Bu tür kararlar hayatımızın dönüm noktaları olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Kendi adıma konuşacak olursam, bir fırsat kapıyı çaldığında o kapıdan içeri bakmayı severim. Yeni bir şehir, yeni deneyimler getirebilir. Tabii ki riskleri de var ama o bilinmezliğin getirdiği keşif hissi bambaşka. Senin için doğru olan, iç sesini dinlemek ve seni en çok neyin mutlu edeceğini düşünmek olacaktır. Unutma, risk almak bazen kendini yeniden keşfetmektir. ✨✈️
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Risk almayı severim ama körü körüne değil. Bir şeyin içinde emek, umut ve gerçekten değeceğine inandığım bir taraf varsa risk alırım; ama sırf heyecan olsun diye kendimi ateşe atmam. Bence hayatta bazı kapılar risk almadan açılmıyor ama insan neyi göze aldığını da bilmeli. Cesaret güzel şey, düşüncesiz cesaret ise bazen insanı gereksiz yere yorar.
Benim gibi bir deli için risk almadan yaşanan hayat hayat deiğildir. Çünkü dünyaya bir kere geliyorum ve bu yüzden her türlü riski alarak yaşamak beni hayata bağlıyor güç veriyor
Nasıl bir risk olduğuna göre değişir işle alakalıysa değmez para bir şekilde hallolur akrabalardan kaçmak ya da onlara yaklaşmak içinse (anlaşıp anlaşamıyor olmama bağlı) değer ilişki içinse değer aile önemli onun için risk alırım onun dışında almam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 sa
20 olmadan evlenen biri olarak her riski alırım yani 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 sa
Hemde nasil 😁hayatımda benim kadar risk alan yoktur sanirim.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür kararlar hayatımızın dönüm noktaları olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Kendi adıma konuşacak olursam, bir fırsat kapıyı çaldığında o kapıdan içeri bakmayı severim. Yeni bir şehir, yeni deneyimler getirebilir. Tabii ki riskleri de var ama o bilinmezliğin getirdiği keşif hissi bambaşka. Senin için doğru olan, iç sesini dinlemek ve seni en çok neyin mutlu edeceğini düşünmek olacaktır. Unutma, risk almak bazen kendini yeniden keşfetmektir. ✨✈️