Aburcubur çok yiyorum, kendime engel olamıyorum. Spor yapamıyorum çünkü akşam eve kendimi zor atıyorum. Boyum 1.74, kilom 90 :(
12 gü
Aburcubur çok yiyorum, kendime engel olamıyorum. Spor yapamıyorum çünkü akşam eve kendimi zor atıyorum. Boyum 1.74, kilom 90 :(
Öncelikle balık etli kadınlar her zaman daha çekici ve daha seksidir bunu bilmen gerekiyor.
Bunun dışında kilo vermenin yolunu aramak yerine neden kilo veremiyorsun önce bunu öğrenmen gerekiyor.
Metabolizmik bir sorun olabilir. Psikolojik bir sorun olabilir. Çalışıyorsun hareket ediyorsun Buna rağmen vücudun kilo yakmıyorsa büyük bir ihtimal yediklerini tamamen eritememektedir.
Öncelikle günde 2 defa tuvalete gitmek kilo vermenin en önemli adımlarından.
Bunun dışında akşam eve gelince ufak bir salata tabağı yapman önemli.
İçinde sirke limon ve tuz olması daha önemli.
Bu şekilde yapılan bir salata seni tamamen rahatlatacak.
Ne kadar yemek yediğin hiç önemli değil. Yemek yemeyerek kilo vermek zaten bir hata istediğim kadar yemek ye yeni Kilo verirsin ama bunun için gerekli şeyleri yapman lazım.
Gün içerisinde yemekten Bir saat sonra yahut yemekten bir saat önce günde en az 3 tane sade soda içmen senin için daha faydalı olacaktır.
bu şekilde ilerlersen yani sade soda içerek ve salatana söylediğim malzemeleri koyarak bunlar vücudundaki gerekli yağları zaten yakacak ve zaten çalıştığın için yine vücudunda istemsizce kilo verme başlayacak. Spor diyet az yemek yiyerek yapılan zayıflama bunları bıraktığın zaman otomatikman 3-4 kat olarak sana zaten geri döner.
Bu yüzden daha doğal seçenekler bulunmalısın bağırsak sistemini ve mideni daha rahat bir şekilde çalıştırdığında daha hızlı kilo verebilirsin.
Ben 3 günde günde 4 öğün yemek yiyerek 7 kilo verdim.
Sana söylediklerimi dışında ekstra bir şey yapmadım spor da yapmadım.
En basit ve en kolay çözümler bunlar.
Cevap
8Cevap
Sen bensin markete girdikten sonra 7 kilo aldım çalışmıyorken fittim nasıl olucak bilmiyorum ams bi şekilde incelmemiz lazım bacım
Ne yapıcaz ya :( geçen çoklu Halley varya ondan yedim yanına da kola açtım. 🤣
172 98 bende kilo vermek istiyorum duygusal açlık tok olsamda yiyesim geliyor+ aşırı alkol tüketimi var :(
@JaneWang ne önerirsiniz
Durduramiyorum kendimi hep yemek yaparken buluyorum. ya 😂
Ekmeği bırakırsan ilk hafta 2-3 kilo direk verirsin zaten paketli gıdaları bırak 3 günlük ayran aşı detoksu ile ödemlerini atabilirsin bu da seni zayıflamaya teşvik eder eğer birşeyler yemek istiyorsan leblebi nohut ve abartmadan meyve yiyebilirsin içecek olarak kefir veya sade maden suyu tavsiyemdir ben bu şekilde 10 kilo vermiştim
@JaneWang tesekur ederim 🌸 kefiri çok duyuyorum.
Soyel yapsam nasıl olur acaba
Sabah kalkar kalkmaz bir bardak kefir
Öğlene yakın kahvaltı bir haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin ara da çiğ kuruyemis veya yeşil elma
Akşam kabağı rendeleyip soteleyio üstüne yoğurt baharat ya da herhangi sebze çorbası?
Nasıl vericez
Çok fazla kendini kısıtlamana gerek yok mesela sabah kalktın 1 bardak kefir için yarım saat 1 saat sonra 1-2 yumurta haşlarsın yanına peynir domates yeşillik ne seviyorsan sadece ekmek yeme öğlende dediğin gibi kuru yemiş tok tutanlardan belki yanına yeşil çay veya şekersiz kahve olabilir akşama bulgur az yağlı tavuk salata veya yoğurt kendini çok kısıtlamadan yersen diyetin uzun sürer sende süreçte bunalmazsın sadece paketli gıda ve ekmektir börektir tüketmemeye devam et
Selam
Uzman bi diyetisyen desteği almanız gerekiyor
Bolsu su iç bide eve giderken ayaklarını popon vura vura koş o zaman zayıflarsın
Hızlı kilo verebilirsin zaten tüm gün ayakta değil misin
@JaneWang düzenli yemek olmayabilir ama kalorisi düşük yiyecekler tercih etmelisin
@JaneWang hayır öyle bir şey yok sen karbonhidrat ağırlıklı yerden kilo alırsın haşlanmış tavuk göğsü yağsız artı sadece bir dilim kepekli ekmek ile sadece salata ye bak bakalım neler oluyor
Oturuyorum çünkü kasiyerim
Hareket kısıtlı o zaman düşük kalorili bir beslenme programı yaparız
Ben zamanında 10 kilo vermiş biriyim zaten nasıl kilo vermem gerektiğini biliyorum ama çalışırken acıkıyoruz bir şey atıştırmamış gerekiyor gece eve aç geliyoruz yemek yoksa ekmek arası bir şey yiyoruz yemek yapmak için yorgun oluyoruz ki durup yemek yapsam 11 de falan yemek zorunda kalırım
@JaneWang bildiğin şeyler ise Zamanında yemek yersin düzenli beslenirsin neden soruyorsun bunuda anlamış değilim hayat hepimiz için zaten bu şekilde çalışıyoruz yemek düzeni yok bizde o şekilde ayak uyduruyoruZ neyse 10 kilo vermişsin zamanında yine verirsin
@JaneWang ok soran kişi bunu istemiyor nasıl verebilirim diyor farkındaysan onun sorusuna cevap veriyorum
@JaneWang 10 kilo nasıl verdin soran kişiye yol göster iste
@JaneWang hayır ben yanlış algıladım kusura bakma dün soruyu gizli hesap sormuş bildirim gelince bakmadım sen olduğunu düşündüm soruyu soran kişinin dikkatsizlik 🙏
ben askerdeyken koşu çök kalk dışında bişey yapmamıştım öğünler evde yediklerime göre az geliyordu giderken 95-100 civarı gittim döndüğümde 80 kiloydum
Spor yapamıyorsan kalori açığı olusturman lazım günlük aldığın kalori miktarı yaktigin kaloriden az olmalı. Bunun başka yolu yok maalesef.
Kendini tutacaksın başka yolu yok.
Aburcuburlar yüzüme yüzüme bakıyor :)
Kaç kilosunki
Yazdım ya
Açıklama okumadım pardon
Neden dert ediyorsun ki bnece tatli bir şey
irade lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?