Panik atak krizi geçiriyorum sanırsam bu ikinci kez oluyor baş dönmesi çarpıntı titreme nefes kesilmesi düşecek gibi hissediyorum psikoloğa gitmedim şu an nasıl başa çıkabilirim ilk yaşadığım daha korkunçtu ambulanslık olmuştum 😓
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Öncelikle duayla başla bol bol naz felak ve inşirah suresi oku şifalı taşlara bakın her burcun taşıması gereken bir taş vardır çok iyi enerji toplar ve verir bileğine yasemin yağı sürüp bu tür durumlarda koklayabilirsin birde akşamları ıhlamur çayı tüket.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim mutlaka okicam başak burcuyum bir bakayım hangi taş iyi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Panik bozuklugunuz paranoid kaynakliysa uzun vadeli tedavi onerdigimdir. cunku her yeni olayda bir oncekinden daha abuk bir sey yapmaniz olasi. kendinizi kontrol edemeyeceginiz o anlarin geldigini hissettiginiz an karsinizdakine bel alti da vurup dunyasini mahfedebiliyorsunuz. bu koruma kalkaniniz sizi iyi kotu idare ediyor ancak kisa zamanli baska bir olayda tekerrurunde uyku bozukluklari, sicrayarak uyanmalariniz , ses duyarliliklariniz yeniden basliyor. bu siz ve sizinle olan bir cok insani asiri yoruyor. temelde uzun soluklu bir tedavi surecim var su geldigim ana bakiyorum pskoterapi kadar ise yarayan hicbir sey yok bir de telkin sizi seven insanlarin sizinle olmasi. guclu duran bir adamin sizi sabirla iylestirmesi o her sarildiginda siz daha bir nefes aldiginizi hissedersiniz. mide kasintilariniz da gecer. bir de hobi oneriyorum kille calismak ejerjiyi de atmak acisindan faydali
10 Yorumla- +1 yıl
korkunun üzerine git ve kendini bu tip şeylere alıştır acaba yine mi olacak duygusuna kapılma sende herkes gibisin sonuçta
10 Yorumla - +1 yıl
Nefes terapisi falan oldukça iyi geliyor bence deneyebilirsiniz.
10 Yorumla ben de öyleyim gecmis olsun
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 532 cevap paylaştı. Antidepresan
10 Yorumla- +1 yıl
Hayatta hiç bişey için strese gerek yok
00 Yorumla doktora git
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu durumla ilgili bir soruda görüş belirtmiştim, buradan bakabilirsin: Panik atak nasıl atlatılır?