Çok et yemek yani
Benim testosteronum 100 ng/dl, biraz da artırmak istiyorum, kas yapacağım
Çok et yemek yani
Benim testosteronum 100 ng/dl, biraz da artırmak istiyorum, kas yapacağım
Testosterone 'u bir tek düşmüş insülin artırır ve büyüme hormonu artmadan testo artmaz. yani açlık hissin gelmesi gerekiyor evvela. Çinko eksikliğin varsa unut testo'yu, o ölçümler gerçeği yansıtmaz, vücut hızla yıkıma ugratıp hızla yükseltebilir.
Sizin dediğiniz başka bişey
Çinko eksikliğim falan yok ki, testosteronumun yüksek olduğunu da doktor söyledi zaten, kaslıyım ama daha çok kaslı olmak istiyorum, bunun için de testosteronun daha çok olması lazım ya
Testo ile GH paralel artar diyorum. GH (growth hormone) yükselmeden yağ yakamazsın. yağ varken de testo ve GH artmıyor önce yağlanmadan kurtulmak gerekiyor. Senin kaslanmanı sağlamada evet testonun etkisi büyük olsa da asıl kolajen/protein sentezini yaptıran şey büyüme hormonunun kendisi. İnsülin ise bunların hepsini tepetaklak ediyor, testoyu aromatase enzimi ile östrojene dönüştürürerek. diğer yandan kıllandırtan testo formu olan DHT ye de dönüştürüyor insülin. Testonun DHT ye dönüşümü engellemek istiyorsan ve testonun daha çok artmasını istiyosan yağ dokusundan mutlaka kurtulmaya bak gram yağlanma olmasın ve DHT blocker etkisi yaptıran likopen zengini besinleri daha çok tüket mesela karpuz ama mevsimi geçti. greyfurt ve domateste de var, havuçta da var bir miktar. saw palmato ve kabak çekirdeği de DHT yi blokluyor. aslında DHT yi bloklayacak şeyler yaparsan testo kendiliğinden daha çok yükselecek.
Gerçekten teşekkür ederim ya, bu kadar bilgi verdiniz
EIG için teşekkür.
Bu arada whey protein ve glutamin de büyüme hormonunu artırıyor tabi çinko eksikliği yoksa. çinko zaten ette çok var. whey protein sütte. aslında bunları kombinleyerek sırayla tüketsen max verim elde edersin. olaya sadece testo olarak bakma, büyüme hormonunu artıracak her şey zaten testoyu da artırmak zorunda. İkisi birlikte yürüyen kanki gibi düşün. insülin ise düşmandır bu 2 liye. insülini artıracak her şey GH ve testoyu yıkar.
yağ oranının düşük olması daha önemli
Düşük sayılır, o konuda sıkıntım yok
Cevap
4Cevap
Kadında olmaz testosteron androjen olur
Neyse, bilmiyorsunuz belli ki
Kadın olmadığın için 😂
Kadınlarda az da olsa t-on hormonu mevcut olur. Bazı kadınlarda yüksek olabilir o hormon. Bende öyle. Artırmayı düşünüyorum o yüzden de
Bilmiyorsun işte onun adı androjen
Gut olmada
Olmam korkma
Xd
Killanirsin
Onu boş ver sen işte
Erkeklik?
Erkek gibiyim evet))
Nasil ua
Erkek gibi kızıç, kaba öküz gibi, kadınlardan hoşlanan))
Lezbiyenlik de olmuyor o zaman karışık 😆
Lezbiyen değil ya lez başka bişey ben direkt erkeğim :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar