Kilo vermek istersen çözümü kolay. Balık severim, enaz 15 kg fazlan var. 44 bedensin. 85 kg X 0,40 gr = 2,5 lt günlük su tüketmeyen iyidir. Bol yürüyüşün ve mekik, şınav, barfiksin yanında benim gibi olgun, tecrübeli, arzulu, ateşli ve doyumsuz erkekle günlük 3-4 kez seks yapman gerekir. ÇünküSeks Kalbi Korur.
Seks iyi bir kardiyovasküler egzersizdir. Diğer kardiyo egzersizler gibi kalp sağlığını artıracak yararlı bir aktivite olduğu söylenebilir.
• Kalori yaktırır
• Kan basıncını düşürür
• Kasları sıkılaştırır
• Libidoyu artırır
• Kalp krizi, inme (felç), hipertansiyon riskini azaltır
Seks hem kadın hem de erkekte pozitif feedback mekanizma ile çalışır. Yani seks yaptıkça libidonuz artacak, daha sık yapmak isteyeceksiniz. seks yapmadıkça da cinsellikten soğuyacak, libidonuz daha da düşecektir.
Bu durum özellikle kadınlarda daha aşikar görülür. Yani cinselliği “işleyen demir ışıldar” atasözüne benzetebiliriz.
Bu nedenle benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
En etkili kilo vermek çözümü yüzme sporu yapmaktır. Cilt hem orantılı kilo verir hem de sıkı ve estetik bir vücuda sahip olursun. Diyet tek başına yeterli değildir. Bir kara bir de su sporu olmak üzere iki farklı spor dalıyla uğraşmak, bunun yanında şekerden olabildiğince uzak durmak, seni en az 6 ay sonra sağlam bir vücuda kavusturur.
Şekeri gazlı içecekleri kes çayı sadece balla kullan tuzu azalt akşam 5 ten sonra ip atla bak bakalım 1 haftada 5 kilo vermezsen çık yanıma gel okadar iddialıyım çünkü ben 1 haftada 8 kilo vermiştim bu yöntemle birde spordan sonra buzlu su şok yaptım vücuda iyice sıklaştım bu benim yöntemim uygula genç görünürsün
Ben bir aralar cidden açlık grevi gibi bir diyet yapmıştım günde 1 öğün salata sınırsız su içiyordum 1 ayda 14 kilo vermiştim ama sağlıksız bir diyet olduğu ve benimde iradesizliğim yüzünden şu an tekrar aynı kilomdayım senin iraden varsa yaparsın
Aslında kötü durmuyor ama yediklerine dikkat et genetiğin de ince belli çoksa sende öyle olursun ama fazlası benim görüşüm kötü duruyor ince bel konusun da ☺️
Gıdıklama seansında güvendiğin birisi seni sımsıkı bağlayıp uzun süre gıdıkladın, enerji efor sarfedersin, bunu sıksık yaşa kilo verirsin ama gıdıklanma işkencesine dayanman lazım, çırpınıp kahkaha atacaksın ama sana iyi gelecek ve kilo vereceksin, benim sık sık yaşadığım seanslardır, ilgilenirseniz bana ulaşın lütfen.
Kilo vermek için tek çözüm var. Az yemek falan değil bu saçmalıkları yapma sakın. BMR oranını hesapla 300 kalori altında beslen. Çıkan kalori sonucunun %40 yağ, %40 protein ve %20 karbonhidrat olacak şekilde bir beslenme programı oluştur. Bu kadar basit.