2 özgün yapıyorum genelde ama sürdüremiyorum diyeti bende diyorum ki ara öğün mü yapsam mesela kahvenin yanına ceviz filan ya da neyle yapabilirim bilmiyorum da elma ya da?
1 ay
2 özgün yapıyorum genelde ama sürdüremiyorum diyeti bende diyorum ki ara öğün mü yapsam mesela kahvenin yanına ceviz filan ya da neyle yapabilirim bilmiyorum da elma ya da?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tatlı isteği olanlar için:
1. 1 adet hurma + 5-6 badem
2. 1 küçük muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
3. Tarçınlı yoğurt (2 yemek kaşığı yoğurt + tarçın + 1 çay kaşığı kakao)
4. 1 avuç kuru üzüm veya kuru kayısı (şekersiz) + 1 ceviz
Tuzlu sevenler için:
1. 1 haşlanmış yumurta + salatalık
2. 1 dilim tam buğday ekmeği + az yağlı peynir
3. 1 kase ayran + 2-3 grissini
4. 1 avuç tuzsuz leblebi + 1 domates
Hafif ama tok tutanlar için:
1. 1 yeşil elma + tarçın (kan şekerini dengeler)
2. 2-3 yemek kaşığı yoğurt + 1 yemek kaşığı yulaf
3. Sebze çubuğu (havuç + salatalık + kırmızı biber) + 1 yemek kaşığı humus
4. 1 fincan sade Türk kahvesi + 2-3 ceviz içi
Dışarıdaysan pratik olanlar:
1 küçük kutu kefir
1 paket şekersiz probiyotik yoğurt
1 muz
1 avuç tuzsuz fındık ya da badem
Kesin chat gbt den çaldın 🤣🤣🤣
@bayahmetajan no biti bana atmıştı ben de kopyala yapıştır yaptım buraya attım. Umarım o calmamistir. Diyetisyen çünkü.
Ne dedediğini anlamadım bile türkçemi konuşuyon
Yoksa ibranicemi
@bayahmetajan bir diyetisyen bana attı. Ben de kopyala yapıştır yaptım buraya attım. Neyi anlamadın. Gayet de Türkçe yazmışım sen de yazım hatası yapmışsın. Ben sana bir şey dedim mi?
Ya sallama Allah için sallama be lütfen sallama çünkü Chat gbt den aldığını çok iyi biliyorum
Çünkü aynı onun yazıları 😒
Birbirimizi kandırmanın hiç lüzumu yok ikimiz de senin oradan aldığını çok iyi biliyoruz
Bu arada ben yeşil elma ve yoğurt ikilisini çok seviyorum. Ya da beyaz susam bal ve ceviz bunları karıştırıp sakla ama buz dolabina koyma. Ara ara çıkar ye mis gibi tatlı. Kışın da cennet hurması tahin ve ceviz çok güzel oluyor. Geçen gün de hurmanın içine şekersiz fıstık ezmesi ve badem koyup döndürdüm. Onlar donunca da bitter cikolataya batırıp tekrar döndürdüm harika oluyor
Bunları yapman senin chat GBT den aldığını değiştirmez 🤑🤑😘
@bayahmetajan sana yazmadım ki ona yazdım ihtiyacı olursa diye. Bu arada doktor aralıklı orucun sürekli yapılmaması gerektiğini sürekli yapılınca kas kaybına sebep olduğunu söyledi. Arada bir vücudu dinlendirmek için yapılabilir mis sadece (BUNLARIN HİÇBİRİNİ SANA YAZMADIM SORUYU YAZAN KİŞİYE YAZDIM )
Benim sayfam üzerinden yazıyorsun da ondan olabilirmi
Git başkasının yorumuna yaz o zaman git o dijital zekaların içine yaz bana niye yazıyon bilader 😲😝
@bayahmetajan zeka küpü kendi yorumumun altına yazıyorum ki hepsini okurken görsün
Ukela akıl fukarasımısın
Beni etiketleyip durma !
Aralıklı oruç olunca vücut açlık moduna girebilir
Ama ara öğününe kilo veririm dersen o daha iyidir
Gün içerisinde hafif tok tutar ve çok iyi yağ yakar
Spor falan yapıyor musun ve çalışıyor musun okuyor musun, günlük yaşamına göre sana öneri verebilirim
Evet çalışıyorum yürüyüş yapıyorum genelde bide bacak hareketleri filan ve günaşırı nöbet tutuyorum sabaha kadar uyumuyorum bu da beni diyette zorlucak
Çalışıyorsan biraz zor olabilir ama yağ yakmak ve kilo vermek için en önemli şey, kalori açığı oluşturmaktır. Spor salonuna gitmiyorsan başlamanı tavsiye ederim; bende de kilo fazlası ve göbek vardı, fitness sayesinde çözdüm. Tek öğün besleniyorum, biraz zorlayıcı ama güzel sonuç veriyor. Bol bol proteinli besinler tüketmeye özen göster, çünkü protein alımı yağ yakımını hızlandırır.
Eğer hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorsan, sabahları aç karnına yürüyüş yapmanı öneririm. Aç karnına yapılan yürüyüşte vücut enerji ihtiyacını karşılamak için yağ depolarını kullanmaya başlar.
Sabah yürüyüş yerine evde hareketler filan yapıyordum dediğim gibi tek öğün çok zor hatta 2ögünle bile sürdüremiyorum
Evde yapılan hareketlerle zor oluyor ha imkansız değil ama 1 ayda vereceğin kiloyu, evde yapılan antremanla daha uzun sürede verirsin en iyisi yürüyüş yapmak ve bol proteinli beslenmek
bn on gun su orucu yaptım 9 verdm doktor onerdı
Ben dayanabileceğimi sanmıyorum ona ya :(((
ılk uc gun ıskence ama sonrası sıfır aclık
bnde aralıklı orucu yaapamadm ya
ama cıdden zor oruc olayı canım yemek yemek ya harıka bsey
Kaç kilodan düştün peki
ben 70dm 60 oldm tekrar yapıcam
Peki öncesinde hazırlık yaptın mı
tabı bı kac kere denedım braktım bır gun dayandım ıkıncı gun braktımm dayanamadm falan sonra hırs yaptm brakmadm kendımle konusup terapı yaptm pskolojık olarak braz ypratıcı cnku ac kalıosun ama cıdden degıor nett hem fızıksel hem saglıksal cok ıyı seylerını gordum
Yani sen direk 1 gün filan tutmadan 10 gün mü tuttun hemen lavman filan yaptın mı mesela
yok yapmadm cnku kendı oldu zten gerek kalmadı ona
oncesınde deneyıp dayanamadım vcut alısmıs oldu o sıra sonra bı basladım brakmadım smdı haftaya 14 gune baslıcam
Peki 10 gün bitince nasıl beslendin
cok abanmadan corba salata yedım bı kac gun sonra ızgara yedım falan
Geri aldın mı peki
yo almadm yapcakmsn sende
Bilmem ki yapsam mı ama benim vermem gereken kilo 25 30 filan ben nereye kadar yapıcam 10 kilo filan fazlam olsa yapardım sonrasında korurdum şimdi yapsam 2. ye ilkteki gibi kiloda vermem bence
yok verılıor yırmıyı hızlı verırsın son on kılo yavs gdıer
İşte ne kadar sürede verincem ki 20 kgyi bide kaç gün dayanıcam bunu yaparken
sen sadece ıradelımısın ılk once ona bak yapabılırsen eger 10 gunde 8-9 net verıosun uc bes gun ara verıp tekrar baslkarsın ondada o cıvar verırsn ıkı kerede cogu gtmıus olur bıde tansyon seker bobrek hastalık var mı oda onemlı onkar dayanmayı engellıo
Yok bende o tarz hastalıklarda ben ara verdiğimde verdiğimi alırsam yemeklere saldırırsam nolucsk?
ole bsey olmaz saldırırsan ertesı gun hemen baslarsın bndede oldu
Hısım anladım peki sen yazın mı kışın mı yaptın bide uyku sorunu çektin mi yaparken
kıısın yaptım ama yazın yapmak daha kolay aclık bıraz usume tutuyor uykuda asırı yaptı ılk gunler acsın halsız oluosun ama snrakı gunler asla yatamadım adam gbı
Hadi yaa uyumazsak zamanda geçmez ya bilmiyorum ki ne yapsam
gel beraber baslayalım bn bsenı tutarım:D
flm falan ızlerız konusuurz o zor gunler gecer sonrası kolay ama net gdıyor kılo en azından degıo
Biraz düşüniyim ya iyice bide kafadada bitirmem lazım bu çok önemli diyettede aynı
kesınlıkle canım beyınde bıtır yoksa baslayamazsın
Aynen öyle bakalım ya ben bide çalışıyorum çok yorgun düşersem napıcam ondanda korkuyorum
Olabilir abartmamak kaydoyla