Merhaba arkadaşlar boyum 1.78 kilom 75 .
86 kilodan düştüm bu kiloya yalnız yüz kol omuz kanat eridi kastan eridim göbekten de gitti ama yağlı olduğumu düşünüyorum yüzden kilo almak istiyorum 3 aydır çok koşturuyorum öncesinde askeri personeldim hareket etmiyordum orada ama sivil hayat daha çok koşturmaca geçiyor spora başlamak istiyorum 1 ay sonra düğünüm olacak vücut ağırlığı spor nasil olur eski halime nasil dönebilirim sanırım hızlı yakıyorum?
86 kilodan düştüm bu kiloya yalnız yüz kol omuz kanat eridi kastan eridim göbekten de gitti ama yağlı olduğumu düşünüyorum yüzden kilo almak istiyorum 3 aydır çok koşturuyorum öncesinde askeri personeldim hareket etmiyordum orada ama sivil hayat daha çok koşturmaca geçiyor spora başlamak istiyorum 1 ay sonra düğünüm olacak vücut ağırlığı spor nasil olur eski halime nasil dönebilirim sanırım hızlı yakıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kas olarak kilo almak ve göbek yağlarından kurtulmak için aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:
Kas Kütlesi Artırmak İçin:
Protein Ağırlıklı Beslenme: Kas kütlesini artırmak için protein ağırlıklı bir beslenme programı uygulamalısınız.
Daha Fazla Kalori Tüketin: Kilo almak için harcadığınızdan daha fazla kalori yemelisiniz.
Egzersiz Yapın: Düzenli egzersiz, kas kütlesini artırmanın en etkili yoludur3. Özellikle ağırlık antrenmanları ve yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman (HIIT) egzersizleri kas yapısını geliştirmeye yardımcı olabilir.
Sağlıklı Yağlar ve Karbonhidratlar Tüketin: Sağlıklı yağlar ve karbonhidratlar, enerji sağlar ve kas kütlesini artırır.
Yeterli Uyku Alın: Uyku, vücudunuzun kendini onarması ve kas kütlesini artırması için önemlidir.
Göbek Yağlarından Kurtulmak İçin:
Düşük Karbonhidrat Diyeti: Göbek yağlarından kurtulmak için karbonhidrat alımınızı azaltmayı düşünebilirsiniz.
Protein Tüketimi: Protein tüketimi, sadece kilo vermenize yardımcı olmaz; aynı zamanda yeniden yağlanma riskini de ciddi biçimde azaltır.
Egzersiz Yapın: Düzenli egzersiz, özellikle kardiyo egzersizleri, göbek bölgesindeki yağları yakmanın en etkili yoludur.
Stresi Azaltın: Stres, vücudunuzda kortizol adı verilen bir hormonun seviyesini artırır, bu da göbek yağlarının birikmesine neden olabilir.
Yeterli Uyku Alın: Yetersiz uyku, metabolizmanızın yavaşlamasına ve kilo almanıza neden olabilir.
Bu önerilere ek olarak, her zaman bir diyetisyen veya sağlık profesyoneli ile görüşmenizi öneririm. Kendinize iyi bakın! 🌼
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!