Arkadaşlar bu bisküvi yi çok seviyorum her gece yatmadan önce bir paket yiyiyorum yanındada bir bardak kola kilo yaparmı sizce gün içinde çok yemiyorum yemek normal yiyiyorum
Bence yapmaz gibime geliyor kilo almak istemiyorum?
gecenin köründe harcayamayacığın yüksek kalori alıyorsun ortalama 700 kalorden fazla ediyor ikisi kadınların ortalama kalori ihtiyacı 2000 falan sen bunun yarsına yakınını gece alıyorsun alırsın tabi
evet, örnek gündüz hareket halindesin ve metobolizma hızın geceye nazaran daha hızlı ama gündüz de kalorisi yüksek gıdalar ikisi trans yağ oranı bisküvide fazla oluyor. bunlar hep vucuda zarar karaciğere zarar çünkü orada depo ediliyor yani her gün tüketmeni tavsiye etmem çünkü tras yağlar vucut için çok zararlı
kanserojen ürünler zaten avrupa da çok tüketiliyor kanser avrupa ülkelerinde asya ülkelerinden daha fazla sebebi böyle ürünlerin hormonlu sebzelerin daha fazla tüketilmesinden kaynaklandığı söyleniyor örnek hindistan yaşam şartları ve kirli havanın daha fazla olmasına rahmen kanser hastalığı avrupa ülkelerinden daha az görülüyor. ama kanser de tek etki gıda değil tabi ama buda sebeblerinden biri ama stres fazla üzüntü gibi şeylerde en az kanserojen ürünler kadar zarar veriyor
stres yapmayan insan yoktur zaten. her şeyi kafana takma be ablacım ne yiyorsan ye iç ama kararında ve stres yaptığın zaman kendini sakin olmayı ve o düşünceyi telkinleyerek stres seviyesini azaltmaya çaliş sadece zaten stres falan seni direk kanser yapmaz etken sadece
Eskiden gençken yiyip yiyip kilo almıyorum sanırdım yaş 26 olunca yanildigimi anladım iş hayatina geçmek hareketsiz bir yaşam oluyor. yas aldıkça metabolizma azalıyor. yasin gençken yakarsın ama yinede alışma fazla.