Bugün diyetisyene gittim tüm testlerimi yaptırdım bir diyetprogramı çıkardık , ama benim hiç hevesim yok kilo vermek istiyorum ama hırslı değilim 1.70 boyunda 108 kiloyum kilom tüm vücudumda orantılı. bu zamana kadar kimden hoşlandıysam asıl olduysam ne olursa olsun hep onu elde ettim hiç biri kilomu problem etmedi ama ben ileride çocuk sahibi olamamaktan zorlanmaktan çok korkuyorum beni biraz hırslandırır mısınız
Cevabın nedir?
+1 yılKilon birilerine hoş görünmek için değil sağlığın için önemli. Şimdi sen 108 kilosun evlenince bir çocuk yaptın mı 1.70'e 140 olacaksın en az. Hadi ver kiloları kolaysa versen versen en fazla 110a gerilersin ve sabitlenirsin. Evlilik hayatı meşguliyet yoğunluk rahatlık huzur mutluluk sana daha aşağıya izin vermeyecek. Vakit bulup spor öyle böyle yapacaksın. Hazır vaktin varken ve niyetliyken kilonu 70e çek doğum yaptığında 100 ol yine sonra geri vermen kolay olsun hemde ideal kilona yaklaş. kocanı hep etkileyebil. seviglilerini etkilemen önemli değil olay kocanı hep elinde tutabilecek zerafete estetiğe ve çekiciliğe sahip olmak. +100 le zor
11 Yorumla
Soran+1 yılTSK guzel yorum oldu
En İyi Cevaplar
hadi koçum hadı aslanım yaparsın aslansın kaplasın hadı gare yapıvede görek.
o göbek senden daha kuvetlı degıl yenebılırsın10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım sen diyet programını sevmedin, bende de olmuştu aynısı. O programı uygulama kendine 1000 civarı kalori sınırını koy ama ileride biraz yükselt. Her yediğinin gr kalorisini hesaplamadan yaklaşık veriken değerler üzerinden git. Sağlıklı beslen, bol bol su tüket, ekmeği tamamen kesip kraker gibi bir şeyler ye onun yerine ve her gün en az 1,5 saat koş. 3 ayda nerdeyse 25 kilo verdim. Gaz veremem ancak sağlıklı bir vücudun ve etrafında dönen pek çok erkek olucak, güzel şeyler bunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2befitmotivation.com/.../...er-1400420668k4g8n.jpg
cdn2.thegloss.com/.../Mel-weight-loss.jpg
www.delikeci.com/.../20130205155627880.jpg
Bunlar yeterli bence :) fıstık gibi olmak varken o fazla yağ tabasindan kurtulmalisin.51 Yorumla
Soran+1 yılTSK :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
44Cevap
+1 yılAkşam 6-7 den sonra beyaz ekmek yeme (beyaz ekmek ile kepekli ekmeği yer değiştir.) öğünleri sık ama doyana kadar yeme arkadasım.
Gerisi gelir bol bol su iç soğuk değil ılık! Sporu da yanına aldın mı bu iş tamamdır ;)
Diete gerek yok bu dediklerimi yap giderek zayıflayacaksın.07 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kanka tsk
- +1 yıl
Dediklerimi yap gerisini boşver ha bir de unutmadan yediğin yemek ölçüsünün yarısı :)
Çok stres yapma zayıflamak basit stres yapmak bol bol yemek yedirir. ;)
Soran+1 yıl:)) tamam
- +1 yıl
Haberleri bekliyoruz ! Kaçmaca yok 1 hafta sonra tekrar haber ver bize :)
Soran+1 yıltamam kanka :)))
- +1 yıl
Anlaştık ! :)
Soran+1 yılAnlastik :)
+1 yılBelkide zayıf halka sensin ve bugüne kadar olanlar seninle geçici eğlendiler? şu an aklından geçen birini ara hal hatır sor bakayım gerçek iyi olan birini ne cevap ya da nasıl bir konuşma olucak. Kötü olursa bu sana iyi bir motivasyon iyi olursa seviliyorsun daha sevilmek için daha iyi bir motivasyon.
023 Yorumla
Soran+1 yılYooo hepsini ben biraktım ve hala arayan soran var
- +1 yıl
yooo aksini söylemedim sadece motive için biraz kızdırmak istedim :) A harfinden başla o halde ilk aklına geleni ara ama ilk dakkadan teknik suya düştü :D
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Y asen beni ara makara yapalım sıkıntıdan patlıcam :D
Soran+1 yılHahaha olur :))
- +1 yıl
şaka biyana iç sıkıntısından başım ağrıyo uykuda yok sana hırs yaptıramadık banamı çözüm bulsak napsak :D
Soran+1 yıl:D önce bana çözüm bulun
- +1 yıl
Napsam netsem nedesem bilemedim ki. Harhangi bişte çalışıyomusun
Soran+1 yılBankadayim gün boyu oturuyorum
- +1 yıl
hmm o sıkıntı kalori kaybedemiyorsun. Peki şimdi ne söylesem kızarsında hırslanırsın :d
Soran+1 yılBilmiyorum ki aslında kendimle barisigim :))
- +1 yıl
Kilo vermeyi bir kenara at evde dans ediyomusun kendi kendine aşırı kilo verdirir ve sıkılaşırsın.
Soran+1 yılEvet deli gibi ayna karsisinda dans ediyorum :))
- +1 yıl
kendini izlemek güzel olmalı :D
Soran+1 yılDenizden kıyıya vurmuş balina gibi ;))) saka bir yana kiloluyum ama cok seksiyim sevgililerim hep oyle dedi :)))
- +1 yıl
Göreceli bir kavram tanıdığım bir kız arkadaşım vardı oda çok kilolu ama hani manken falan yüzünün güzelliği yanında halt etmiş bide onun yüreği çok güzeldi. senin gibi mütevaziydi. bak özledim şimdi kankamı :D
Soran+1 yıl:)) tsk
- +1 yıl
rica ederim arıyodun aramadın hala yalançııı :)))
Soran+1 yılNoyu verdinde benmi aramadim kanka :))
- +1 yıl
hııı burada veriyim oldu canım başka :DD gizliden çık öyle mesaj atarım sana :D
Soran+1 yılSen çık :))
- +1 yıl
oldumu :D
Soran+1 yılOldu :)))
50 kilogram fazlan var=5 tane 10ltlik su şişesi. yav onları elimde teşısam bir süre sonra yorulurum, kafayı yeme ömür boyu onların hamallığını çekemezsin. hemen o şişeleri yere bırak :)) zayıfladıktan sonra çevrendeki etkiyi düşün, peşine düşen erkekler reddetmeler falan :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOooo haklisin :))
bende bir ara 98 kiloydum diyetisyene gittim bana bir liste verdi iki kibrit kutusu peynir marul 2 dilim domates baktım listeye yemekten önce mi yicem bunları sonra mı dedim meğer günlük yiceğim onlarmış. sonra işe girdim 2 ayda 28 kilo verdim sadece mecbur olduğunu hissettirmelisin kendine.
116 Yorumla
Soran+1 yıl:)) benim anlamadigim normalde yedigimden cok cok fazlasi var benim listemde
Soran+1 yıl108 kiloda biri kilo almak istermi :))
Soran+1 yıl:)) aslında sorun su sabah kahvalti yapmiyorum öğleye doğru 1 bisküvi bir tane meyve suyu aksama kadar bir şey yemiyorum is yoğunluğu vs aksam geç geliyorum yemek yiyip yatiyorum bu yuzden metebolizmam calismiyor tembellesmis sık sık yemek yemem lazimmis
Soran+1 yılAynen oyle aslında benim usendigim AC kalmak degil diyet listesini uygulamak :))
Soran+1 yılOyle deme yaz iyice soğutma beni :))
Soran+1 yılYarin sabahtan itibaren basliyorum :))
Soran+1 yılTamam kanka :))
Soran+1 yıl:))
Biz ne desek boş gelir sana , sen istemedikten sonra ;) O yüzden sürekli olumlama yap , duygu+istek+inanç olsun kafanda sürekli olduğunu hayal et ve inancını kaybetme ! Kendini zamanı geldiğinde hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü yaşayarak bulacaksın...
00 Yorumlabence diyet yapiyorm deme cünkü o listede ne yazmiyorsa canin onu cekicek yasak olan herzaman cazip gelmistir. sen biraz hareketle saglikli beslenmeye yönelmelisin. nette arastir saglikli beslenme üzerine bir sürü yazi/ video hersey var. kafanda hep saglikli besleniyorm olsun. cikolatayi, bisküvileri genel olarak tatli yiyecekleri icecekleri birak. meyve sebze bol bol tüket, yogurt yumurta yardimci olacaktir, yulaf ezmesiyle müsli yapabilirsn. bol bol su ve yesil cay ic :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTSK canım
+1 yılyoutube a gir female fitness motivation yaz ordaki videlolari tek tek izle
ayrica kimse seni hirsalndirmicak
sen kendi kendini hirslandirmak zorundasin
ben 55 kilo verdim cokta guzel vucut yaptim simdi
bunun zevkini seninde cikarman lazim
insanlarin alayci bakislarindan, sana acimalarindan istedigin kiyafetleri alamamayisindan sadece sen sorumlusun bunuda sen degistiriceksin baska kimse degil10 Yorumla
+1 yılsağlığını düşün ve kilo verdiğinde vücudunun daha iyi görüneceğini aklına getir. zor bişey değil inan ki birkaç ayda verdiğin birkaç kilonun bile etkisini farkedip sevineceksin hatta ve devamını da getirmek isteyeceksin, yeter ki başla sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBende 1 70 im 55 kiloyum bir kendine bir bana bak bir erkek seni niye tercih etsin sisko kizin sisko bebekleri olur. miden filan kat kattir. seksi bile degilsin. gelinlik giysen yakismaz. yaza kadar zayiflamazsan gozume gozukme. kiz dedigin fidan gibi olur afedersin ama su aygiri gibimi gorunmek iyi ceylan gibimi. iykkk ;)
11 Yorumla- +1 yıl
@sedefsedeff hatun taşşş
+1 yıl108 kilosun gebe olsan ya da sana göre uygun gelinlik? çuvalmı dikecekler? 9 ay boyunca 120 olursun desek sonra doğurdun fiziğin yıprancak doğumdan sonra 115 kilo kalsan her tarafın sarksa mesela yaşın geçtikçede doğal olarak yine kilo alırsın sonra eşininde hoşuna gitmez bu durum sonra gözü başka yere kayar animallah.(Şu an spora başladın mı bilmiyorum biraz ağır olduysada senini çin umarım hırsa girmişsindir bazı tatlı tombikler olarabilir ama tatlığın sağlığına etki etmez)
01 Yorumla
Soran+1 yılOk tsk
+1 yılGüzel bir kızın olduğunu düşün yakışıklı bir oğlun :)) onunla vakit geçirmek annelik duygusunu tatmak hadi ama bu güzel hayal için onlar için kilo verirsin bence (aklıma başka bir yerden vurmak gelmedi :D )
04 Yorumla- +1 yıl
((: iyimiş
Soran+1 yıl:)) hep bu çocuklar için kanka
- +1 yıl
öyle tabi :)) bakma doğurmadan ana olmaz dediklerinde özümüzde var yumuşamıssın kanka :)) verirsin inşallah :)) destekliyorum seni ve hırs olmasa zaten bir hedefin olmaz bak çocuk düşünmüşsün güzel bir gelişme :*
Soran+1 yılAynen cok TSK :))
+1 yıl108 Kilo bir kızla kimse çıkmaz.. çıkan da ona benzer biridir.. Hırslanır mısın bilmem ama gerçek birşey söylicem sana.. Bazen kilolu kızlar görüyorum ister istemez göz göze geliyoruz.. Gözlerimi kaçırmıyorum sırf üzülmesin diye.. Kimse ona bakmıyordur kendini güzel hissetsin diye.. Bu gerçek!
10 Yorumla- Sağlık konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılsen o 108dan 50 kiloya inersin bee kimler yapıyo sen mi yapamayacaksın aslansın aslan... senin diğerlerinden neyin eksik silkelen bir kendine gel anka kuşu gibi küllerinden doğarsın sen be hey yavrum heyy...:D :D yeterli mi hırslanman için..
03 Yorumla
Soran+1 yılVayyy guzel gittinde sonunda beni hirslandirmak için dediğini yazmadaydin keşke kanka
- +1 yıl
evet o olmamış gibi sanki.. sende orayı görme arkadaş bir ton şey yazdık işte :)))
Soran+1 yıl:)) tamam denicem
Hayatın boyunca yalnızca 1 erkeğin olduysa ve bu kocansa günahın bana ama değilse konuşmaya hakkın yok. Sen kendini düzelt, kendini bişey sanıyorsun ya hadi etkile bakalım beni hadi yap göreyim sen iradesizler bakanı olan sen ancak o kalitedekileri etkilersin işini görünce kimse suratına bakma . kalırsın öyle ... Ben garibanı ezdirmem @Anonymous90 beni engellemiş baş edemiyorlar çünkü ben Doğruyum :=) yenilmem.
017 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyo kanka sorun ne :D
- +1 yıl
ben kimi engeledim? ne diosun? hic birsey anlamadim
- +1 yıl
sen değil az önce sorusuna cevap verdiğim armut suratlı kadın var ya ona dedim . sen de güzel yorum yazmışsın hani cevap veremedim engellemiş bende buraya yazdım. sen o armut suratlıya çook selam söyle böyle mi oluyor muş güzellik ve başarı de :=) @Anonymous90
- +1 yıl
hic ugrasamam. sende ugrasmamalisin.
- +1 yıl
haklısın da .. sen kimin yanındasın @Anonymous90 haddini bildirdim mi sence?
Soran+1 yılKalka ugrasamazmis seninle :))
- +1 yıl
kimsenin yaninda degilim. ugrasma tek
- +1 yıl
hem güzel yorum diyorsun hem uğraşma. ben seni iyi biri sanmıştım oysa iyi geceler @Anonymous90
- +1 yıl
iyi biri olmakla bunun ne alakasi var sacmaliosun şu an herneyse
- +1 yıl
bunu yapan sensin iyi yorum diyorsun sonra bişey daha diyorsun , seni o armut suratlı kızın sorusundaki yorumuma ben mi çağırdım sanki , biraz kendinize gelin lütfen sınırlarınızı bilin @Anonymous90
- +1 yıl
yorumu begendim diye ugrasma diyemicemi ya:S sacma sapan konusma
Soran+1 yılHahaha ne oluyo yaa :)))
- +1 yıl
kötü söz sahibine aittir ve siz sınırlarınızı bilmiyorsunuz , tekrar diyorum seni ben çağırmadım o yoruma sen kendin geldin doğru mu _? umarım bir daha görüşmeyiz hakaretleri sana iade ediyorum @Anonymous90
- +1 yıl
sen gercekten kafayi yemisin. sana birsey demedik. ne hareketi ne iyiligi. yakistirdin bin sey oldu. allah seninle ugrasana sabir versin ya. panaroyak piskopatin tekisin.
+1 yılSen Asla Zayıflayamacaksın. Hep Öyle fazla kiloları olan şişko ve çrikin bir kız olacaksın... Ve bunlar hayatın boyunca acı gerçekler olarak canını yakacak... Senden bir cacık olmaz
23 Yorumla
Soran+1 yılLa kiloluyumda çirkin degilim ;))
- +1 yıl
Kiloluysan çirkinsindir Iyyyy
Standart bir spor cetveli yap kendine ve kafanda inandır kilo verdiğine. belli bir süre tartılma ! kendini de kilo verdiğine inandırdıktan sonra :) bitmiştir bu iş
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim inşallah
+1 yılSana gayet iyi tüyolar ve hoşuna gidebilecek bilgiler verebilirim. Kısa sürede bu özgüvenle herşeyi başarabilceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılVer o zaman
- +1 yıl
Buradan tek seferde anlatabileceğim ve senin anlayabileceğin şeyler değil bunlar. Zamanla ve sindire sindire bu problemlerin üstesinden geliceksin.
Soran+1 yılUmarim inşallah
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan bana mesaj atarsan sana yardımcı olabilirim. bir nevi akıl hocalığı diyelim
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=3J6Oe7p-ggc
sadece izle
azmin nelere kadir olduğu anlatılmak istenmiş..11 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk
Kendin için zayıflamalısın başkası sana öyle böyle dedi diye değil. Zayıflamak istiyorsam zayıflarsım istemiyorsan yaşamaya devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılTSK
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin gibiyim 95 kiloyum yuzum cok guzel bakimli bir kizim ama erkekler kilomdan dolayi reddediyolar ve reddedilmek bir kiz icin kotu ben troitlerim az calisiyo birde kortizon tedavisi gormustum vermrye calisiyorum vercemde ;) basarabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim hic oyle bir sorunum olmadi kimi istediysem teklif ettirdim kendime sonra ben sogudum biraktim sağlık yönünden de bir sıkıntim yok cok sukur canim tek sıkıntı bos verip kafama takmamam
Sağlık konusunda 520 cevap paylaştı. Spor önemli spor olmassa her yerim sarkar sıkı bir vucut istiyosan koşu bandı olabilir yüzmek olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKosu bandi aldim canım
+1 yılkabinde falan kıyafet denerken bir beden küçüklerini giy içine giremediğin zaman zorunagider ve zayıflamaya karar verirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHiimm olabilir guzel taktik :))
- +1 yıl
bir dene
Soran+1 yılDenicem :)
Biri seni hirslandirsa veya bu aksam gaza gelsen ne olacak? Hic bir sey. Kendin icinden istemen gerek. Her seyin bir zamani vardir. O zaman senin icin gelmemistir belki
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim istiyorum ama uğraşmak istemiyorum diyet listesiyle vs
Aynaya baktığında vücudun seni tatmin ediyor mu? İnternetten transformation fotoğraflarına bak ve ben neden yapmıyorum diye sor kendine
00 YorumlaIçinde üç tane ben var. Hala hırslanmadıysan bence zorlama.
11 Yorumla
+1 yılAşık ol guvenin kirilsin terkedil cok sev geri don ayni seyleri yaşa sigaraya basla 45 kilo ver 90 kiloydum 52 kiloyum saygilar 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılVaayy helal olsun :)))
+1 yılVictoria' secretin modellerine bak (*˘︶˘*) hayattan soğutuyorlar insanı (*˘︶˘*)
00 YorumlaYani canım bu kiloyla gidersen yakında oturduğun yerden bile kalkmazsın şu şekilde bile bunları anlatarak savunma içindesin
00 Yorumla
+1 yılkendı saglıgını ılerde evlenecegını bır yuva kuracagını dusunup kendıne hırs yap bence
00 Yorumlaen son bir arkadaşımla dalga geçmiştim 3 ayda 26 kilo verdi ama senle o kadar samimi olmadıgım için bu tedaviyi uygulayamam
29 Yorumla
Soran+1 yılUygula kanka tam olarak beklentim bu sizden ama maşallah bu gecede herkes cok kibar :)))
- +1 yıl
tamam o zaman o koca kıçını kaldır ve beni dikkatle dinle sen böyle çikolataya, waffle a abanarak çaya 3 şeker atarak nasıl zayıflıyacağını düşünebiliyorsun ha azıcık squad yap hiç mi merhamet duygusu yok sende o ayaklarına acımıyor musun ama yok kabahatli benim ben az ye dedikçe kötü oldum senin çocukların da sana aynısını yapsın noluyo l*n anneme bağladım bir anda
Soran+1 yıl:)) Lanka benim sorun su ben günde iki ogün yemek yiyorum su şekilde sabah kahvalti sevmiyorum bir pakat biskivi bir meyve suyu gün boyu oturarak calisiyorum is yerinde temizlik yok o yuzden yemek etmiyorum aksama kadar aksam eve gelip geç saatte yemek yiyorum buda kilo yapiyo
Soran+1 yılEvet doktor da oyle dedi vallahi diyet listesini görünce daha cok siserim diye korktum :))
Soran+1 yıl:)) tamam ya alla alla ne kızıyon
Bogazina hakim ol, spor yap. Yoksa kimse yüzüne bakmaz, erkek arkadaş edinemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadasim var sorunum bu degil diyet listesi vs uğraşmak istemiyorum bu yuzden yardim istedim tatlim
+1 yılyakışıklı ve egosu yüksek bir erkeğe çıkma teklifi et terslemesini sağla sonra deprasyona gir
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) oyle biri yokki ya tanidigim yüzüm cok guzel bakan bir daha bakiyorum hatta alis verişe gittiğimde bir kaç defa hediye bile verildi bu yuzden cok güzelsin falan diye sabah ise gidicem teyzeler yanimdan geçerken maşallah kizim disari cikma sen bu güzellikle diyen bile oldu bazen dusunuyorum acaba sorun bendemi cevremdemi diye :))
- +1 yıl
vala bacım olay kafada bitiyor ben şismanım ben evlenemem triplerine girersen emin ol hep şisman kalırsın mesela ben 20 kilo verdim üstüne vücut yaptım hayatım ınanılmaz değişti şimdi eski fotolarıma kızlarla bakıp saatlerce gülüyoruz :)
+1 yılBırak yaa gel yanıma. Tatlinin böğreğin dibine vuralim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaaa deme oyle
- +1 yıl
Takma kafana prenses sağlıklı ol yeter. Kilona göre seni alip almayan kişiden fayda gelmez.
Soran+1 yılBen kendime koca bulurum o sorun degil o yönden sansliyim :)) sorun kendi sagligim icin
+1 yılBir resim koyarsan daha sağlıklı yorum yapılabilir. Mesela ben profil resmimde 100 kiloyum ama 100 kilo deyince insanın aklına yağlı şişko biri geliyor. Her kilo yağ değildir. Kas olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılTSK :)
+1 yılBurada bir soru sormuştum aylar önce. Sitede çoğu insanı da teşvik etmiştim eğer istersen sana gönderebilirim o yazımı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılGönder kanka
- +1 yıl
mesaj olarak atayım
- +1 yıl
Bnde istiyorum o yazıyı :/
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
yazıyı cok merak ettım
Hemen hirslandiralim hadi ye ye ye oye oye daha cok ye su aygiri gibi ol zaten oylesin daha cok ye yea yeterlimi:)
01 Yorumla
+1 yıl2 elma dilimle 1 tanede limon dilimle uzerine sicak su ilave et o karisim bir gun dursun ve gunluk su ihtiyacini bu karisimdan ic ama her gun devamli 1 hafta icwrisinde goreceksin nasil zayifladigini
06 Yorumla
Soran+1 yılDenicem cok tsk
- +1 yıl
Denersen bana dua edersin
Soran+1 yılİnsallah
Soran+1 yılNe kadar su ilave edicem
- +1 yıl
Cok fazla degil onemli olan aromayi yakalayabilmek
Soran+1 yılTamam TSK
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilon vucuduna orantiliysa yuruyen bir kutuk gibi dolasiyosun demektir... bir arkadasimda senin gibiydi dr a gitti bir ayda bariz bir süzülme oldu 4ayda da olmasi gereken kiloya ulasti
00 Yorumla
+1 yılherşeyi yapabilecekgüce sahiptir insanoğlu bunu yapabilirsin inan buna yeter;D
02 Yorumla
Soran+1 yılTSK canim
- +1 yıl
rica canım
+1 yılzayıf fit kızları düşün ben neden öyle fiziğe sahip değilim de hırslanırsın belki
01 Yorumla
Soran+1 yılHiimm olabilir :)
+1 yılValla dayi 108 kiloyla bile sevgilin olduysa bosver kilo vermeyi felan.
112 Yorumla
Soran+1 yıl:)) cok oldu ama vermem lazim kendim icin
- +1 yıl
O zamn. ver. kilolarini.:)) sevmedigin fit bir kizi kiskan ve ondan daha fit olacm. ise yarar bence.:)))
Soran+1 yılYa lanet olsunki bu kilomla bile her ortamda kıskaniliyorum yeminle bu boyle nedenini bende bilmiyorum
- +1 yıl
Sen bir fotonu felan atsana ya
Soran+1 yıl:)) olmaz
- +1 yıl
O zamn yaln soyluyosun demektir.
Soran+1 yılYok kanka hic boydan reim yok tüm sismanlar gibi
- +1 yıl
Yalanciyi zukusunler mi:)))
Soran+1 yılAynen yapsinlar valla :)))
- +1 yıl
Aha zuktum senii:)))
Soran+1 yıl:)) yalan soylamedimki
- +1 yıl
Ozelden konusalimmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkımse 170 boyunda 108 kılo olan bır hatunla evlenmek ıstemez. sadece sısman fantezısı vardır. cunku goruntuyu gectım saglık acısından buyuk rısk.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bende oyle dusunuyorum
Soran+1 yılbir git ya
Cevap sahibi+1 yılrencıde edıyom ıste :)
Soran+1 yılOha yani bel altida demedik
Yemeğe oturmadan 2 bardak su iç çok fazla su tüket spor salonuna yazılım arkadaşların la sıkılmazsın
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet doktora cok su iç ödemin fazla dedi
Soran+1 yılEvi spor aletleriyle doldurdum :)))
Soran+1 yılBen mecbur evde yapicam is yoğunluğun var
Soran+1 yılAmiiinn hedefime ulasirsam haber veririm :))
+1 yılzaten çocuk sahibi olamıycaksın, evlencegin adam tabi evlenebilirsen yani senle cocuk yapmayı dusunmez yoksa ameliyat masasında ölürsün bir an önce zayıfla form tut
00 YorumlaSen hırslanmanı tek yolu erkek arkadaşım varsa kimselere kaptırmak istemiyorsan zayıflaman lazım:)
00 YorumlaHadi Rocky kendine gel kaybetmemelisin sen kahramansin kazanacaksin
00 YorumlaHayattan zevk almak ve mutlu yaşamak istiyorsan kilo ver
00 YorumlaSeks yapmalısın bence bir nevi spor oda ter döküyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum
arkadaslara katiliyorum. bol bol seks yapmalisin ve
00 Yorumlazayıflama merkezine git ve zayıfla
01 Yorumla
Soran+1 yılOk :)
+1 yılbenimle seks yapmak istermisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir sevgilim var
- +1 yıl
arada kaçamak yapsak olmaz mı çok yalnızım
Soran+1 yılNo no no no
- +1 yıl
lütfen
ekmek arasıda sucuk iyi olurdu be
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) cok hırslandim sağol
+1 yılbiri seni durdurmalı dostum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen dostum :D
evet her zaman dalga geçerim
02 Yorumla
Soran+1 yılGeç o zaman :D
+1 yılÇörekotu ve bal, senin ilacın bu!
00 YorumlaYurrru Beee Kım Tutar Senıı Ihhh Uleaannn :))
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yap ya da yürümelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum ya ama yürümek için eve band bile aldimdaha cok yurucem
Cevap sahibi+1 yılO zaman seks yap
Soran+1 yılYapiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaftada 2-3 kez yap ama yaşın kaç?
+1 yılyakında patlarsın sen :dD:D:D
00 YorumlaEkmek Yeme Yağlı Yeme Et Fazla Yeme Zayıflarsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem