Kalbim en fazla 100 de atıyordur ama sorun bu değil zaten sorun kalbimin çok sert çarpıp teşikardi olması... Şu an bile ritim bozukluğu var felaket sert çarpıyor durduk yere oluyor...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doktora git
Bilincaltında ötelediğin bi şeyler olabilir doktora git ihmal etme
Ruhani bir durum olabilir mi musallat veya büyü gibi birşeyler denk geldim çünkü bu olaya
Nasıl yani
Ya tövbe
Ne alakası var? Öyle bişey olsa heralde korkuturlar zaten bu musallat işleri benim psikolojimi bozdu aq
Sara krizi nöbeti gibi sinir krizi vs gibi olan biri vardı çok yakın bir arkadaşa sorduk baktı musallat var dedi 2 ay falan tedavisi sürdü şimdi kız öyle rahat ki atak vs geçirmiyor kriz yok rüyalarda korku yok
Ya zaten rüyamda korku falan yokki?
Ya ama benimkini vücut üretiyo
Niye küfür ediyorsun musallat var demiyorum ki belki olabilir diyorum Dünya hali her şey olabiliyor
Eskiden yaşadım çünkü? O yüzden korkuyorum konusu geçsin istemiyorum
Ben sadece bilgi vermek istedim belki olabilir diye illa olacak değil bazen ruh sıkıntıları da buna neden olabiliyor yine ancak hocalar vs bakıyor millet psikolog falan diyor kendilerine Hayri olmayanlar bize ne hayır vericek
Peki tamam kusura bakma iyi geceler
Bana demişlerdi
Neyi
Ama korkuyorum ben gitmeye knk
Nereye gitmeye korkuyorsun
Hocanın beni okumasindan korkuyom
Ne alaka
Bide bişey Dicem... Benim reflüm var ve sürekli afedersin ama geğiriyorum? Ve az önce geğirmediğim için felaket çarpıntı oldu? Ama şimdi geğirince geçti? Acaba midemde. dolayi. mi çarpıntı oluyor ya
Ya eskiden gittim okudu beni içimde seytsn mi ne varmış
Beynime kaynar su döktüler sanki felaket sıcak basıyordu beni camide
Psikolojik destek almalısın bence canım
Doktora git
Yahu iki kere gittim. eko. da bakıyor EKG çekiyor kanıma bakıyor temiz çıkıyor artık doktor da gülmeye başladı ama bugün kalp krizinin aynısını geçirdim ritim bozuldu az kalsın duruyordu öyle bir hızlı çarptı ki ben bayılacaktım hastanede... doktorlara falan bağirdim kalbim duruyo diye
Psikolojik yani
Ya ne olabilir
Şeyin nasıl oldu
Oran işte
Bendede sürekli öleceğim korkusu var aniden 🥹
Benimde ondan dolayı. oldu zaten... Bugün hastaneye tekrar gittim... Doktor EKG çekilip gelin dedi bizde tabi. merdiven çıktık... Sonra EKG çektiler tabi kalbim deli gibi atıyor orada sorun yoktu. Sonra biraz daha yürüdüm doktorun odadına geçtik... Ben tam kapıya geldim durdum. Kalbim öyle bir çarpıyor ki anlatamam elimi kalbime bir koydum🤦🏻Kalbim duracaktı yemin ederim o kadar hızlı attı ki bir anda ritmi bozuldu ve tek tek atmaya başladı 🤦🏻Ben dedim bu sefer kesin ölüyorum😭Bide soğuk soğuk terler dökmeye başladım... Şu an yine çarpıntı olmaya başladı sert sert vuruyor ve vücudun sallanıyor
Canım doktor ne dedi peki bu duruma
Hiçbir şey yok diyolar yaaa
Aşkım o stresten oluyor benimde öyleydi 🥹 bak gerçeten bak biz o an Allah'a sığınıp güvenmediğimiz için bu korku bizi tehsiri altına alıyor Allahu Teala da bize bunu yaşatıyor sen madem bana inanmıyorsun yaşa diyor gerçekten bak hicbirseyin yok aşkım. olsa bana olurdu
Askm haklısın bende YouTube den video izleyerek rahatlamaya çalışıyorum ama ben yürüdüğüm zaman oluyor yaa
Sen yürüdüğün zaman kalbin çarpıyor korkuyorsun ama bu çok doğal bir şey
Ya bide reflü yapar mı? Afedersin ama geğirmediğim zaman çarpıntı oldu şimdi geğirdim ve geçti
Bak şimdi mide bağırsak problemleri genellikle diyaframa baskı yapar buda göğüs ağrısı gibi hissettirir hâlbuki diyafram kalbe çok yakındır diyafram sorunlarını kalp ile karıştırıyoruz
Olabilir bende öyle düşünüyorum diyafram baskı yaptığı için çarpinti ağrı oluyor bence kalbim temiz çünkü bişe yokmus
ALLAHA ŞÜKÜR
Evet aşkım korkma kaç gündür midem deli gibi yaniyo