60 boy 61 kilo aslında kaslanmak değil de daha fit, dolgun iyi gözükmek istiyorum. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Vücudum bu şekilde. 

Ben 10 yıl spor salonu işletim ve 10 yılda akademik oluruz spor okulları okudum birçok başarım var ve birçok başarılı sporcu yetiştirdim yardım almak istersen ben yardımcı olabilirim ve sonuç garantisi veririm sana yeteri iste ve söylediklerimi yap
Cevap
13Cevap
Bence tüm vücut egzersizi yapın
Öncelikle kalori açığı oluşturup proteine abanmalısın. Daha sonra chole tingin egzersiz programlarına göz atıp evde yapabilirsin.
Power plate var spor salonu bence oraya yazılmalısın bi makina var vaktini fazla yemiyor haftada 3-4 gün 1 saat yeterli oluyor
Salona gidiyosun antrenör sana program veriyo beslenmene dikkat ediyosun ve sonuç
Ya salona gitmeden yapmak istiyorum ve spor yapmadım alakam yok dolayısıyla yardıma ihtiyacım var
Evde de olur ama salondaki gibi olmaz. İlla yapıcam diyosan yardımcı olmaya çalışırım
Süper olur biliyor musun
pilates hocası olarak pilates tavsıye edebılırım
bi tık yağlısın ama fiziğin iyi. bölgesel çalıştıktan sonra kardiyo aban.
kalçan çok hızlı şekil alır gibi duruyor. göğüsler zaten 85b var sırt çalışsan dik durduğundan göğüsleride dikeltirsin.
fiziğin iyi ya ben beğendim şahsen
Aslında cok güzel bı fizik. Biraz ugrasla çok daha güzel olur. Ama emeksiz yemek olmaz.. biraz emek lazım..
şu an dolgun gözüküyorsun zaten bı baktım bidaha gözüm kaldı
Hiç belli değil gerçekten çok iyisin
İhtiyaçın yok ki gayet iyisin
bence kilon üzel
popo iyi
Bölgesel çalışmanı tavsiye ederim
pilates
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?