Gündüz 15.00 uyandım ve saat 5.38 hâlâ uyanık portlek gözler ile gezen ben..
Nasıl uykumu düzene sokabilirim..
Cevapları alalım..

Gündüz 15.00 uyandım ve saat 5.38 hâlâ uyanık portlek gözler ile gezen ben..
Nasıl uykumu düzene sokabilirim..
Cevapları alalım..
Uyku sorunlarını düzene sokmak için ilk adım, bir uyku rutini oluşturmak olabilir. Her gün aynı saatte yatıp, aynı saatte kalkmak, biyolojik saatin düzenlenmesine yardımcı olur. Yatmadan önce rahatlamayı sağlayacak aktiviteler yapmak da önemli, örneğin kitap okumak veya meditasyon gibi. Ayrıca, uyumadan önce ağır yemeklerden ve ekranlardan kaçınmak da uyku kalitesini artırabilir. Fiziksel aktiviteyi gün içinde yapmak, ama yatmadan hemen önce yapmamak da iyi olabilir. Düzenli bir uyku ortamı yaratmak ve uykuya dalmayı kolaylaştıracak bir atmosfer oluşturmak da faydalıdır.
Çoğu kişi böyle son yıllarda buna sebep olan şey ne acaba önce onu bulmak lazım birde uykunu getiren bir içecek varsa iç gece 21 gibi bir dene olmazsa doktora git
Bende bilemiyorum benim gecem gündüzüm belli değil..
Benim de öyle olmuş resmen yemek saatleri bile tuhaf oldu akşam yemeğim bile hafif alternatif yiyecek oldu ağır yiyecekler olmuyor iş güç yapmak zorlu oldu.. iyice saldım
Sen gene iyisin geçen gündüzun sasmasi ekmek parası kazanmandan kaynaklı va
Aynen öyle belli zaten soruda en son paylaştığın düz karın ne güzel ya 🥹bende yapmak istiyorum 🥹
Rica ederim
Cevap
13Cevap
bir gün uykusuz kalarak.
Bazıları gece insanıdır maalesef. Bir gün boyunca hiç uyumadan tut kendini sonra erken yat alışmış olursun ben şu an onu deniyorum
Deniyelim
Bende tutar da uyumak illa gerekir ya da direk az uykulu uyuyup kalkık ertesi. Gün erken yatacagiz
Dene bakalım
Bir gün boyunca uyuma o gece yorgun düşüp ertesi gecelerde aynı saatte yatmayı tekrarla
Bu arada sende bu sorumda fikrini paylaşır mısın benim için gelecek fikirler önemli sadece görselden çıkardığıniz kadarıyla tahmin sorusu? Bekliyorum soruma 😇
Arkadaşlar ortada bir iddia var ancak önce sizin görüşünüzü almak istiyorum bu ikisi bilek güreşinde kapışsa sizce hangisi alır? ↗
Tamam bakalım
İnat edip giç uyuma akşam 10 gibi atlıcaksın yatağa kalıcan sabah öyle öyle girecek uykun düzene sen uykuya
Bende de aynı sorunn var genelde idman yaparak bitiryorum enerjimi
Her gün evde oturuyorsan normal uyku düzenin bozulur. Çünkü enerji harcamıyorsun. Spor yap ya da bir şekilde kendinş yor geçer
Melisa çayı uyku getırıyor ıcıp hemen yatıyorum hemen uyuyorum 12 de yatıp 8 de kalkıyorum düzene gırdı önceden böyle değildi sukurrr
neden sorun yaşıyorsun
Uyumuyorum vs
Sanmıyorum
bir gün çok az uyu akşam mutlaka uyursun yorulmaya çalış
2 hafta boyunca aynı saatte yatıp aynı saatte uyanabilirsin
Bilmiyorum uyku düzenine kıyasla ülke sorununu çözmek daha kolay geliyor.
Bay bay al
O nedir
Birgün uyuma diğer gün erken uyu
Kendini biraz yorman lazım yani
Pek mümkün olmuyor ya
15te uyanırsan uykunun gelmemesi çok normal
Gece 11 de uyuyacaksin sık dişini
İmkansız bence
Doktora git
İşe gir çalış
Uyudun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?