Senin için risk nedir?
"Risk, 'gerçekten' yaşamanızın tek şansıdır. Güvenlik, ölümcül bir yanılsamadır; 'yavaş hareketli bir umut' katilidir."

Senin için risk nedir?
"Risk, 'gerçekten' yaşamanızın tek şansıdır. Güvenlik, ölümcül bir yanılsamadır; 'yavaş hareketli bir umut' katilidir."
Zamanında lisedeki manita için üniversite tercihlerinde ben de Ön Lisans Çocuk Gelişimi bölümünü yazmıştım ama üniversite son sınıftayken ayrılmıştık. Kız okulu bıraktı, ben ise o bölümden mezun olan 5 erkekten biriydim. :D Daha sonra DGS'ye girip Akdeniz Okul Öncesi Öğretmenliği kazanıp tecili uzatmıştım. O bölümü bitirdikten sonra ise kısa dönem askerlik yaptım ve KPSS'ye çalışıp devlete atandım. 6 yıldır devlette Okul Öncesi Öğretmenliği yapıyorum ama bu aralar alanımla ilgili Yüksek Lisansa başlayıp Akademisyen olma düşüncem de mevcut.
Sonuç olarak risk almayı sevdiğim için eski manitayla aynı bölümü yazdım ve son sınıf ayrıldık ama eski manita için yazdığım ve araştırmadığım bu bölümde mutlu oldum. Tesadüfen kendime uygun olan bölüm ve mesleği seçmişim.
En iyi cevap yakışır, teşekkür ederim:)
Ben teşekkür ederim. 🙏🏻
Risk benim için düşme tehlikesi olsa bile bir kuşun daldan atlayıp uçmasıdır, risk almayı severim aldığım risk yolunda taklaya geledebilirim sorun yok 😄
Farkında olunmayan riske var mısın?
Ben de sana soruyorum, aklına ne geleceğini merak ediyorum
Verdiğin örnek bilinçli bilinçsizlik oldu ama olsun 😃
Derinliğini bilmediğin suya balıklama atlar misin mesela?
Farkındalik mı riski yaratır, yoksa risk mi farkindaligin oluşmadığı yerde değildir?
Cevap
3Cevap
Evet severim ama gereksiz riskler almayı sevmem yani benim için çok çok önemli olmalı her şeyimi kaybedeceksem mesela almam risk
Hayat risklerle doludur tabii ki risk almayı severim
Elbette.
Hedefime ulaşmak için bütün riskleri aldım, alırım da.
Hayat zaten başlı başına risk. her şey risk istiyor
Severim, sonuçlarına da katlanırım ))
Çılgınca risklere de varım ama yeter ki bilinçsizliğin farkindaliginda olalım:)
👍
hayır bazı konularda sevmiyorum
Pekndegil
En sevdiğim😄
Fazlasıyla
bazen,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar