biraz bel yanı basenim ve iç bacağımda fazla yağ var yağ oranım artınca bu yağ buralara mı gitti olması gereken yağ oranınıda bilmiyorum ama bu bölgelerdeki yağdan kurtulamıyorum zaten yapılı bir vücudum var bacaklarım genetik kalın belim kemikli (163 boy 48 kilo ama daha kilolu duruyırum)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spor yapmanız lazım.. Yağ oranın yüksek diye kilolu duruyorsun
Nasıl bir spor bacaklarım zaten genetik kalın kas hacmini arttıran ağırlık uygun olmaz bana
Yağ oranın yüksek diye kilolu duruyorsun
Hacim olsrak yağ kaslara göre 3 kat fazla yer tutar çünkü
Kalori açığı bırakman lazım
48 kilo mu boyuna gore çok zayıf sın ama emin misin 🤔
Evet kemik yapım kalın ve geniş
Siz kızlarda o normal ya.. yağlı yemeklerden kaçın
Yağ oranın en çok basende mi?
Evet dış bacağımda yana doğru yağ var biraz de bel arkasında var
Hmm sağdan sola dışa doğru çıkık yani..
Basen için veya yağ oranın için bol su iç ve yürüyüş yap.. kemiğinden dolayı azıcık kilo alırsan yine aynı görüntü olucak genetik bişi bu sende.. zaten fiziğin dediğine gore yapılı kıvrımlı fit sorun olmaz pek sadece dikkatli ol beslenmeden
Boyla kilo iyi senin. Basenler de yogunlasiyor anlasilan
Evet aldırmayı düşünüyorum o yağları zaten yapılı kalın bir vücut üstte belim ince gibi 60cm ama aşağı doğru çok yana kemikli
Bence bunu aldırmak gereksiz bunun için herhangi bir operasyonu Düşünmek bile doğru değil önemli olan kadınlarda ölçüleridir ölçülerin iyi olduğu sürece nerede ne kadar yağ olduğunun önemi kalmıyor
Belim yukarda 60cm ama aşağı doğru çok fazla yana kemikli ve 82cme çıkıyor ve biraz da bel arkasında yağ var leğen kemiğim geniş kalçam90cm ama dış bacak ve iç bacakta yağ fazlalığı var 2 yana doğru bacakalrım genetik olarak kalın üst alt bacağım ayak bileğim kalın hep basen bölgesi tek bacak için 53cm omzum da geniş yapılı90cm
Senin vücut yapın genetik olarak bu şekilde o sebeple bunu inceltmek ya da Yağ oranı çok fazla sıfırlamak senin için birazcık imkansız gibi Yani ideal kiloda kaldığın sürece bir problem gözükmüyor ya da görüntü olarak fena değildir ama onun ötesinde diğer cerrahi operasyonlar ya da farklı şeyler bunlar yanlış
Evet bende böyle düşünüyorum ilerde belki aldırırım
Yas kac senin
25
Diger olculer nasil
her ölçüyü yazdım zaten
Gogus kacti
Bugün diyetisyenim var bakalım ne diyecek 🤭
Bizene bundan
Ben soru sordum ama seninle ilgisini anlamadım
Yok işte sorma isye
Yok sorucam
Bende cevaplacam