Sağlık 90 kilo olmuşum ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 168 boyundayım psikayatri ilacı kullanıyorum Güncellemeler1 yıl Of arkadaşlar yok mu derdime çare 90 kilo olmuşum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Bazisi böyle severSıkma canını 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama sağlığım için zarar 😑😐 üstelik aynadaki halimi hiç beğenmiyorum Yorumla MK18811938 1 yıl Benim en son sevgilim de kilolu idiSağlık önemli ama 90 kilo bence abartılı değil Yorumla
sare123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl diyetisyene git, veya sağlıklı diyet listeleri var internette, onlara göz at. sakın hızlı kilo vereceğim diye şok diyet yapma, şok diyetler hem metabolizmanı yavaşlatır hem de en sonunda yeme atağı yaşar daha çok kilo alırsın. 0 0 Yorumla
Elifnur84 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Bende aynı kilodayım diyetisyene gidiyorum sende öyle yap 1 4 Yorumla gündoğdubeyyy 1 yıl hiç göstermiyorsun bence 🙂 Yorumla Elifnur84 1 yıl @gündoğdubeyyy maalesef 90 kiloyum:) Yorumla gündoğdubeyyy 1 yıl yüzünüz aşırı sempatik duruyor kilolar verilir kalp güzelliğin yüzüne vurmuş 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
HollyWhiskey Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Neden psikiyatri ilacı peki 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Psikolojik sorunlarım var Yorumla HollyWhiskey 1 yıl Anladım bir işe yarıyor mu peki ilaçlar Yorumla Soran 1 yıl Yaramıyor ya anca uyuşturuyor bağımlılık yapıyor nerden bulaştıysam Yorumla HollyWhiskey 1 yıl Anlık kesiyor yani bırak bence spora yazılabilirsin sadece fizik için değil terapi gibi gerçekten Yorumla Soran 1 yıl Aynen spora gideceğim Yorumla HollyWhiskey 1 yıl 👍 Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 968 cevap paylaştı. 100 kilo ol nolcak en sevdiğimm 0 0 Yorumla
banabimşlh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Sağlıklı beslenip spor yaparsan verirsin askom 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sebze mi yiyeyim Yorumla banabimşlh 1 yıl Diyetisyene gitmen daha doğru olur Yorumla Soran 1 yıl Aynen teşekkür ederim Yorumla
alğsa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Normal 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok yiyorum ya Yorumla alğsa 1 yıl İstersen yardımcı olayım Yorumla Soran 1 yıl Nasil Yorumla alğsa 1 yıl YaZ bana Yorumla alğsa 1 yıl Özel yöntemlerin var Yorumla Soran 1 yıl Özelin sana kalsın istemez Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kanser 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ölür müyüm Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Kanser zayiflatir yani o manada soyluyirum Yorumla Soran 1 yıl Allah korusun ya Yorumla
19CMx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl İlaçlar çok aldırır 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Doktorum bırakırsam yine sinir krizi geçireceğimi söyleyip duruyor en son ben kendim bırakacağım artık dinlemeyip yoksa 100 ü aşarım gjbj Yorumla 19CMx 1 yıl Bence bırak kriz geçirme kendine hakim ol seni sinir eden şeyler ne? Yorumla 19CMx 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 26 yaşındayım doktor bırakırsam hastaneye yine yatıracağınǰ söyledi Yorumla 19CMx 1 yıl bunu kendi başına başarabilirsin bence Yorumla 19CMx 1 yıl bırakmalısın o ilaçlar insanı hantallaştırır Yorumla 19CMx 1 yıl yardımcı olurum istersen Yorumla 19CMx 1 yıl Bir tanıdık var oda kullanıyor aşırı kilolu Yorumla Soran 1 yıl İlaçları bırakınca ya yine akıl hastanesine düşersem yine istemiyorum o kötü günleri 😑😐 Yorumla 19CMx 1 yıl Anladım o zaman bir anca önce bundan kurtulman duasıyla Allah yardımcın olsun Yorumla 19CMx 1 yıl Ne yaşadın sakıncası yoksa anlatır mısın Yorumla Soran 1 yıl Dışarı hjc çıkmadım 5 yıl boyunca Yorumla Soran 1 yıl Bakkala dahi gitmedim Yorumla Soran 1 yıl Özel şeyler bunlar hemde aşırı neyseki gizliyim Yorumla 19CMx 1 yıl Anladım 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Çok zor şeyler yaşadım kilo da üst zirvesi oldu Yorumla 19CMx 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazisi böyle sever
Sıkma canını
Ama sağlığım için zarar 😑😐 üstelik aynadaki halimi hiç beğenmiyorum
Benim en son sevgilim de kilolu idi
Sağlık önemli ama 90 kilo bence abartılı değil
diyetisyene git, veya sağlıklı diyet listeleri var internette, onlara göz at. sakın hızlı kilo vereceğim diye şok diyet yapma, şok diyetler hem metabolizmanı yavaşlatır hem de en sonunda yeme atağı yaşar daha çok kilo alırsın.
Bende aynı kilodayım diyetisyene gidiyorum sende öyle yap
hiç göstermiyorsun bence 🙂
@gündoğdubeyyy maalesef 90 kiloyum:)
yüzünüz aşırı sempatik duruyor kilolar verilir kalp güzelliğin yüzüne vurmuş 🙂
Teşekkür ederim
Neden psikiyatri ilacı peki
Psikolojik sorunlarım var
Anladım bir işe yarıyor mu peki ilaçlar
Yaramıyor ya anca uyuşturuyor bağımlılık yapıyor nerden bulaştıysam
Anlık kesiyor yani bırak bence spora yazılabilirsin sadece fizik için değil terapi gibi gerçekten
Aynen spora gideceğim
👍
100 kilo ol nolcak en sevdiğimm
Sağlıklı beslenip spor yaparsan verirsin askom
Sadece sebze mi yiyeyim
Diyetisyene gitmen daha doğru olur
Aynen teşekkür ederim
Normal
Çok yiyorum ya
İstersen yardımcı olayım
Nasil
YaZ bana
Özel yöntemlerin var
Özelin sana kalsın istemez
Kanser
Ölür müyüm
Kanser zayiflatir yani o manada soyluyirum
Allah korusun ya
Bence çok güzel
İlaçlar çok aldırır
Doktorum bırakırsam yine sinir krizi geçireceğimi söyleyip duruyor en son ben kendim bırakacağım artık dinlemeyip yoksa 100 ü aşarım gjbj
Bence bırak kriz geçirme kendine hakim ol seni sinir eden şeyler ne?
Yaş kaç
26 yaşındayım doktor bırakırsam hastaneye yine yatıracağınǰ söyledi
bunu kendi başına başarabilirsin bence
bırakmalısın o ilaçlar insanı hantallaştırır
yardımcı olurum istersen
Bir tanıdık var oda kullanıyor aşırı kilolu
İlaçları bırakınca ya yine akıl hastanesine düşersem yine istemiyorum o kötü günleri 😑😐
Anladım o zaman bir anca önce bundan kurtulman duasıyla Allah yardımcın olsun
Ne yaşadın sakıncası yoksa anlatır mısın
Dışarı hjc çıkmadım 5 yıl boyunca
Bakkala dahi gitmedim
Özel şeyler bunlar hemde aşırı neyseki gizliyim
Anladım 🙂
Çok zor şeyler yaşadım kilo da üst zirvesi oldu
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim