Panik atak krizi ile nasıl başa çıkabilirim?

İlk panik atak krizimi yaklaşık olarak 2 yıl önce sanırsam banyo da geçirmiştim ki banyo da olmasa bile orada da en şiddetli krizlerden birini yaşamıştım. Bu olaylardan sonra fiziksel sağlığımı kontrol ettirdim gayet sağlıklıydım daha sonra kendim araştırınca panik atak olduğunu öğrendim, bende ataklar çok fazla stresli olduğum zamanda ortaya çıkıyor. O dönemlerde belli bir süre bu ataklar olmuştu daha sonra hayatım daha iyi hir hale gelmişti ve stres yaşadığım anlar azalmıştı neredeyse bir yıl hiç şikayetim olmadı ama şu son zamanlar da herkes gibi bende stresli dönemlerden geçiyorum ve geçen ay bir panik atak krizi geçirdim, ama olay şurada başlıyor ben ilk panik atak krizimi banyo da geçirdiğim için ne zaman banyoyu kullansam daha doğrusu ne zaman duş alsam ben duşakabini bile kapatamıyorum, lütfen dalga geçmeyin nefes alamıyor gibi hissediyorum, boğuluyormuş gibi hissediyorum ve ben bu durum da ne yapabilirim bilmiyorum. Evde tek duş var ve benim anksiyetemi tetikliyor, nasıl başa çıkabilirim?
Panik atak krizi ile nasıl başa çıkabilirim?