Sağlık Aralıklı oruç ta neden kilo aldım ben acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 1 saat spor ve 25-30dk yürüyüş Dün çok doyurdum kendimi ondan mı acaba 2 öğün yedim birde kahve Aralıklı oruç ta neden kilo aldım ben acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aralıklı oruçta iki öğün mü var tek öğün var bildiğim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Tek öğünle vitaminsiz kalmazmiyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne alakası var zaten genelde öğünlerde vitamin almıyorsunuz ki besin ve enerji değeri yüksek olan besin alıyorsunuz o da size yetiyo vitamin çok farklı bi konu Yorumla Soran 1 yıl Tek öğün senin kararın ama ben 2 öğün olması gerektiğini düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam buraya aydınlanmaya gelmişim kusura bakmayın iyi diyetler🙏 Yorumla Soran 1 yıl Sağolun iyi günler Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet ondan. Az ye yeterli. Aç kalmaya gerek yok 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kahvaltıda 2 dilim normal ekmekBir dilim tuzlu peynir 1 salatalık 1 yumurta Yorumla Soran 1 yıl Öğlen kahve şekersiz Akşam bir kase çorba akşamı (18.41-19.04)5 6 kaşık nohut yemeği 1 salatalık Yorumla Soran 1 yıl Sabah ta 9 da kahvaltı ettim Yorumla ßlueოoon 1 yıl Bunlarla kilo almaman gerekir normalde Yorumla Soran 1 yıl Evet 700 Gr aldım bunlarla nerdeyse 1 kilo Yorumla
erkan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 yıl Dengesiz beslenme kilo aldırır bence 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla erkan474 1 yıl Normal beslen tatlı yeme azar azar ye Yorumla Soran 1 yıl Şeker hiç tüketiyorum Yorumla erkan474 1 yıl Verirsin takıntı yapma bence Yorumla Soran 1 yıl 700 Gr aldım Yorumla Soran 1 yıl Ondan dert ettim Yorumla erkan474 1 yıl Verirsin irade olsun gerisi olur her an tartilma tabiki Yorumla Soran 1 yıl Kahvaltıda2 dilim normal ekmekBir dilim tuzlu peynir1 salatalık1 yumurta Yorumla Soran 1 yıl Öğlen kahve şekersizAkşam bir kase çorba akşamı (18.41-19.04)5 6 kaşık nohut yemeği1 salatalık Yorumla Soran 1 yıl Sabah ta 9 da kahvaltı ettim Yorumla erkan474 1 yıl Ekmek tamamen hayatından cikmasi gerek Yorumla Soran 1 yıl Öyle de olmaz ya ekmeksiz doymaz insan Yorumla erkan474 1 yıl 😂😂 doyuyor be senin poskolojik Yorumla Soran 1 yıl Ben çok mu yedim Yorumla erkan474 1 yıl Ekmek yeme bir kaç gün dene bak nasıl alışıyor insan Yorumla Soran 1 yıl Tamam denerim sen onu boş ver ogunlerime bak Yorumla erkan474 1 yıl Baktım iyi ekmek disinda Yorumla Soran 1 yıl Ekmek yüzünden mi çok kilo aldim Yorumla erkan474 1 yıl 700 Gram çok değil Yorumla Soran 1 yıl Çok ya kilo vermek isterken aldım çok kahve tükettim sanırım ondan da olabilir Yorumla erkan474 1 yıl Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aralıklı oruçta iki öğün mü var tek öğün var bildiğim
Tek öğünle vitaminsiz kalmazmiyiz
Ne alakası var zaten genelde öğünlerde vitamin almıyorsunuz ki besin ve enerji değeri yüksek olan besin alıyorsunuz o da size yetiyo vitamin çok farklı bi konu
Tek öğün senin kararın ama ben 2 öğün olması gerektiğini düşünüyorum
tamam buraya aydınlanmaya gelmişim kusura bakmayın iyi diyetler🙏
Sağolun iyi günler
Evet ondan. Az ye yeterli. Aç kalmaya gerek yok
Kahvaltıda
2 dilim normal ekmek
Bir dilim tuzlu peynir
1 salatalık
1 yumurta
Öğlen kahve şekersiz
Akşam bir kase çorba akşamı (18.41-19.04)
5 6 kaşık nohut yemeği
1 salatalık
Sabah ta 9 da kahvaltı ettim
Bunlarla kilo almaman gerekir normalde
Evet 700 Gr aldım bunlarla nerdeyse 1 kilo
Dengesiz beslenme kilo aldırır bence
Bencede
Normal beslen tatlı yeme azar azar ye
Şeker hiç tüketiyorum
Verirsin takıntı yapma bence
700 Gr aldım
Ondan dert ettim
Verirsin irade olsun gerisi olur her an tartilma tabiki
Kahvaltıda
2 dilim normal ekmek
Bir dilim tuzlu peynir
1 salatalık
1 yumurta
Öğlen kahve şekersiz
Akşam bir kase çorba akşamı (18.41-19.04)
5 6 kaşık nohut yemeği
1 salatalık
Sabah ta 9 da kahvaltı ettim
Ekmek tamamen hayatından cikmasi gerek
Öyle de olmaz ya ekmeksiz doymaz insan
😂😂 doyuyor be senin poskolojik
Ben çok mu yedim
Ekmek yeme bir kaç gün dene bak nasıl alışıyor insan
Tamam denerim sen onu boş ver ogunlerime bak
Baktım iyi ekmek disinda
Ekmek yüzünden mi çok kilo aldim
700 Gram çok değil