Merhaba 6 aydır bel tutulması tarzında hiç durmayan ve geçmeyen bir bel ağrım var. Kalçamın üst tarafında yoğunluklu olarak. Röntgen temiz çıktı. Emarda orta derece fıtık var dendi fakat nereye gitsem fıtık böyle ağrı yapmaz diyorlar. 4 ay reformar pilates yaptım ağrım geçmedi. Fizyoterapist ile manuel terapiye gittim. Geçeceği için çok umutlandım ama geçmedi. Oturunca bükük kalkıyorum. Çok ayakta kalınca oturmakta güçlük çekiyorum. Teyzeler gibi eğik yürüyorum. Henüz 27 yaşındayım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bunu yaşayan var mı arkadaşlar? Bilgisi olan lütfen yönlendirsin en iyi fizyoterapistlere yüklü miktarda paralar vermeme rağmen sonuç alamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ilacı öneririm sana ezcaneye danışarak alabilirsin, rantudil forte 60 mg sarı kırmızı kapsül içi. Bir kullan derim.
Çok teşekkürler deneyeceğim etkili bir ilaç mı
Evet 27 yaşında bir kadın için uygun mu diye sorarak alın ama. Ne olur ne olmaz. Benim de belimde kronik bir ağrı var. Dövüşçüyüm bende tekme yedim belime. 8-10 senedir geçmiyor kronik şekilde. İğneler yedim falan hiçbir şey çıkmadı röntgende vs. En son doktor bunu verdi 2 saatte geçirdi
10 senelik ağrıyı geçirdi yani vay beeee ay umutlandım 😅
Hadi bakalımmm umarım işe yarar
Kullandın mı ne yaptın?
İlacı aldım bir saat kadar önce içtim çok umutluyum artık son çarem
Yaa hadi bakalım
Nasıl oldun geçti mi?
Bekledipimden öok daha iyi geldi. Daha önxe kas gevşetici almıştım hiç bir azalma olmamıştı. Şimdi sabah akşam olacak şekilde alıyorum üç dört gün düzenli kullanmayı düşünüyorum çünkü direk kesmese de gittikçe ağrı yok oluyor gibi. Sanırım eklem iltihabı gibi bir şey yaşıyorum bu ilaç iltihavı baskılıyormuş 7 aydır ilk defa iyi hisseditorum kendimi teşekkürler
Yaa çok sevindimm valla çok mutlu oldum. Sen yine bir bilene danışara kullan ilacı ne olur ne olmaz iyi gelmesine sevindim
baska bir yerin agrisi oraya vuruyor da olabilir oraya agri yapabilecek hastaliklarin bolumlerine git bence
Başka hiç bir yerimde ağrı yok. Zaten manuel terapide heryerimi kütlettiler rahatlattılar bir tek belim rahatlamıyor
yok yani bi yerinde bi hastalik varsa bel agrisi yapiyordur belki o anlamda dedim. hacamat da oneririm benim annemin de gecmeyen sirt agrisi var biraz olsun rahatlatiyor sizinkini gecirir belki
Teşekkürler hacemat deneyeceğim
merhaba bende oturup kalmarken belimm tutuluyordu şimdi ise kitlendim. resmen eğik yuruyorum okadsr iğne ysptirmama rağmen duzelemedim
Merhaba 13-14 gundur ayni durumdayim duzelebildiniz mi
6 ay once bisey mi oldu? Dusme vs?
Olmadı aslında makine boşaltırken belime ağrı girdi. Öylece kaldım. Eşim çıt diye bir ses geldi senden diyor ama emin değilim
Ortopedi travmatolojiye gitmissinizdir ama duzgunce anlatin bi de iyi bi hastaneye gidin bence
Belki beyin sinir cerrahisine de gitmeniz gerekebilir
Sen hocalara git ya.. doktora gitme.
Fiziktedaviye gittim beyin cerrahına gittim fizyoterapiste gittim
Glukozamin falan al takviyelere bak. Agri kesici seni tedavi etmez destek alicaksin ve spor yapcaksin ancak o zaman iyi olursun.
Aslinda yazmicaktim ama dayanamadim.
4 ay fizyoterapistle reformlar pilates yaptım yani hiç azalma olmadı ağrılarımda o sebeple biraz karamsarlığa düştüm spor da iyi gelmedi sanki
Takviye al diorm iste farki orada.. glukozamin al ve fizik tedavi spora devam et.. aksatmadan kullan bi zarari olmaz sana
fıtık ola bilir belinde.
Fıtık emarda çıktı ama en kötü fıtık bile böyle geçmeyen kalıcı aprı yapmıyormuş benim fıtık henüz çok başlangıç seviyesi olmasına rağmen ağrı çok şiddetli
sinir sıkışmasından kaynaklı olur ağrı oda kalçaya vurur.