Az ye gibi saçma sapan şeylerle gelmeyin lütfen sadece ne yemem ne yememem gerektiğini söyleseniz yeter... Kilom sağlık problemlerine yol açmıyor ama çevremden beni üzen şeyler duyuyorum.
Cevabın nedir?
Öncelikle çevrenden seni üzen şeyleri boşver eğer sevgilinden, kocandan gelmiyorsa.
Abur cubur yasak.
Şeker yasak.
Çikolata yasak.
Beyaz ekmek yasak.
Kızartma/kebap/evde pişmemiş bilimum yemek külliyen yasak.
Haşlanmış az miktarda yağsız tuzsuz beyaz pilav ve beyaz makarna dışında yasak.(Az miktar=1 kepçe (ya da büyük kaşıklardan))
Canın abur cubur çektiğinde;
günde maks. 1 fincan çiğ kuruyemiş. Ama çiğ olacak. Kavrulmamış yiyebilirsin.
Esmer buğdayla yapılan yağsız tuzsuz makarnadan ya da bulgur pilavından günde bir tabak yiyebilirsin. Meyve çekerse canın 3 dilim karpuz ve 1 elma hakkın var. Karpuz dilimini abartma. Az/yarım yağlı süt 1 bardak hakkın var. Yoğurt yarım kase /yarım yağlı yoğurt bir kase hakkım var. Az yağlı peynir. Akıllı telefonunun 1/4 alanında 1 parmak kalınlığında hakkın var. Süt / yoğurt ile birlikte yulaf ezmesi tercih etmeni öneririm esmer ekmek yerine. Sebze yemekleri serbest (1 tabak) az yağlı olmak kaydıyla. 1 orta boy domates serbest kahvaltıda. Biber, salatalık, havuç, soğan çiğ yediğin sürece serbest. Haşlanmış, kendi yağında kızarmış ya da firınlanmış et, tavuk, balık ürünleri serbest. Bunlar sabah ve öğlen için geçerli. Akşam sadece salata hakkın var; yine yağsız, tuzsuz. Eti form ürünlerinden akşam öğününe bir tane ekleyebilirsin doymazsan. Akşam salatasında da 1 domates hakkın var. Akşam saat 8'den sonra yemek yemek yok. Saat 00.00-00.30'dan sonra da uyumak yok. Bu saate kadar yatağa girmiş olmalısın hormonal olarak zayıflama kolaylığı için.
Günlük 1500-2000 kaloriyi geçmemelisin. Bu kişiden kişiye göre değişir. İnternette hesaplanabiliyor. Gir yaz kendi bilgilerini sadece kilo kısmına olduğun kiloyu değil de olmak istediğini yaz. O kalori değerine göre yeniden düzenle programını. Hergün en az 10000 adım yürü. Yapabiliyorsan günde 1 saat koş/yüz. 1 ay sonra bana özelden mesaj at. Sonrasında neler yapacağını o zaman konuşuruz. Sonucunu merak ediyorum şimdiden. Hadi kendine iyi bak :)13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmmmmmm güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum paylaşacağımmmm
En İyi Cevaplar
+1 yılYürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ
yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.10 Yorumla
+1 yılben de aynı durumdan muzdaribim mesela ben sebze sevmiyorum et çok severim ama her zaman et de yiyemem bu yüzden direk pilav vs her şeyi silip atamam yani yiyebileceğim bir şey kalmıyor dşeldkd bu yüzden benim sana tavsiyem her şeyden az az ye az ye demeyin demişsin ama ne biliyim bana en mantıklısı bu geliyor ama yani asıl olay motivasyonda bitiyor gerçi ben genelde motive olmak için youtubede “how to lose weight” tarzından videolar izliyorum ve fiziğini beğendiğim mankenlere bakıyorum sen de kendini motive edecek şeyler bulabilirsin (bu arada her şeyden az ye ama bundan kastım cips ya da çikolata değil onları kesmeni ya da en azından minimum düzeye düşürmeni tavsiye ederim ama mesela evde yemek ne yapılırsa az az ondan ye ara öğün olarak da meyve vs ye bence)
10 Yorumla
+1 yılBence her Gun bir yuruyus yap bir saat falan hatta senin gibi kilo vermek isteyen bir arkadasin falan varsa onunla yap daha kolay olur birde yemek konusuna gelince ben öyle seyleri cok bilmem ama ben mesela kilo almak icin ugrasiyorum ama kilo almayi dusunmedigim zamanlar ne yedigimi söyleyecem sana belki ise yarar sadece salatalik yiyordum hep su iciyordum ve cok zayiftim sen fazla zayiflama ama sonra daha kötu olursun birde Yeşil cay metopolizmayi hizlandiriyormus onuda icebilirsin birde öyle salatalik falan cok yersen zaten doyuyor insan ama tabi yine cikolata börek gibi seylerden vazgecmek kolay degil
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
25Cevap
+1 yılSabah erken uyan bir düzenin olsun yürüyüş yap en az bir saat tempolu yürüyüş her gün öğünlerin sık ama az olsun bir seferde oturup 2-3 tabak yiyeceğine 4 öğün yemek ye ama azar azar ye. Şekeri azalt. Nişastayı azalt ( ekmek, hamur işleri, tatlı vs.). Şunu bunu yeme demem ama her yemekten yesen bile az ye. Sebze bolca tüket. Yemeklerde yağ ve tuzu da azalt. Haşlanmış sebzeler ye. Kızartma yerine fırınlanmış yemekleri tercih et.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim. Ve kendine inan. Nasıl aldıysan vereceksin kiloları sakın stres yapma. Ve her halinle güzelsin unutma :)
Soran+1 yılKiloyu nasıl aldığımı da bilmiyorum ki bebeklikten beri aynıyım😅
- +1 yıl
Olabilir yine de verirsin çok zor değil merak etmee rahat ol
Balım fatsecret diye bir uygulama var onu indir
Verilerini gir ondan sonra en altta günlük alabileceğin kalori miktarı karbonhidrat protein alım tablosu oluşacak
Onlara göre beslenir
Her yediğin içtiğin şeyi oraya ekle
Günlük kalori miktarını aşmazsan eğer kilo almaz denge sağlamış olursun
Zayıflamak için ise günde kaç kalori vermen gerektiğini bul ve buna bağlı olarak kalori hesabını ayarla
Bunun sonunda herşey güzel olacaktır ❤❤12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tavsiyeniz için 💕
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu uygulamayı sana öneririm yediklerini her gün kaydedip kaç kalori yağ protein aldığını görebilir ve bir sonraki gün ona göre beslenirsin bende yükledim gerçekten ise yarayan bir uygulama ve onun yani sıra sürekli spor ve yürüyüş yapabilirsin bu sayede bir ayda en az 5 kilo verirsin kendine artık iyice hakim olduğunda yani beslenmenin ve spor etkisini göstererek 2. Ay 10 kilo bile verebilirsin :)
10 YorumlaSebze tüket bol bol su iç. Kalorisi yüksek hiç bir şey tüketmemen gerekir. Ve bol bol spor. Şimdi bir örnek verelim. Kalori hesaplama uygulamari var. Onlari indir ve yediğini ictigini kaydet. Diyalim ki 1000 kalori aldın 2000 kalori vermen lazım. Yani -1000 ile kilo verebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılŞekeri tuzu azalt zamanla alışacaksın ve her şey sana daha şekerli daha tuzlu gelecektir. Sabah kahvaltını çok güzel yap bütün gün enerjik olmanı sağlayacak öğün o Zira öğlen salata yoğurt tersin akşam da bir gün haşlanmış sebze diğer gün et tavuk balık türlerinden. Ekmeği akşamları kesiyorsun saat 20’den sonra bişey yemiceksin. Günde bir litre su iç ve akşamları 1 saat yürüyüş. bir hafta bu dene sonucunu gör !!
119 Yorumla- +1 yıl
Yok Estağfirullah. Ben 1.56 45,5 kiloyum hayatımda diyet yapmadım ama mantıken öyle yapılmasında yarar var diyorum
- +1 yıl
İmmun ne
- +1 yıl
Yok eskiden 42-43düm 1 buçuk senedir 45,5 bazen 46-47 oluyorum
- +1 yıl
Çok yerim hele sağlıksız abur cuburları falan
- +1 yıl
Elimde değil çikolata cips görünce dayanamıyorum
- +1 yıl
Biraz stresli bir hayatım var doğru
- +1 yıl
Boşver. Hayır değilim
+1 yılAz ye diyenler de mal midir nedir
bende biraz kilo aldım ramazan dolayısıyla
Oruç değilsen isveç diyeti var bitane ben başladım 2 günde 2 kilo gitti
O zor gelirse dukan diyeti var hiç ac kalmadan sıkmadan zayıflarsın
Diyelim hiç gitmiyor yağ aldırabilirsin genelde fiyatlar iyi oluyor talep çokluğundan22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil Allah önce sağlık versin ♡
Ekmek şeker hamur işleri kilo aldırıyor. Sürekli sebze yemekleri ye ekmeği çok azcık kullan. Şekersiz çay içmeye alış önce iki sonra 1 gibi. Vede bol spor yapıcan. Ben zayıfım 55 kiloyum spor yapıom 1 aydır ama hala karın bölgedeki yağı azcık azaltabildim düşün. Ama yemek ne kadar az yersen o kadar iyi aç karnına çok su iç iştahı keser
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
+1 yılÇok istiyosan zayıflamayı. Git bir spor salonuna yazıl uğraşma böyle. onlar gerekeni yiyecek listeni veriyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılParam yok
- +1 yıl
O zaman evde yap.
Ekmek yemeyi bırak. hamur işi kısaca. öğünler çok ama yediklerin az olsun.
Evdede kendince şınav mekik. bel bacak kol vs gibi hareketleri yap. daha fazla hareketlerle ilgili detaylı videolar var yotube da.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederimm
Ne Yemen gerektiğini biz nasıl bilelim ama sabah usturuplu kahvaltı fındık fıstık meyveli yoğurtlu ayranlı ara ogunler öğlen ve akşam birinde sebze birinde et ürünleri tüketip akşamları 45 dakika spor bu dur
22 Yorumla
Soran+1 yılBak demekki biliyormuşsun
Bazı insanlara şu bile yarıyor o yüzden yemekten de olmayabilir ama bunun için sabah erken kalk aç karın yürüyüş yap hergün bir öğün eksilt yürüyüş yaptiktansonra limonlu şu maydanoz karıştır iç faydası olacaktir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılDiyetisyene git bence. Çünkü kilolu olmak sadece yemek yemekten geçmiyor ki yemeyi bırakınca kilo veresin. Hormonlarına falan da bakarlar kesinlikle diyetisyene git
20 Yorumla- Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılAksam yatmadan yarim saat once falan yogurt ye porsiyonlarini azalt , yumurta ye hergün mutlaka ve bol su ic limonlu ya da tarcinli icebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBen herbalife gidiyorum ve 10 kilo verdim orda nasıl besleneceğimi öğrendim şekeri kes prinç pilavı yeme bulgur ye yağlı yiyeceklerden uzak dur patates kızartması makarna gibi internetten de araştırabilirsin kalorisi az olan yiyecekleri yemelisin herbalife bulabilirseniz oraya başlamanız iyi olur
10 Yorumla
+1 yılEkmeği ve şekeri kes yürüyüş yap direk zayıflarsın tecrübeyle sabit
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Günlük kalorini hesapla bu kalorinin altında kalori almaya çalış hepsi bu ve tabi ki yediğin yiyeceklerin düşük kalorili olması gerek
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlıklı şeyler yemen gerekiyor.
Kızartma hamur işi
Ekmek makarna pilav tarzi karbanhidrat yiyeceklerden uzak durman lazım .
Bol bol su iç yürüyüş yap11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En mantıklısı diyetisyene gitmen olur bunu gıda teknoloğu olarak söylüyorum ve yapacağın diyetle basit bir yürüyüş bile kilo verdirir.
10 Yorumla
+1 yılBen de zayıfım bacaklarım kollarım çok ince ama göbek bölgesi baya yağlandı oda kötü oluyo zayıfsın göbek çıkıyo 😢
10 Yorumla
+1 yılHer şeyden kararınca yersen ve herhangi bir sağlık sorunun yoksa ideal kilona ulaşırsın.
20 Yorumla
+1 yılBu yüzden uyuşturucuya meyletmede ne yapıyorsan yap
10 YorumlaKendinizi değerli hissettirecek ve bu yolda yılmadan, pes etmeden ilerlemenizi sağlayacak diyetisyene denk gelmek büyük bir şans ki ben buldum onu:) Diyetisyen kimliğinin yanı sıra Mehtap Yakut hocamm bir ablam gibi oldu , o kadar güzel alışkanlıklar kazandım ki artık hedeflerime ulaşmanın ötesinde hayata daha pozitif bakıyorum ve aynadaki görüntü beni inanılmaz heyecanlandırıyor.
00 Yorumla
+1 yılLimon ve tarçın bir litre suya koy bir gün beklet her sabah aç karna iki bardak iç kem yağ yakar hem detox 😉😉
11 Yorumla- +1 yıl
Memlekette ne kdr Abaza var
+1 yılAblacım boyun kaç? Kaç kilosun? Kaç kaloriye ihtiyacın var? egzersiz yapıyor musun?
Sarı çizmeli mehmet ağa08 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle 18 yaşındayım boyum 1.60 kilom 75 kaç kaloriye ihtiyacım olduğunu nereden bilebilirim? Egzersiz bazen yapıyorum.
- +1 yıl
Bunun için diyetisyene gitmelisin. Buradan alacağın cevaplar kilo vermende bir nebze yardımcı olacaktır. Her işin bir bileni vardır değil mi?
Soran+1 yılParasını da sen ödüyorsun galiba bana böyle dediğine göre :(
- +1 yıl
Bak profosyonel bir yardım almadığın sürece ömür boyunca kilo alıp vereceksin.
1 ay gidip mantığını kaparsan ömür boyu rahat edersin
Soran+1 yılBak teşekkür ederim ama gidemiyorum yani elimden gelen bir şey yok ki
- +1 yıl
Kalori açığı oluşturmalısın bunun için günde kaç kalori yaktığını bilmemiz gerekir.
Devlet hastanelerinde diyetisyenler mevcut.
Bunu da mı yapamazsan; internete " günlük kalori ihtiyacı " hesaplama diye arattır ve boyunu kilonu yaşını cinsiyetini egzersiz süresini gir
Çıkan sonuca göre diyet programı oluştur. Fatsecret diye bir program var onu indir ve yiyeceklerin kalorisini öğren.
Sabır ve iradeyle zayıflarsın - +1 yıl
Hem param yok diyo hem ukalalık yapıyo kızım kendin istemedikten sonra bk verirsin kilo. Ben 9 ayda 10 kilo verdim ter attım her yerimden yan gelip yatarak burda yazışarak rüyanda verirsin şu an bile hareket etmen lazım her dk kıymetini bil yata yata büyüterek kilo verirsin bekle senin paran yoksa milletin suçu mu bizimde yoktu bende evde yaptım 9 ay spor ve uni okuyordum sen düşün.. önce İRADE. İraden yoksa boşsun
- +1 yıl
Dur kızma hemen küçük daha o ablası 😁
+1 yılkaratay diyetini arastirabilirsiniz , deneyip faydasini gormeyen yok neredeyse
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır teşkkürler
İnstta diyetisyen mehtap yakut var online diyet programı veren benim 265 kiloluk arkadasm onun sayesnde şu an 60 kilo
00 YorumlaHerbalife die bir zimbirti var arkadasim 30 kili falan vermisti sayesinde saglikli bir sekilde
20 YorumlaNe güzel işte balık etlisin yemene dikkat et salataya yönelt kendini
10 Yorumla
+1 yılMutlaka bir diyetisyen ile kontrolünde çalışmalısın, ben de korkuyordum ama Mehtap Yakut hocam ile çok motive çok kontrollü bir süreç geçirdim kesinlikle öneririm
00 Yorumla
+1 yılBenim diyetisyenim Mehtap Yakut'u çok öneririm. Online diyet veya detoks programları çok meşhur. Kadın zayıflatmadan bırakmıyor, çok da tatlı biri.
00 YorumlaGerçekten az ye ama başka çare yok
21 Yorumla
+1 yılSpora gidin ciddi faydası olur...
10 Yorumla
+1 yılsebze yemekleri ye ve günde en az 3/4 saat yürümek
10 YorumlaBen de çok fazla kilo alıp veriyordum Mehtap yakut'la tanıştım harika sonuçlar elde ediyorum
00 YorumlaSenin günlük kalori ihtiyacını kim nereden bilecek
AZ YE01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı gerçekten o kadar mantıklı ki beklediğim cevap canım
daha az yiyip daha fazla hareket etmen lazım
20 YorumlaGiren çıkan hesabı yaparak
20 Yorumla
+1 yılözele gel kıtabbını yazarım bu konunun
00 Yorumlayulaf diyeti yap
10 Yorumla3 beyazdan uzak dur
10 YorumlaVegan ol verirsin
10 Yorumla
+1 yılSporla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kilosun
08 Yorumla
Soran75 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılBoy kaç
Soran+1 yıl1.60
Cevap sahibi+1 yılBiraz fazla evet şöyle söyleyeyim herbalife gibi şeyleri kesinlikle kullanma daha beter eder spor salonuna gideceksin ve bir doktora gideceksin diyet listesi hazırlayacaksın kendine o diyet listesinin dışına kesinlikle çıkmayıp düzenli olarak sporunu yapacaksın bol bolda su içeceksin göreceksin 3-4 ay sonra gözle görülür bir şekilde değişiklik olacak
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama diyetisyene ya da spor salonuna gidecek durumum yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman düzenli olarak her gün belirli bir saatte bir saat yürüyüş yapacaksın ve internette diyet listeleri var bir sürü onlardan kendine uygun olanları kullanacaksın yağlı şekerli ve tuzlu yiyeceklerden uzak duracaksın başka kendi kendine olmaz emek vermen lazım
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılSeks
10 Yorumla
+1 yılDüzenli seks ile
10 YorumlaAZ YE
00 YorumlaDiyetisyene sor
10 YorumlaMesela yemek yeme
00 YorumlaAz ye
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında