Hastalandığınızda mesela ne kadar sürede iyileşirsiniz? Ben bir hasta olayım ohooo yıl sonuna kadar belli aralıklarla o hastalığı geçirmeye devam ederim. Sağlık deyince de biz
2 ay
Hastalandığınızda mesela ne kadar sürede iyileşirsiniz? Ben bir hasta olayım ohooo yıl sonuna kadar belli aralıklarla o hastalığı geçirmeye devam ederim. Sağlık deyince de biz
Genelde bitki çaylarını ve Sıcak-Ilık arası bir çorba ile ''ağır olmayan'' bir beslenme düzeni aracılığıyla iyileşmek çoğunlukla mümkün olabilir. Bazen bunların bile geçiremediği durumda tıbbi yardım almakta fayda var. Bir İmmunoloji ( Bağışıklık Sistemi ile ilgili ) polikliniğine görünün derim. Şimdiden geçmiş olsun.
Sağoll
C vitaminleri, d vitaminleri alman gerek. Bunun dışında mümkünse aç karnına harnup pekmezi tükettebilirsin. Pancar tükett haftalar sonucunda beni bul. : )
Harnup pekmezi ilk defa duydum, aktarlarda var mı
Teşekkürlerr
Selam canım. Bol vitaminli yiyecekler tüketmelisin. B, C ve D vitamini bol olan yiyecekler. Bol su iç ve spor yap.
Teşekkürlerrr💗
Rica ederim tatlım kendine iyi bak <3
Sendee🌸
Sen niye böyle sıkı hastalanıyorsun ki canım?
Bir doktora göründün mü hiç?
Anlamadım ya yurtta bağışıklığım düşüyor sanırım
Doktora gözüktüm de hepsi aynı antibiyotik verip yolluyorlar
Öğrenci misin sende? Yurtta olanların çoğu öyle oluyor canım yaa. Evde hazırlanan yemekleri yemiyorlar dışarıdan abur cubur alıp yiyorlar bide giyimlerine dikkat etmiyorlar soğuk oluyor.
Ben de öğrenciyim shsjdkf maalesef
Ama her defasında da antibiyotik olmaz ki. Antibiyotik zararlı biliyor musun? Hemde aşırı kabul edersen daha çok zararı dokunur. Antibiyotikler eğer bir yeri iyileştiriyorsa 10 yeri mahv ediyor. Bağışıklık sisteminin zayıflaması da bundan kaynaklı. Antibiyotiklerden fazla kullanılması bağışıklık sisteminin zayıflamasına neden oluyor. Buyüzden bol bol vitamin kabul etmelisin sen.
Evet öyle yapacağım artık teşekkür ederiiim💗🥹
Yaa kıyamam Allah kolaylık versin canım benim :*
Hepimize inşallah sağol💗
Amin canımın içi inşallah hepimize <3
💗💗
Ne okuyorsun?
Sağlıkçıyım ben de
Gerçekten mi ne güzel yaa. Bak canım sağlıkçı olup hastalanmak olmaz sdjhsfs)) Şaka yapıyorum tabiki herkes hastalanıyor kendine dikkat et balım <3
Terzi kendi söküğünü dikemezz sjsnsdl teşekkür ederiim💗
Ahahaha sağlıkçılar yapabilir ama. Allah kolaylık versin kuzum bol şanslar sana kendine iyi bak hastalanma <3
EİG için teşekkürler canım❤️
Rica ederiiiim💗
❤️🥰
Zencefil zerdeçal limon shot
Teşekkür ederiiim🥹💗
Rica ederim canım dikkat et salgın var🌸
Sağoll dikkat edeceğim artık💗
Teşekkür ederim bal 🩷
Rica ederiiim💗
Cevap
2Cevap
meyve sebze ile
Bağışıklık sistemim çöplükten beter. Takviye vitaminler, spor, her yiyecekten tüketmek ve abur jubur noksanlığı bir nebze düzenliyor
Paça iç
Mercimek ya da tarhana tercih ederim ama sağol shsj
Kemik suyu iyi gelir
tahin ve pekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?