey olacağına varır hayırlısı olur merak etme Belkide çok daha güzel bişey olacak gerçekten daha çok gençsin
Evet haklısın ağladım iyice rahatladım annemle de konuştum
Sohbet edebiliriz uykun yoksa
Ya ne blm herkes bana çok güveniyorum onları hayal kırıklığına ugrattim gibi hissettim zaten sanki ben başarılı olmak için değil de insanları mutlu etmek için çalışıyorum gibi...
Erkek arkadsim var rahatsız olabilir yanlış anlama sen cidden iyi birine benziyorsun ya umarım hayatın da cook çok iyi olur ya
İyi bakalım hayatında başarılar insanları boş ver kendini dinle
Test kitaplarımı sipariş ettim birkaç gün sonra tekrar baslicam derslere ama bu sefer köpek gibi caliscam
Timam timam ama benim yasimaki bi çok genç kendisi için değil ailesinden aferim kelimesi duyabilmek için calisiyor
Sağol abi dinlediğin için anonim bisilwr anlatmak iyi geliyor burada arada girip anlatıp kaçıyorum kimse tanımıyor ya xhsjsn derdimi biliyor beni değil gshw
Ahaha iyi yapıyorsun o yüzden sohbet edelim içini dök dedim aynen devam yakınlarına anlatacağına Burdan dök daha güvenli ve rahat
Evet yakınlarıma da anlatırım ama erkek arkadasimi da boğmak istemiyorum o sıkılmaz biliyorum ama olsun bende heo şey var insanlara yuk olurmuş gibi hissetme olayi burası güzel oluyor derdim olunca aciyom hesabi anlatıp kaciyom gsjsjj
Ahaha iyi bakalım güzellik
Teşekkür ederim abii umarım hayatına senin gibi iyi insanlar çıkarrr iyi gecelerr ben psikolojim bozuldukta buraya soru sormaya gelirim gejsjs
Abi burada mısin
Evet