Esim zayiflamami istiyor ama ben çok kilolu değilim ve kolay kilo veren biri değilim sizce bu zorbalık değil mi?

Ben geçmişte de kilo almış ve yirmi kilo vermiş biriyim ama yetişkinlik sürecinde kilo vermem eskisinden çok zor çünkü hormonların yüzünden kolay kilo veremiyorum boyum 1.69 kilom 77 ve geçmişte Spor geçmişim var o yüzden kilom daha çok kalça ve basen de var yüzüm bel ve karnım alt bacak zayıf açıkçası çevremde kizlar hep kalcayi büyütmeye çalışırken eşim zayıf biri olmamı istiyor yıllarca ailem beni bir kalıba sokmaya çalıştı şimdi de eşim bunu yapıyor sen de ailem gibisin zorbasin diyince ben öyle o anlamda demedim öyle biri değilim seni beğeniyorum seviyorum diyor ben de madem zayıf biri olmamı istiyorsun zayıf birini bulup evlenseydim dedim o da bana sarıldı ve hayır ben seni her halinle seviyorum dedi ama ona güvenmiyorum inanmıyorum bıktım bu manipülasyonlardan haksız mıyım

Esim zayiflamami istiyor ama ben çok kilolu değilim ve kolay kilo veren biri değilim sizce bu zorbalık değil mi?