Dışarıya götürülebilir kolay tarif bilen var mı
Sabah bir muz öğlen 1 gibi yulaf yesem aralarda atıştırmalıklar akşam da normal yemeğimi yesem şekeri sıfırlasam incelir mi
Dışarıya götürülebilir kolay tarif bilen var mı
Sabah bir muz öğlen 1 gibi yulaf yesem aralarda atıştırmalıklar akşam da normal yemeğimi yesem şekeri sıfırlasam incelir mi
Öğün değişikliği ile incelme beklememek gerekiyor. Yorumda gördüm bel kaslarını çalıştırmak için hareket önermişler. Bu gibi hareketleri yapma yaptıkça belin kalınlaşır. Salona gidiyor musun?
Hayır gitmiyorum neden kalinlasssin ki egzersiz yapınca
Boy kilo nedir? Sadece diyetle bel incelemeye bilir başka bölgelerden kilo verebilirsin çünkü evde basit egzerizler yapabilirim dersen daha mümkün ve kolay şekillenir
Ya deniyorum ama olmuyo şeker çok tüketiyorum 165 50 ama belim 75 cm
Boy kilo iyi aslında ama kilo dağılımda sıkıntı var sanırım bel kalın olunca güzel olan hatlarında belli olmuyor hali ile. Evde basit egzerizler yaparım günlük 10 dk falan dersen yardımcı olurum
Olurr çok sevinirim
Burdan mi konuşalım yoksa detaylı bi şekilde sana göre bir program hazırlamak için bi üst seviyeye mi geçelim 😂
Instagram dan mi konuşalım
Fake hesabın var mı
Sen yaz adını
Yorumdan yazmayalım istersen
Olir
Bekliyorum seni o halde
Cevap
5Cevap
O aralıklarda atıştırmalıkları yapmaman lazım işte. Sabah ve akşam iki sağlam öğün yiyip dışarda atıştırmalık yemeyebilirsin
Bir sola ve bir sağa dön, 15 kez 4 kere tekrarla sabah ve akşam
Yeşil elma tüket arada greyfurt suyuda fena yağ yakar
Teşekkürler
Protein yemeden kilo veremezsin
Ne yemem gerekiyor
Tavuk göğüsü, hindi eti, yağsız balık, yumurta beyazı, mercimek, protein tozu, karides, yağsız 0,1% lor peyniri.
Pilav, makarna, ekmek, unlu mamüller, şekerli gıdalar, gazlı içecekler, meyve suları, çikolata, bisküvi hepsi yasak.
Günlük spor yapıyorsan makarna eklenebilir sporsuz diyetse karbonhidrat sıfır olmalı.
İlk başta yazdıklarıni yemem gerekiyor sandım mutlu olmuştum
Tavuk göğüsü, hindi eti, yağsız balık, yumurta beyazı, mercimek, protein tozu, karides, yağsız 0,1% lor peyniri. Bunları yiyeceksin. Akşamları meyve tüketme.
Belim dışında her yerim kg aldı. 😔
Bu iyi bir şey.
İnce bel daha iyidir
Muz elma mandalina vs tüket
Yeme, ölmezsin
Akp li misin BRKLDDHDKDJ
Ay o CHP miydi
boy kilo ne
165 50
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?