Gizli Üye(30-35)+1 yılKilom yüzünden özgüvenim sıfır gibiydi. Srnin gbii düşünüyordum. Buldugum staj yerine gitmemiştim naylon yaptım. Ondan sonra hayatım komple s. kildi. İş bulamadım senelerce uğraştım. şu an 29 yaşındayım işimle ilgili bir programa katılmaya hak kazandım. Eminim katılımcıların çogu benden küçüktür. 1. 61 boyundayım. Dün tartıldım tam olarak 91 kilo olmuşum. Yanlış, sağlıksız evet ama eskisi gibi hissetmiyorum. Takmıyorum. İşime engel mi olacak? Asla izin vermem. Giyerim pantolon tshirt üstüne bir sweat bitti. Yeter ki başarılı olayım. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer böyle devam edersen anca hayatı kaçırırsın. Yapma
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence hayatınızın hatasını yaparsınız. Sonuçta siz orada mankenlik yapmayacaksınız ya da fiziğinizle ilgili bir iş yok. Sekreterlik dediğiniz şeyin kesinlikle fiziğinizle bir ilgisi yok. Dikkat ve disiplin gerektiren yani zihnen konsantre olmanızı gerektirecek bir iş var ortada. O yüzden öz güvensizlik yapıp bu şekilde içinize kapanmayın. Toplum tarafından kendinizi soyutlamayın. Kilo zaman içinde verilir ama bu fırsatlar her zaman ele geçmez ve şu anda geçen zaman bile eğer mutlu değilseniz, o an boşuna geçmiş demektir. Bu yaşlarınız ve bu an bir daha geri gelmeyecek. O yüzden halinize şükredin ve sağlığınızın kıymetini bilin. Sizi kabul etmek isteyen olduğunuz gibi kabul eder ve saygı duyar zaten. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla
Kendini güvenmedikten sonra bella hadid gelse ne yazar görüşmeye 😉 iki işte çalışıyorum. Ek iş ararken işyeri sahibi bana sordu: ikisini birden idare edebilecek misin diye. Kendime güveniyorum dedim, iş bitti. Şimdi elemanların en gözdesi benim ve ehliyetim de yok, kaçak çalışıyorum. Halen daha el üstünde tutuyorum ben ek iş, onlar tam zamanlı çalışırken.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılYanlış yapıyorsun. Git konuş. İşin mankenlik değil ki. Eğer sırf bu yü, den işe almayacaklarsa zihniyetleri pis demekki. Pis bir yerde çalışmak istemezsin zaten.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim 🧡
+1 yılAsla korkma asla bak ben bile üniversite okurken 156 kilolu kanserdim tedavi görüyordum aileme yük olmamak için iş arıyordum şimdi sen cesaretini toplayıp bu iş başvurularına gitmezsen öz güvenini kaybedersin kilolusun diye dünyanın sonu değil o kilo verilir ama bir defa öz güven gitti mi zor gelir bana güven kaybedecek bişey yok patronlar genelde öz güveni yüksek kişileri işe alıyor unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim yeter ki mutlu ol
+1 yılsaçmalama sirkelen kendine gel sen başara bilirsin emin çok güçlü yapın var diyetle üstesinden gelirsin rabbim başka dert vermesin böyle yaparak kendini mutsuz etmekten başka bir şey yapamazsınız o yüzden hemen kalkıp bir diyet listesi bulun sonra kendinizi sevin aynaya bakın ne kadar şanı ne kadar güzel olduğunuzu düşünün ☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ederim hali hazırda diyet yapıyorum çok kibarsın ✨🤍🤍
- +1 yıl
rica ederim ❤️❤️❤️
+1 yılBizim kursta bi kız vardı 80 85 kiloydu işe almazlar beni diyordu çünki işimiz estetik, güzellk., valla girdi işede alındı. yüzü guzldi güleryüzlüydübelki ondan bnce bu kendine özgüven eksikligini hissederlerse, almazlar bazı kilolular şekilli oluyor yakışıyor çalışırsan verirsin belki hiç belli olmz
11 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu olduğun icin şanslı olduğunu neden düşünmüyorsun. Ben mesela
Kilolu bayanlardan çok hoşlanıyorum ve senin kilonda birisi bana hiç kilolu gelmiyor.
Ben işveren olsaydim is senindi mesela:) böyle örnekler de var ki yakıyorsundur
Ortalıği hiç takma/))12 Yorumla
Soran+1 yılYani bu kız koşturmalı iş yapamaz hantal kalır düşüncesi olur mu karşımdaki insanlarda diye düşünerek sormuştum
- +1 yıl
Bence olmaz. Ama bir atletizm işinde isen biraz zorlanabilirsin:) neden kilolu olduğunu düşünüyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama lütfen böyle saçma bir şey olabilir mi? Ayrıca inanılmaz kilolu değilsin ve anladığım kadarıyla da zayıflamayı isteyen birisin. Güzelce iş görüşmene git bakarsın işe alınırsan diyete girersin ve zayıflamaya başlarsın oradaki insanlar da senin bu şekilde zayıfladığını gördüklerinde inanılmaz şaşırırlar ve fark ederler
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💕
+1 yılAma senin böyle küçük bı şey için özgüvenini kırman direk ise alınmaman sebebi. Ne olursan ol kendine güvenerek git herkes zayıf olmak zorunda değil. Birincisi olmazsa ikinci olur yine olmazsa olana kadar devam et. Ona bakılırsa bende zayıfım üni. mezunu olmama rağmen beni de almıyorlar. Bunun fizikle alakası yok. Genelde tecrübe ve eğitime bakarkar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni işe yoklayip ta mi alacaklar yoksa kırmızı halı da mı yürüyeceksin patronu tavlamam böyle diyorsan orada işte haklısın demeyi çok isterdim ama orada da yanılıyorsun belki patron balık etli seviyor bilemezsin🌺
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bu kız koşturmalı iş yapamaz hantal kalır düşüncesi olur mu karşımdaki insanlarda diye düşünerek sormuştum
+1 yılsaçmalama ya kimse kimseyi dış görünüşüne göre yargılamaz ne diyecekler sen çok kilolusun seni işe alamayız mı? saçma sapan düşünceleri bırak.
12 Yorumla
- +1 yıl
Hayır korkma ne düşünürlerse düşünsünler sen alacağın paraya bak salla diğerlerini.
+1 yılAblacım mankenlik seçmesine bile gitsen, büyük beden manken diye bir sekmesi var ve işe alınma ihtimalin var. Bu neyin bahanesi? Totişini kaldır da bir dene.
40 YorumlaBöyle düşünüp içine kapanmaya devam ettiğin sürece hiçbir şeyi başaramazsın. Bu hayatta her zaman özgüvenli olmalısın. Kendine güvenip, cesaretini asla kaybetmemelisin. Daha önce böyle bir tecrübem var mı? Diksiyonun ve insan ilişkilerin ne kadar kuvvetli? Senin için asıl önemli olan şeyler bunlar. Kilolusun diye kimse seni işe almamazlık yapmaz. Kendine güven lütfen. Böyle olumsuz düşünüp kendini yıpratmaktansa, hep pozitif düşün ve güzel şeyler olacağına dair ümidini asla kaybetme.
00 Yorumla
+1 yılsize eğer modellik başvurusunda bulunmadıysanız (ki büyük size mankenler de var artık) kilonuz için iş vermezler..
yanlış yapıyor ve düşünüyorsunuz..11 Yorumla
Eğer Mankenlik arıyorsan gitsende fayda etmez haklısın.. Ama birçok işin kiloyla alaksı yok
12 Yorumla
Olur mu hiç öyle şey efendim... İş yerinde kilonuz değil yeteneğiniz önemlidir.. Kendinize hakaret etmeyin bence kiloluyum diye.. Bu bir kusur değildir çünkü..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun kilonla alakası ne? Yoksa sadece güzel ve manken gibi kızları mı işe alıyorlar? Onların amacı kötü zaten kaç ordan
11 Yorumla
+1 yılSana hiç mükemlel , harikulade, ama öyle böyle değil süper derecede saçmalıyorsun diyen oldu mu?
Bir daha yapmak yok. İş görüşmen olduğu zaman hemen gidiyorsun.10 Yorumla
+1 yılBence sen oyle dusunuyorsun gine de git çunki sanmam kiloya bakacaklarini.
Eğer almazlara saçmalamis olurlar ve onlarin ayibi.14 Yorumla- +1 yıl
Ne isi peki bu
- +1 yıl
Bence sorun etmezler sekreterlikle kilonun alakasi yok bence.
Sen bi git güzelce şık bi giyin. 🙂
Hem obez denecek kadar da bi kilon yok bnce.
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi kalk ve o görüşmeye git. Senin kilonu niye sorun etsinler ki?
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kötü düşünceleri bir kenara bırakıp git hemen
Soran+1 yılGittim
Cevap sahibi+1 yılNasıl geçti peki
Soran+1 yılİyiydi ama benden daha tecrübeli biri varsa o alınır çünkü işi öğretecek olan kişi istifa edip direkt gitmiş ben başlasam sıfırdan öğretecek biri yok gördüğüm kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılÖnyargılı olma, ne olacağını bilemezsin
- +1 yıl
İlk adımı atmışsın 👏🏻 Şimdi olumsuz tüm düşüncelerinden uzaklaş ve olacağına bırak. ❤️
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Bunu yazdığına göre kilolarından memnun değilsin? O halde neden onlardan kurtulmaya çalışmıyorsun? Daha yaşın kaç ve bu hayatı bir kez yaşayacaksın tekrarı yok. Kalk oturduğun yerden hayatını yaşa
12 Yorumla
Soran+1 yılBu 10 kilo vermiş halim ve duraklama dönemindeyim hala diyetteyim
+1 yılSekreterlik yapacaksın modellik değil. Git bence kaçırma fırsatı. Belki iş ortamını seveceksin yazık olur.
10 YorumlaMankenlik ajansına girmeyeceksin sonuçta iş başvurusunda kilo engel değil iş tecrübesi varsa gerisi teferruat..
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun. Görüşmeye gidince her tipten, her bedenden insanın iş hayatında olduğunu ve kaygılarının yersiz olduğunu görebilirsin
10 YorumlaBeslenme koçluğu yapıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirim
10 Yorumla
+1 yılÇok ekmek yersin diye almaya olur bazı yerler ama çok azdır bunlar
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka şaka da göz önünde çalıştırılacaksan biraz görünümünün normal olmasını isterler haliyle...
ama sen kilınu kafana takma gözükmüyorsa dışarıda popo göbek dışarı da ise vermeye çalış evlenirken sıkıntı olur.
Eğitim & Kariyer konusunda 518 cevap paylaştı. korkma git ama kilo vermeye başla diyete falan gir yediklerine dikkat et
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yanlış yapıyorsun bende 87kilo 160 boyunda biriyim ve çalışıyorum da
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKilon çok değil ayrıca istersen 3-5 aya kadar iyi bir forma girersin
10 Yorumla Bugün bizde 80 kilo biri başladı işin ilginç tarafı spor eğitmeni olmamız :D yani korkun olmasın
10 YorumlaKendine ve fiziğine özgüvenin olsun git benim yanımda öyle olan insanlar var gayet güzel
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. iyide ne alaka senin kilo ile sorunun yokki kendine olan özgüven sorunun var bence kendine güven ve git işe başvur
10 Yorumla
+1 yılBen direksiyon eğitmeniyim sana bu işi anlatabilirim
13 Yorumla- +1 yıl
Dm açık benim
Soran+1 yılBuradan da yazabilirsin
- +1 yıl
Olur kalem kalem 2 gün dökerim buraya sen bilirsin ben zaten işin işleyişini biliyorum ben burdayım
+1 yılYanlış yapıyorsun ya kendini bu halinle kabul edip sevmelisin ve hayata karışmalisin ya da kalkıp kilo vermelisin. Hem ucuz olsun hem kırmızı yok öyle bir dunya
10 Yorumla
+1 yıliş görüsmelerinde insanları dış görünüşüne göre eleştirmemeliler eğerki insanları dış görünüşüne göre seçiyorlarsa o işe girmemen senin için daha iyi olur. o yüzden kesinlikle çekinme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka sana göre iş vardir git bence hangi şehirdesinki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çekinme. İş yapabilmen önemli tombişim 🤲😊 inşallah işin olur çalışırsın
10 Yorumla
+1 yılsenin sokağa bile çıkmaman lazım zaten milletin göz zevkini bozma
10 Yorumla
+1 yılBöyle yaparak kendine de zulm ediyorsun illaki seninde herkesten üstün meziyetlerin vardır en azından şansını dene
20 YorumlaNe alakası var işle kilonun
22 Yorumla
- +1 yıl
Olmaz rahat ol
- Eğitim & Kariyer konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılBu kafa yapısıyla gitme bencede önce kafa yapını değiştir.
20 Yorumla
+1 yılNe alakası var canım insanlar senin kılına bakmıyorlar ki davranışlarına bakıyorlar çalışmama bakıyorlar sende kilo dediğin nedir ki verirsin
10 YorumlaYanlış düşünüyorsun kilolusun diye iş yapamayacak misin
10 YorumlaBence görüşmeye git hem biraz spor yapmış olursun😊
10 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok bence, mankenlik ajansına giymiyorsun
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var ne işi bu?
44 Yorumla- +1 yıl
Sence?
- +1 yıl
@öznrrcsknn tkp
- +1 yıl
@öznrrcsknn acil
+1 yılBi şansını dene bence 💅
20 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun yapma git konuş
10 YorumlaYazık etme kendine Poncik
10 Yorumla
+1 yılKilolusun diye hayatını mahvetme bence
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma dusunuyorsun
10 YorumlaSenin yaşaman bile yanlış ona kalırsa
10 Yorumla
+1 yılProblem olmaz kafana takma bunları
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılçok yanlış nereye kadar böyle devam edeceksin
10 Yorumla
+1 yılgörmek lazım ama düşünce biraz saçma
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama 1.70 130 kilo kadınlar var çalışan.
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünüyorsan kilo vermeyi dene
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyetteyim
- +1 yıl
Güzel o zaman
+1 yılHata ediyorsun kilolular çalışamaz mı
11 Yorumla
+1 yılİşe tartarak almıyorlar
12 Yorumla
- +1 yıl
Olmaz korkma öylr düşünme
Eğitim & Kariyer konusunda 645 cevap paylaştı. Ne alakası var
11 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılZayifla öyle git sende
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler