Ayşegül Hoca, son öğünü 5te yersen 6dakine göre, 4te yersen 5tekine göre daha hızlı kilo verirsiniz ve direkt karın çevresinden gider diyor.
Sizce öğlen 12 akşam 18:00 mı
sabah 9 akşam 16 mı yapayım?
Ayşegül Hoca, son öğünü 5te yersen 6dakine göre, 4te yersen 5tekine göre daha hızlı kilo verirsiniz ve direkt karın çevresinden gider diyor.
Sizce öğlen 12 akşam 18:00 mı
sabah 9 akşam 16 mı yapayım?
Aralıklı oruç ile akşam yemeğini belirli bir saatte kesmek veya diğer detaylar işin sadece pazarlama kısmı, çünkü bundan para kazanıyorlar.
Kilo vermek demek; aldığın kaloriden fazlasını harcamak, buradaki farkın da vücudundaki deporlardan yakılması demek. Bu olduğu sürece den istediğin zamanda istediğin gibi ye veya yeme.
Sadece şu var, hava karanlıkken vücut metabolizma hızı yavaşlar ve daha az yakmaya yönelir. Fakat sen karanlıkta gidip spor yaparsan yine yakar.
Yani sen kendi hayat düzenine ve şartlarına göre uydurabilirsin yeter ki kalori açığı oluşsun.
Cevap
3Cevap
Ben aralıklı oruç ile 1 ayda 15 kilo verdim hemde sporsuz
nasıl yapıyordunuz ne yiyip içtiniz benim de 15 20 kg fazlam var
Günde tek öğün yedim hepsi bu kadar. Protein ağırlıklı beslendim karbonhidrat tüketmedim
Saat kaçta yediniz, bir anda alışmak zor olmadı mı bi de
Ben 3 te yedim hep şuanda 3 olmasını bekliyorum. Büyük bir irade azim istekle yola çıkarsan o hırs sebebiyle asla zor olmuyor. 115 kiloydum 99.5 oldum hedefim 85 90 arası olmak hatta gerçek hedefim 85 88 aralığında kalmak. 15 kilo verdim peşine spora yazıldım ve şu an kasta yapıyorum. Gelişimim süper oldu. Boyumda uzun 184 ayın 7 i gibi de özel bir işim var. Kısaca son günlerde su orucu tutucam. Hesapladım günde 400 gram gidiyor. Su orucu tuttuğumda ise 800 gram gitse ya da 1 kilo oh mis. Yarın tartıda 99 ertesi gün 98.5 gelirim 7 günde de 3.5 kilo daha gider. Su orucuyla da 4 e tamamlarım. Kısaca işimin olduğu gün 94.5 olurum. Zaten 95 iken göbeğim hiç yoktu ama 85 88 arasına inersem de feci kaslı atletik ve fit bir fiziğim olacak. Bu amaçla hedefimde son hız ilerliyorum.
Aralikli oruc o zaten belli bir yeme araligi var onun disinda yemiyorsun ki o da ogle ile aksam arasi oluyor genelde.
Aralıklı oruç tutmak
Az yemek sadece çay şu
Sorum o değil ki 😌
Akşam 4 te kesmek ve oruç ikiside
kahvaltım kacta olmali 4te kesmek icin. 12de yesem geç mi olur
Kahvaltı ile dur kilo çoksa
çok ama dayanamam en azından ilk başlangıçta
Mesajla yazabilir misin buraya bakamıyorum pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?