Soru başlıkta ✋
Kış aylarında hasta olmamak için yaptığınız özel taktik felan var mı? Varsa neler yapıyorsunuz?
Kış aylarında hasta olmamak için yaptığınız özel taktik felan var mı? Varsa neler yapıyorsunuz?
Soğuk iklim de doğdum büyüdüm ocakta şubatta denize giriyorum bünyem alışık soğuğa kolay kolay hasta olmam hiç grip yüzünden doktora gitmedim portakal ve limon suyu iç iyi gelir vitaminleri
Orası neresi?
Şu an bodrum bazen İstanbul doğum yerim Kazakistan
Heee 👍
Aslen egeliyim ama iç Ege oldukça sert geçer havalar burada da
valla arkadaşım, ben sebzelerde özellikle kırmızı renklileri tüketiyorum, özellikle de kırmızı pancar ile yapılan rusların Borş çorbası, pancar salatası vs. her gün bir adet haşlanmış yumurta yerim. koronadan öncesinde de toplu taşımalarda maske takardım , başka sıra dışı yaptığım bir şey yok ve en son hastaneye hasta olarak 1998 yılında gittim, sebebi ise gribal enfeksiyon idi. başkada olmadım hasta filan.
Müşterilerime genelde macun veririm efendim.. Ama siz eğer evde varsa 2 Tatlı kaşığı bal'ı bir çay tabağına koyun.. 1 silme çay kaşığı toz zencefil.. 1 çay kaşığı zerdeçal.. Ve çay kaşığının ucu ile karabiber koyup macun kıvamına gelene kadar karıştırın karışım çok önemli 2 dakika karıştırın.. Ve buna 1 hafta devam edin efendim.. ALLAH'IN izni ile şifa bulursunuz..
Özel bur şey yapmıyorum. Ama yumurta, bal, ceviz ve et en sevdiğim şeyler. Günde 4-5 yumurta standart yerim, ötekileri de en maksimum düzeyde tüketirim. Herhalde ondan olsa gerek zaten hasta olmam.
Rica 19lük 😃
Cevap
24Cevap
Ispanak, biber, roka, maydanoz, salatalık ve greyfurt robotla suyunu çıkar ve iç ben öyle yapıyorum.
Sana neyin kafa yaptığını buldum ahaha 😃
Yahu bu kokteyli içsem hey ahali zombi mahaliii diye diye gezerim ortada. Tadı nasıl 😒
Bak söyleyeyim sana kafa yapıyor sjsjs
Bulduğunu ye acıma 😅 Sen baya hasta moduna girmişsin he
Yeap öyle hissediyorum çünkü.
İnşallah kısa sürede atlatırsın. Fotoğrafındaki gibi inatçı biriysen çabuk geçer 😅
Ahahah genlerime inat işledi 😃
Karadenizli olmak bunu gerektiriyor 😂
Tabisiii 😏
Sert bakışlı ama içi yumuşak, asi ama sadık garip bir karakter işte Karadeniz 😅
Aaaa beni tarif ettin 😃
İçindeyim mevzunun bilirim
Aaa neresi?
Ekinezya çayı ve ekinezya menşeli ürünler tüketiyor haftada iki kez bir diş sarımsak yutuyorum hap gibi, ek olarak soğan, acı biber, c vitamini ve çinko kapsül
C vitamini multi vitamin kullanırım genelde. Çok hastalığa geçiş yaptığında ıhlamur zencefil gibi pastiller de ek olarak kullanırım
Genellikle c vitamini alırım bir de yulaf ezmesi yerim
Bol su bol c vitamini her akşam yatmadan bir kase yoğurt yerim.
c vitaminli meyvaları tüketiriz bol bol
ıhlamur çayı ve kaliteli bal tüketirim
Bol meyve sebze tüketmek gerekir ama artık onlar da suni maalesef doğal hiç bir şey kalmadı
Bol alkol tüketiyoruz.
Alkolü sıklaştırdığımdan beri grip bile olmadım..
hiçbir şey! Ben evde 3 kişi koronayken ve bunlarla 1 hafta temas etmeme rağmen korona olmamış adamımmm😎
Bir Sporcu Olarak Tavsiyem
İlaç Ve Medikal Ürün Kullanmayın.
Doğal Beslenmenizi Öneririm.
Bol Meyve Sebze Ve Tahıl Ürünleri 💪
Bol meyve, sebze tüketiyorum.
Her şey yapıyorum sister
Yemek seçmeden yiyorum.
Limonlu ballı Zencefil çayı ☺️✌️
Takviye vitamin desteği alıyorum.
Benimki çok güçlü herseyi yiyorum ben 😅😅
Bol bol meyve sebze tüketiyorum
Spor ve dengeli beslenme