AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diyet yap. yiyerek kilo verilmez. yememekten geçer kilo verimi.
Zaten belli bir kalorinin ustune cikmiyorum, ondan az yiyorum, kilo vermekte protein yemekte onwmli diye duymustum ne kadae protein kolaylastirir onu soruyorum
Suda protein var mı
Yok?
Mesela kimisine su içmek bile yarıyor bu tamamen biraz metabolizmanlarda alakalı Eğer metabolizman yavaşsa sadece çubuk kraker de yesen su da içsen yarar
Acikcasi metabolizmamin hizlu olmadigina eminim yavastir yani, ama diyet yaparken suanda baya fazla su iciyorum ve metabolizmami hizlandirdigini dusunuyorum
Kilo değişim kontrollerini takip ediyor musun peki düzenli olarak
Yani onceden surekli bakiyordum ama bu bi kac gun once belli bir sure sonra kiloma bakmaya karar verdim, yani bi iki gun sonra bakarim herhalde, bugun baktigimda 52 kilodaydim 50ye dusmeyi planliyorum
Oruç tutarmısın?
Yani tutarim benim icin zor degil oruc, ama diyetteyken suanda oyle birsey yapmayi planlamiyorum
Vücudu bir makine gibi düşün arada bir makineyi kapatmak dinlendirmek iyidir yukarıda bahsettiğin şeyleri yiyerek makineyi kapatmış ve dinlendirmiş olmuyor bunu aklına çıkarma bir haftada 5 kilo verdiren bir diyet istersen de internetten şu diyeti yapmanı öneririm yakınlarım yaptı çok faydasını gördü leblebi yoğurt sumak bu diyeti internetten bak
Ya bilmiyorumki acikcasi ben diyetisyene gitmistim bana bir liste vermis ona uymaya ve diyete uygun yemekler yemeye calisiyorum o tarz diyetlerin sagliksiz oldugu seyinide cok duydum diyestiyenler tarafindan
Leblebi doğal yoğurt doğal sumak doğal bunların sağlıksız olduğunu söyleyen bir diyetisyenin Bence bir psikiyatriste gitmesini Keşke tavsiye etseydin
Ayrıca 52 kilo sağlıksız bir kilo değil Sen biraz daha formunda olmak istiyorsun Doktor seni kilolu biri gibi görmesi de biraz anormal biraz Para koparmak için sana öyle konuşmuş bence çünkü gerçekten kilon gayet iyi bayağı zor durumda daha kötü durumda olan insanlar da var Sen biraz sadece formunda olmak istiyorsun bu güzel bir şey
Diyetisyene para vermemistim, su eleblebi yogurt sumak diyeti sadece gun icinde onu yemek degilmi cunku internetteki cogu diyestiyenler ariyorum salatalik diyeti, cacik diyeti car cur bisiler artik onlara kotu diyor aslinda boyuma gorede kotu kilom 157 boyundayim ve 52 kiloyum
Hayır o diyeti şöyle bir hafta boyunca sadece bunu yiyorsun yeme sınırı yok Bu karışımı her acıktığında yiyorsun tok tutan bir karışım bu
Yani senin durum bence normal bence benim boy 1.60 kilo 47
Bilmiyorum ya yinede saglikszi duruyor, senin boyun kilon asljnda orantili yani erkek oldugun icin kilon az olabilir ama kiz oksaydin orantili guzel olurdu
kendini sev. en azından 80-100 ü deviripte nasıl 50 olucamı düşünmüyorssun 🙏
Yerinengire al cik gec yeme
Ne anlamadim
Yerine göre protein al cok gec saatlerde yeme acikinca once bir bardak su ic
Yok zaten kalori acigiyla vermeye calisiyorum suanda kilo ve ise yariyor sadece ögunlerimde ne kadar protein yersem kilo vermeyi kolaylastirir onu sormustum
kilonu 0,8le çarp derler genelde