Bende yüze yakınım yeni başladım ben test yapıldı yüksek düzeyde anksiyetem var. Aile hekimi 2 ilaç yazdı biri serotonin ve b6 vitamini içeren doğal bi hap sözde diğeri stres icin
Ben de 93 kiloyum ama vücudum sıkı olduğu için çokta sarkmam yok ona rağmen eşim biraz spor yap diyip darliyo beni :/ nasıl yatakta iyi oluyo eşim böyle diyosa iyi degilmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kalori azaltın bence...
Bende yüze yakınım yeni başladım ben test yapıldı yüksek düzeyde anksiyetem var. Aile hekimi 2 ilaç yazdı biri serotonin ve b6 vitamini içeren doğal bi hap sözde diğeri stres icin
Bu ilaçlar iştah açıyor değil mi
Evet öyle hissediyorum
egzersize başla hareketsizlikten kilo almışsındır ufak tabaklarda porsiyonları azaltarak yemek ye ekmeği azalt çok acıkırsan su iç ya da meyve ye
Hanımefendi yanlış anlaşılmasın ama yatakta çok güzel olur kilolu hanımefendi ben bir kere deneyim yaşamıştım çok güzel di
Ben de 93 kiloyum ama vücudum sıkı olduğu için çokta sarkmam yok ona rağmen eşim biraz spor yap diyip darliyo beni :/ nasıl yatakta iyi oluyo eşim böyle diyosa iyi degilmis
Yani anlatmak istediğim kilolu hanımefendinin vajinası dar ve yaylı yatak gibi hissediyorum üzerine çıkınca ben
Psikiyatri ilaçları kullanmak bahane değil, boğazını tutacaksın ve spor yapacaksın.
Bahane 69 dan 95 e çıktım kullanali beri
Ye ic yat yaparsan çıkar tabi. Salmışsın kendini ilaçların arkasına sığınarak
Ne yapayım sence bu durumu biliyorum çaresini arıyorum ama yok ilaçlar üstelik yavaşlatıyor insanı aciktiriyor da ben ne yapayim
Yeme işte, spora git imkanın varsa. Gidemiyorsan yürüyüşe git ama aktif ol günlük yaşantında
Zayıflatırım bende öyleyim ama kilo veriyorum
Nasıl veriyosunuz
Ben ürün kullanıyorum
Ne ürünü
Shake desem?
Nasıl bir şey
Gel anlatayım
Diyetisyene gidebilirsin
Diyetisyen verdiği liste pahalı oluyor
Devlet hastanesine gidebilirsin sigortan varsa para almıyorlar zaten
Yok ya verdiği yemekler pahalı oluyor
100 ol boş ver
ben de kendime kiloluyum diyorum :d
100 olsun düz olsun hesap yaparken zorlanmazsın
Diyet ve spor yapabilirsin
Kalori açığı vermen lazım. Spor yapman lazım.
bu sadece fazla kilo değil obezite
Obez olduğumuz biliyorum zaten
Kendini sevvvv
Sevemiyorum çok kiloluyum
Kime ne bundan
Pppp
Kime ne de ben kendimi sağlıklı hissetmiyorum
Dikat et o zaman
spor yap biraz
Spor ve diyet
Haklısın da çok zorlanıyorum
Haklısın ama başka alternatifin yok maalesef zamanla sevebilirsin spor yapmayi eğer çok çok zorlanıyorsanız yürüyüş yapın hafif ve hızlı tempo da
Boy kaç
168..
Mide ameliyat
Korkuyorum ya
Diyetisyene git
Haklısın
Rejim spor
Zayıflaman lazım