Sağlık 5 gü Anüste çatlak yok ama şişlik var ağrıda yok ne yapmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Doktora gitmek de istemiyorum evde çözüm önerisi olan var mı Anüste çatlak yok ama şişlik var ağrıda yok ne yapmalı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gezenadam33 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 5 gü Doktoa git bağırsak kanseri olursun ölür sun pamuk tikar gassal sonfa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 gü Ya anal fistül var ya anal ilişkin oldu ya da büyük tuvallettte kalın çıkıyor hangisi 0 18 Yorumla Soran 5 gü Hiçbiri değil stresliyim son zamanlarda başka bir durum yok Yorumla Cevap sahibi 5 gü Alerji falanmi anlamadım şimdi Yorumla Soran 5 gü Alerji neden olsunki orada Yorumla Cevap sahibi 5 gü Başka neden olabilir ki olaki gece sinek falan ısırdı Yorumla Soran 5 gü Alay ediyorsun Yorumla Cevap sahibi 5 gü Ya ne alayı valla ciddiyim bu nasıl bir şişlik kizarik olmusmu Yorumla Cevap sahibi 5 gü Sen hala dalga gectigimi sanıyorsun degilmi Yorumla Soran 5 gü Sorduğuma pişman oldum zaten saygısız ve terbiyesiz insanlar yüzünden Yorumla Cevap sahibi 5 gü Ben okudum yorumları biri diyor neden şişmiş saçmalığa baksana kız zatem neden olduğunu soruyor Yorumla Soran 5 gü Bazılarını sildim yorumların o kadar sinir ettiler Yorumla Cevap sahibi 5 gü Çoğu basur demiş basuru biliyormusun Yorumla Soran 5 gü Biliyorum sadece nasıl müdahale edeceğimi bilemedim Yorumla Cevap sahibi 5 gü Basur değildir ya dışarı et cikiyormu Yorumla Soran 5 gü Basur olsa be et çıkıyor olsa be yapılacak Yorumla Cevap sahibi 5 gü Basuruun tedavisi yokki ameliyat olcam ama kesin bir çözüm değil oda bence senin basur değil ya tam delik ustundemi siskinlik Yorumla Soran 5 gü Çıldırıcam yeminle Yorumla Cevap sahibi 5 gü Ne oldu Yorumla Cevap sahibi 5 gü Benim dediğimemi sinirlendin Yorumla
diyetisyenbirbey Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 gü Anal fissür oluşmuş olabilir ö zel den yardım edeyim 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 5 gü Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. basur var ona göre tedbirini al 0 4 Yorumla Soran 5 gü Napim mesela Yorumla muratby 5 gü kabız olma, düzenli çık, sıcak suya otur, lifli beslen Yorumla Soran 5 gü Sıcak su torbası koysam işe yararmı Yorumla muratby 5 gü yarar herhalde Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 5 gü Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. hemoroid mi oldun 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 5 gü Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. Hemoeaid 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 gü Neden şişti?) 0 2 Yorumla Soran 5 gü Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 5 gü Geçmiş olsun Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 5 gü Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doktora gitmelisin 0 0 Yorumla
sensizolmazz16 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 5 gü Evlimisin 0 6 Yorumla Soran 5 gü Konuyla ilgisi? Yorumla sensizolmazz16 5 gü Anal ilişkin oldumu hic Yorumla Soran 5 gü Yoo olmadı Yorumla sensizolmazz16 5 gü Hic hayatında yapmadın mı Yorumla Soran 5 gü Ya bi sktr git ya Yorumla sensizolmazz16 5 gü Söylesene bi ona göre bişey diyecem Yorumla
gotukabak Takip Et Xper 2 Yaş: 29 5 gü basurdur 0 1 Yorumla gotukabak 5 gü doktora gitmeden olmaz ilac yazmasi gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Doktoa git bağırsak kanseri olursun ölür sun pamuk tikar gassal sonfa
Ya anal fistül var ya anal ilişkin oldu ya da büyük tuvallettte kalın çıkıyor hangisi
Hiçbiri değil stresliyim son zamanlarda başka bir durum yok
Alerji falanmi anlamadım şimdi
Alerji neden olsunki orada
Başka neden olabilir ki olaki gece sinek falan ısırdı
Alay ediyorsun
Ya ne alayı valla ciddiyim bu nasıl bir şişlik kizarik olmusmu
Sen hala dalga gectigimi sanıyorsun degilmi
Sorduğuma pişman oldum zaten saygısız ve terbiyesiz insanlar yüzünden
Ben okudum yorumları biri diyor neden şişmiş saçmalığa baksana kız zatem neden olduğunu soruyor
Bazılarını sildim yorumların o kadar sinir ettiler
Çoğu basur demiş basuru biliyormusun
Biliyorum sadece nasıl müdahale edeceğimi bilemedim
Basur değildir ya dışarı et cikiyormu
Basur olsa be et çıkıyor olsa be yapılacak
Basuruun tedavisi yokki ameliyat olcam ama kesin bir çözüm değil oda bence senin basur değil ya tam delik ustundemi siskinlik
Çıldırıcam yeminle
Ne oldu
Benim dediğimemi sinirlendin
Anal fissür oluşmuş olabilir ö zel den yardım edeyim
basur var ona göre tedbirini al
Napim mesela
kabız olma, düzenli çık, sıcak suya otur, lifli beslen
Sıcak su torbası koysam işe yararmı
yarar herhalde
Zorlamadan kaynaklanıyor olabilir
hemoroid mi oldun
bakim söylerim