Eğer öyle ise göbek olmaz mı yani bence mantıksız gibi geliyor. Bilenler yoruma
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalori değil protein almalısın çok zayıfsan karbonhidrat ve protein almalısın
Boy 1.74 kilo 80
Sen günlük 120 160 gram protein almalısın
Bana yardımci olur musun? Kaç öğün ve proteini nelerde almalıyım?
Öncelikle protein yumurta tavuk et ve balık ta bolca bulunur
Yumurta haşlanmış olarak tüketmelisin sahanda olunca protein ve selenyum oranı düşüyor bir adet haşlanmış yumurta ortalama 7- 9 gram arası protein yapar güçlü bir protein kaynağıdır hatta en iyisidir diyebilirim
Tavuk haşlanmış olarak iyidir bir adet tavuk göğsü ortalama 25 - 35 gram protein kaynağıdır aynı zamanda kreatin bulunur içinde kreatin kas yapısını tutar antrenman sonrası kas kaybını önler en fazla 9 gram almalısın kreatin ama kreatinin zararları var ama bu seni korkutmasın çünkü yeterli miktarda su tüketmediğinde olur zararları
Balıkda sporcular için iyidir çünkü içinde omega 3 ve 6 bulunur içeriğinde süzme 50 gram ton balığı içinde 11 gram protein bulunur ortalama
Et konusu ayrı etin yağsız olan kısımları vardır bunları bulman lazım yoksa kıymayla köfteyle olmaz etin içerisinde bolca amino asit kaynağı bulunur ama et günlük olarak tüketmeye kalktığında çok maliyetli olur tavuk yumurta devam bu yüzden kilo almadan yapmak istiyorsan makarna pilav yine ye ama azalt mümkün olduğu kadar hiç yeme demiyorum vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var antrenmandan yarım saat önce kahve iç kafein vücuda enerji verir
Ama bu protein oranını yemeklerden karşılaman için off günlerinde bile çok fazla yemek yemen lazım bu yüzden en iyisi takviye ürünler kullanman protein tozu bcaa kreatin gibi ürünler kullanman
Çok teşekkür ederim knk bayağı iyi anlatmışsın elimden geldiğince bunları tuketecegim 🙏💪
Bol şans
Bu videomu izlersen beslenme üzerine gereken her şeyi fazlasıyla öğrenirsin. Maalesef ki boyuna göre kilon çok fazla. Videodaki gibi beslen spor yap tamamdır.
https://youtube. com/watch? v=EEz3REklnjU&si=b8L6ryeTS1HrKUCh
youtube.com/watch
Knk kilom o kadar ama herkes diyor daha hafif görünüyorsun yani inanmiyorlar bu arada video açılmıyor
Linki kopyala google a yapıştır açılır.
Sen insanları takma ben 1 deri 1 kemiktim laf söylüyorlardı atletik ve fittim laf söylüyorlardı göbek yaptım laf söylüyorlardı. Ben 85 kilo iken bana şişkosun diyen adam 95 kilo iken harika fiziğin var diyordu. Yani hedefini kendin belirle insanları takma. Çevrende kaslı atletik ve fit insanlar yoksa onları kaale almayacaksın. Bir söz var ferrari sahibi olmak istiyorsan toyota sahiplerinden nasihat almayı keseceksin diye. Buda çevreni takmaman anlamına geliyor.
göbek olmayacak kadar ama kas gelişecek kadar kalori alman lazım. o da aşağı yukarı ayda 1kg civarı aldıracak kalori
Fazla protein
Proteïn
Karbonhidrat
Evett
Yağ oluşmaz mi vücutta göbek v. s
Düzenli yapılması lazim