Kasıkta şişme ve ağrı?

Utana sıkıla yazıyorum arkadaşlar var mı bunu yaşayan :( başıma ilk kez doktorluk bir iş geldi hep korkmuşumdur kıl dönmesi hemoroid gibi durumlar başıma gelir de özel bölgelerimi doktora gösstermek zorunda kalırım diye. Ama öyle bişey oldu ki ne yapacağımı şaşırdım. Sol bacağımın bittiği ve özel bölgenin başladığı çizgide, kasıkta adı her neyse mercimek kadar bir şişlik fark ettim hafif bir acı vardı. Herhalde deri altındaki kıl uzuyordur dedim. Pazar akşamına kadar şişti ve otururken bacaklarımı kapatamaz oldum. Pazartesi antibiyotik krem aldım antibiyotik hap içtim sarımsak yedim her şeyi denedim ama o şişlik inmedi hatta zeytin kadar oldu aynadan bakınca uzaktan fark ediliyor :( yatarken bile sağa sola dönemiyorum evin içinde yan yan yürüyorum acısından. 4 gün oldu enfeksiyon kaptım da lenf bezi şişliği mi oluştu acaba çok sert ve uzun sanki bacağımın damarlarına doğru uzuyor gibi şişlik yuvarlak da değil. Beni korkutan özel bölgemin sol tarafında şişliğin fark edilmesi :( Bir tahmininiz var mı geçmezse doktora gideceğim
Kasıkta şişme ve ağrı?