Yemek yemeği seven biri değilim. Ama tatlıya dayanamıyorum. Yaklaşık 24 gündür diyetteyim. 2.200 gr verdim. Bu süreçte pilatese başladım. Haftada 2-3 kez vacu active ve rollshape cihazına giriyorum. Yürüyüş yapıyorum, fırsat buldukça basketbol oynuyorum. Günde iki öğün yiyorum. Ve bol su içiyorum. Destekleyici tarifler neler yapabilirim.
şekeri hayatınızdan çıkaramasanız da olabildiğince azaltacaksınız , tuz tüketimini azaltacaksınız , düzenli ve sağlıklı besleneceksiniz , spor yapma imkanınız varsa spor da yapın
Bu çok güzel bi gelişme. 3 hafta içinde net bir şekilde kilo anlamında da sıklaşma anlamında da farkı görecek ve hissedeceksin. Bir tavsiyem de şu olacak: Her ne yiyorsan 3/4’ünü ye. Çok az azalt yani yediklerini. Başka hiç bir şeye gerek yok.
Farkında mısın hemen yazmışlar sana önerileri Gıda kimyası Metabolizma Üretim teknolojisi Senin yaşam biçimin İmkanların Zevklerin vs bilmeden Kan sonucu görmeden öneriler gelmiş Bu ülkede herkes her şeyi çok bilir Aslında bir şey bilmiyordur