Güncellemeler
2 ay
8 ay önce ters ilişki yaşadım ve tam 8 aydır geçmeyen bir ağrı oluştu. Zaman zaman azalıyor ama tamamen geçmiyor. Bu ağrı ömür boyu sürer mi? Kaslar zamanla eskisi gibi olur mu? Doktora gittim hiç nir bulgu bulamadı teşhis yok sadece başta çatla var dediler en son gittiğim doktor çatlak yok dedi. Başka doktora gidemedim. Ama hayatımı zehir etti. Bu durumu yaşayan var mı varsa bana tavsiyelerde bulunabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani çok ağrın varsa iyileşmesi zaman alabilir ama 8 ay olmuş ağrı çekmemen lazım
Zamanla kaslar kendini toplar ama bukadar mı açıldı makatın yani 8 aya kadar toplamıcak kadar yoksa çoktan geçmesi gerekirdi
Açıklık yok gayet normal zaten ordan ilişkiye hirme durumum yoktu. Ayda bir kere o da sadece ilişkinin finala noktası oluyordu. Çok şükür dışkılamam herşeyim normal. Ama ağrı işte sok tarafa yayılan nir ağrı var. Sadece uykumda ilacı ve antidepresanlarla hafifliyor. Uykusuzluk, sinir, üzüntü açhepsi tetikliyor. Doktor nir bulhu bulamadı. Ama adam akıllı bakılmadan da sadece aneskopşa baktı. Belki mr çekilmesi lazım ama ben doktora gidemiyorum. İstanbulds bazı yerler var ama bana uzak ve çalışmıyorum da.
Yani doktora gidebilirsin aslında mr değilde kolonoskobi falan yapsalar bir ya da bağırsaklarına ultrosan ile baksalar düştün mü hiç. kalçanın üstüne falan
Anal ilişkiden sonra mı oldu
Evet maleaef
Ağrısı geçti mi
Dr ler neden bu kadar ilgisiz
Eğer istersen detaylı bir şekilde Yardımcı olabilirim
Bi Arkadaşımda da Vardı
Çok sevinirim
Bana takip atar mısın sana detaylı yardımcı olmak istiyorum
Mesaj gönderemiyorum size seviyem yetersiz
gecmis olsun ne oldu ki bir kacsey isterdim sormayi
Yardımcı olacaksan sor tabi
tqbii ki qma
Ama ne?
burdna sormam ya
Nasıl olacak o zaman
tp edersen olur
Bu kadar uzun surmusse bir doktora görün
Selamlar neden oldu böyle
İyi misin nasılsın
Aynı hala doktora gittim mr çekildi daha sonuçları göstermedim. Sadece ağrı kesildi sanki bayadır ağrımıyor. Ama kıpırtı rahatsızlık devam ediyor.
Kabız mısn ne o
Niye ağrıyı ki🤔
Analmı yaptin
Biraz zaman alir
iyileşmez
Anal yapmayın diyoruz
Ne yaptın ki oldu
Çokmu zorlandı