Güncellemeler
+1 yıl
Kocaman pizza ve kolayı düşünmeden gömmek, hamburgeri patatesi kiloyu düşünmeden, çok çiğnemeden mideye indirmek, gece hayvan gibi yemek, bir sürü cips, çikolata yemek, her gün sıcak çikolata içmek, yemekten sonra nesquik mısır gevreği veya bebe bisküvisi gömmek.
Gel de hayal kurma...
Gel de hayal kurma...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sus kız az önce kocaman çikolatayı yedim kahveyle oh iyi yaptım
Ne güzel :(
Ohhh yemek yemek çok güzel boşver zayıflığı
Üzme kendini atın ölümü arpadan olsun misali keyfine bak
Arpa yiyorum (yulaf ezmesi) zaten diyetteyim diye benim ölümüm de arpadan olacak...
Ahaha ben ironi yapmak için yazmıştım sıkma canını üzme kendini kimisi şişmanlamak için herşeyi yapar sen kilo almışsın burda bize trip atıyorsun keşke bende kilo alabilsem. :((
Aslında öyle bir kilom yok 52 falanım ama kontrol etmekten bıktım, sporun Allah cezasını versin, her gün ölüyorum resmen.
sen 52 kilo musun? Yanı şimdi biz sen 52 kilosun diye mi konuşuyoruz tartışıyoruz düşünüyoruz kafa yoruyoruz? Yaş kaç
Boyum kısa...
Yaş kaç
Kimileri kilo almak ister kimileri kilo vermek. Dünya hali
Apt*l dünya, keşke kilo almak isteyen tarafta olsam...
Bende senin için isterim ama işte
Katiliyorum, yil 2021 ve vucudun depolamadan yakmasini saglayacak bir ilac hala bulamadilar.
Ya da kilo nedeniyse olusan saglik, diyet ve gida sektoru batsin istemiyorlar..
Dostum kdgmn hayatina sadece 1 kez gelebiliyoruz o yuzden yemek yemek benim icin vazgecilmez ama yok crush um var diyosan azicik dikkkat et ve spor yap :)
Ben de yemek yemeyi çok seviyorum, şu an günde birkaç -2,3- saat tempolu yürüyüp ekmek falan yemiyorum 21 gündür ama bıktım artık. Her gün ağlıyorum resmen istediklerimi yiyemedim için
Kendine bir hedef kilo belirle mesela ben 3 hafta içinde 2-3 kilo vericem diye verdikten sonra pasta falan alin bimden ucuz xd kutla kendini bisey olmaz sonra tekrar devam edersin
Ben ayı gibi yiyip kilo almıyorum abla
Kıskandım.
Ulan bildiğin iç sesimiz olmuş kız. Helal bacım
:')
Can boğazdan gelir gadası, ye gitsin 😀
şu an ki boy kilon kaç canım ,?
Bu şey değilmi ya BEN sdfjkdh