Sağlık Kilo veremiyorum yardım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 5 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum sporsuz kilo verilmiyor mu Kilo veremiyorum yardım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. spor yap diyet yap 0 0 Yorumla
1Sinemmmm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aslında kilon göze çarpmiyor ama sanki biraz göbeğin var onu hal edersin yemene dikkat et ve ödem artırıcı şeyler ic birde yanlış anlama ama kalçan biraz aşağıda spor yaparsan daha dik olur. 0 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Şekeri, yağlı hazır gıdaları ve hamur işlerini tamamen bırak bir müddet.. 0 0 Yorumla
sena920 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kalçan çok sarkık bence spor yap özellikle kalça çalış 0 0 Yorumla
Alpistee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 85% 1 yıl Çok fazla değilsin ama dikkat et.. pantolon kalçalarını güzel gösteriyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dolgun vücudun var evet ama öyle aşırı kilon yok. Spor ve diyet sıkı şekilde yaparsan zayıflarsın. Öğretmen misin, yaka kartı takmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl yandan bakınca bu yaşta bile gtün sarkmış mı yoksa yanlış mı görüyorum 0 0 Yorumla
Siyahlıbirkız Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Kilo fazla yok aslında göğüslerin büyük bide basenvar 1 1 Yorumla Taylant34 1 yıl Aynen basenler cok Yorumla
Filmkvkc Takip Et Xper 1 Yaş: 47 1 yıl Paketli gıda kullanımını azalt yemeğini düzenli ye daha birsürü şey var... 0 0 Yorumla
KalbiGüzelAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Sporla verirsin de iyisin böyle bence. Kadınsı çekici.. 0 0 Yorumla
Bisiklet_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl yürüyüş yap 1 saat. ekmeği kes. porsiyonları küçült 1 ayda verirsin 0 0 Yorumla
Ammavelakinx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Önden normalde yandan biraz 😂 neyse 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla Ammavelakinx 1 yıl Neyse işte Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Üst taraftan zayıflamalısın alt iyi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Üstüm bol Yorumla Darkknightforever 1 yıl Üstte toplanmış kiloların Yorumla Soran 1 yıl Üstümdeki BOL DİYORUM Yorumla Darkknightforever 1 yıl Öyleyse iyisin Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Nerden vermek isityorusb kiloyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yalnız zayıflasan taş gibi karı olursun abla he 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Şişman mıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilsin ama daha fit görünürsün Yorumla Taylant34 1 yıl Tombul tombul Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kalcana acil spor lazım dusmus 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okudunmu yorumumu Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen sporcumusun kıyafetin bemziyorda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdamisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Günaydın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl kilo hep üstte toplanmış 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üstümdeki bol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet, popo yok, üst bacak kalın, göbek var, göğüs de c cup gibi durmuş Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Yemezsen verirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
spor yap diyet yap
Aslında kilon göze çarpmiyor ama sanki biraz göbeğin var onu hal edersin yemene dikkat et ve ödem artırıcı şeyler ic birde yanlış anlama ama kalçan biraz aşağıda spor yaparsan daha dik olur.
Şekeri, yağlı hazır gıdaları ve hamur işlerini tamamen bırak bir müddet..
Kalçan çok sarkık bence spor yap özellikle kalça çalış
Çok fazla değilsin ama dikkat et.. pantolon kalçalarını güzel gösteriyo
Dolgun vücudun var evet ama öyle aşırı kilon yok. Spor ve diyet sıkı şekilde yaparsan zayıflarsın. Öğretmen misin, yaka kartı takmışsın
Tshirt bol olduğu sürece hiç bir sorun gözükmüyor 😂
yandan bakınca bu yaşta bile gtün sarkmış mı yoksa yanlış mı görüyorum
Kilo fazla yok aslında göğüslerin büyük bide basenvar
Aynen basenler cok
Paketli gıda kullanımını azalt yemeğini düzenli ye daha birsürü şey var...
Sporla verirsin de iyisin böyle bence. Kadınsı çekici..
yürüyüş yap 1 saat. ekmeği kes. porsiyonları küçült 1 ayda verirsin
Önden normalde yandan biraz 😂 neyse
Ne
Neyse işte
Üst taraftan zayıflamalısın alt iyi
Üstüm bol
Üstte toplanmış kiloların
Üstümdeki BOL DİYORUM
Öyleyse iyisin
İyisin daha neyin var ayva göbekli
Verilir neden verilmesib
Nerden vermek isityorusb kiloyu