Kilom 84.
Akşamları tek öğün yiyerek ne kadar sürede ne kadar kilo verebilirim?
Kilom 84.
Akşamları tek öğün yiyerek ne kadar sürede ne kadar kilo verebilirim?
Tek öğun yer ama 3 öğün gibi yersen anlami yok. Dengeli yemek önemli. 2 öğün 3 öğün de yesen az yersen ve hareket edersen kilo verirsin. Ekmek ve tüm hamur islerini tatlilari kesmelisin. Sekeri de keserswn ciddi kilo verirsin biraz da yuruyus ve bol su
Akşam gerekli proteinleri aldığım bir menü tasarlayacağım. 2 öğün ağır geliyor artık
Tek öğun sağlikli değil sürdüremez ve çabuk pes edersin uyarmiş oliyim.
Denedin mi?
Denemedim. Ama denemem gerekmiyor bilmek için. 2 öğun yiyiyorum şu an zayifim ona rağmen geceleri acikabiliyorum. Tek öğünü hangi diyetisyene doktora sorsan sana sağliksiz oldugunu söyler.
Çok yeni olmasasa bir yaklaşım var bu konuda biliyor musun? Otofaji diye. Vücudu uzun süreli aç bırakarak yani 16-18-24 saat gibi süreler aç bırakarak daha sağlıklı bir bünyeye ulaşıyorsun. Gençliğin sırrı hastalıklardan kurtulmanın sırrı diyorlar. Doktorlardan da bunu tasdik edenler var ki ben bu yüzden denemeye karar verdim
Duydum ama sadece ismini. Bana mantikli gelmiyor ya nadiren olsa evet mantikli. Mesela ayda bir kere. Ramazanda Oruç gibi. Vucut temizlenir. Ama her gün veya gün aşiri olmasi vucudu güçsuz birakir. Sonucta yediklerimizden vitamin aliyoruz
Senin dediğinde doğru. En azından belli bir kiloyu verene kadar tek öğün, sonra yine 2-3 öğüne dönebilirim
Sen bilirsin dene. Ama 1 hafta yapabilirsen yaz merak ederim 😃
3 oğun zatrn gerekli degil sağlikli da değil. Önerilen sabah kahvaltinin 11 gibi yapilmasi 11 12. Aksam da 6 da aksam yemegi o kadar.
Tamam yazacağım ☺️ bugün ilk denememi yaptım. Biraz elim ayağım titredi ama midem herhangi bir savaşın içinde olmadığı için farklı bir dinçlikte vardı
Hadi bakalim. Kolayliklar.
Teşekkürler 🙏🏻
Cevap
4Cevap
Tek öğün neden? Her öğün sağlıklı yesen daha hızlı kilo verirsin
Denedim olmuyor
Protein ağırlıklı yersen verirsin çok aç kalma
Akşam gerekli proteinleri aldığım bir menü tasarlayacağım. 2 öğün ağır geliyor artık
1 ayda 70in sonlarını görürsün
Ay hadi İnşallah
aybi ehirdeysek ben duzenli spor ve egzersizle verdirebilirim surekli ilgilenirim
Kadınlar biraz zor veriyor
Kilon iyi verme boş ver
Haftada 2 kilo vermek ideal bence
Bi ünlü yapiyodu 1 ayda 5 kilo
Çok güzelmiş. Umarım bendede 5-6 kilo ayda gider. 4 ayda mis gibi olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?