Anksiyete bozukluğu yaşıyorum, ne yapmalıyım?

2017 de bitirdiğim, ve 2019 yılında boşandım. 2 çocuğum var kızım küçüktü vermek istemedim. Arada alır fazla yük almam sanıyordum. Olmadı herşeyi üstüme yükledi karşı taraf ben hep götürüp bıraktım vakit ayırsın diye. Kendisi yurtdışında 2 yıldır vermeyi düşünüyorum. Bir çocuğum özel çocuk. Manevi olarak bittim. Sağlığım ise panik atak ve anksiyete bozukluğu yaşıyorum. Avukata danıştım zor dediler. Dava açacak gücüm yok. Maddi olarak onun eline bakıyorum. Çok zorluk çıkarıyor. Arkamda aile yok. Ailem evlenmemi bekliyor tekrardan. Sosyal hayatım hiçbirşeyi yok. Dört duvar arası ve çocuklar yaşantım bundan ibaret. Ama artık bırakıp gitme isteğim çok fazlalaştı. Üzerime yıkılan yükü sadece benim çekiyor olmam haksızlık. Geldiğinde verip kaçmayı düşünüyorum. Bana kalkıp evlen diyor. Ben ise hayatıma girecek olan birine yükleme hakkımın olduğunu düşünmüyorum. Yani şöyleki yaşadığım bu olaylardan dolayı hayatımı engelliyorum. Gelgitler yaşıyorum. Aşık oldum 1 yıl önce ama kendimi maalesef çok gördüğüm için olsa gerek uzaklaştırdım kendimden. Pişmanlık yaşıyorum. Ama yükleyemem yükümü. Ne yapmam gerek?

Anksiyete bozukluğu yaşıyorum, ne yapmalıyım?