Yaş 19
Boy 176
Kilo 94
Kilo vermek için günde kaç kalori almalıyım?
Yaş 19
Boy 176
Kilo 94
Kilo vermek için günde kaç kalori almalıyım?
Kilo vermek için, günlük kalori alımını mevcut kilonu korumak için gereken kaloriden daha düşük bir seviyeye çekmen gerekiyor. Ortalama olarak, sağlıklı bir kilo verme hedefi haftada 0,5-1 kg arasında olmalıdır, bu da günlük olarak 500-1000 kalori daha az almanı gerektirir.
19 yaşında, 176 cm boyunda ve 94 kg ağırlığında biri için, günlük kalori ihtiyacın yaklaşık olarak 2400-2700 kalori arasında olabilir (aktivite seviyene bağlı olarak). Kilo vermek için bu miktarı 1400-1900 kalori civarına düşürmen uygun olabilir. Ancak, bu değerlerin kişisel sağlık durumu, metabolizma hızı ve aktivite düzeyi gibi faktörlere göre değişebileceğini unutma. Bu yüzden, bir diyetisyene danışmak her zaman en sağlıklısıdır. Ben diyetisyen değilim, sadece kendim de zayıfladığım için bu tavsiyeleri verebilirim.
Teşekkürler
Rica ederim.
Cevap
4Cevap
Google'a günlük kalori ihtiyacı hesaplama yaz. Çıkan sayfadan bu bilgileri girerek ve günlük aktivitene girerek sonucu öğrenebilirsin
Kaloriyle değil k aç kalman lazım tabi ben böylr zayıfladım bünyenin nasıl olduğunu bilmem destek alabilirsin
yeşillik tüketiminii artır
Knk çok şişman sin ya
Diyete başka ne için girilebilir, ayrıca resmimi görsen bu bu kiloda demezsin😎
At yüzünü sansurleyip bakiyim
Tm çık gizliden
Kardeşim link gönder foto yükleyip yüzüne emoji koy
Hizliresime gir
O kadar şişman gözükmüyon
Demiştim😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?