Arkadaşlar selam fiziğim mor bikinili olan gibi. 170 cm 52 kg yim. Ama elbiseli olan fotoğraftaki gibi kıvrımlı olmak istiyorum. Genetik olarak basenimiz yok. Spor yapınca kalçam arkaya doğru büyüyor. Yana doğru nasıl kıvrım elde edebilirim? Bilgisi olan var mı? Estetik mi olmalıyım?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle bir vücut çok zor. Ama en azındansa şu an ki durumdan daha iyi hale getirebilirsin
Neden çok zor? Neler yapmalıyım? Spor yapıp beslenmeyi artırarak sırf basenlerden nasıl kilo alabilirim göbekten almadan?
Çok düzenli çalışman uykuya dikkat etmen ve beslenmenede dikkat etmen lazım. Kalça ve bacak egzersizlerine büyük önem vermen lazım. Kısa vadede zor ama disiplinle elde edebilirsin
Kaç ayda mesela? Bi de tam neler yapmam gerek?
Ay değil en az 1,2 sene gerek. Ağır idman yapman lazım ve tabiki protein alımın da önemli
Kardiyo, squatın varyasyonları mevcut ve bacak egzersizleri.
Ciddi misiniz? Off. Peki 2. Dekinin aynısı olur mu cidden? Basen kemikle ilgili diyen de var kafam karıştı. 1. Deki fizik kötü mü?
2 deki gibi olman zor. Ama birdekini daha iyi hale getirebilirsin. Kalça biüyütebilirsin
Kalçam arkaya doğru büyüyor kilo alınca vs. Yana doğru büyütmek mümkün mü yoksa gerçekten kemik yapısıyla mı ilgili?
Genetik faktörler elbette önemli ama kalçanın büyüme olayı yağlanması ile aynı şey değil ve kemik yapısı sonradan olmuyor. Kas yaparak squat vs şeylerle e tabi zamanla kg ile yapmak lazım Kalçanda gelişmeye başlar
Kas grubuna uyguladığın stresle. Fitneste hipertrofi diye geçer
Birinci ve ikinci görsel arasında dünya kadar fark var sen hangisini istiyosun
Evet ben de 1. Si gibiyim ama 2. Gibi olmak istiyorum. Açıklamada yazdım. Neler yapmalıyım?
Spor yapıp kilo alacak şekilde düzgün bir beslenmen gerek. Bel göğüs ve kalça ağırlıklı çalış. İmkanın varsa spor hocası tut
Göğüs çalışmak istemiyorum o neden acaba?
Toplu dursun fazla yumuşak olmasın diye
Anladım. 2. Deki fizik daha iyi dimi? 1. Nin fiziği nasıl sizce?
1. Fizik de iyi güzel ama ben 2. den yanayım
Traditinonal squat
Sumo squat
Wide kness bunları yap
Basenlerim yana doğru büyür mü? Ve kilo almam lazım mı? Aldığım kiloyu göbekten değil basenden nasıl alırım?
zaten kadın olduğun için kiloyu basen ve bacaklardan alacaksın kaz kütlen o yönde artacak
Göbekten almam dimi?
Hayırr ama bunların yanında kardiyoda yapman lazım
Kardiyo neden :(
Spor yapcaksin düzenli
Evet ama nasıl? Basenlerim yana büyür mü? Ve kilo almam gerek dimi?
Düzenli kosuyla basla ağırlıklarla squart yap kilon kaç boyuna. gore senin
Açıklamada yazdım aslında gözükmüyor mu tam anlayamadım. 170 cm 52 kg. Ağırlıklarla squat yaparken nasıl beslenmeliyim? Basenden nasıl kilo alırım?
Kilon normal boyuna göre biraz kilo alman lazım protein ağırlıklı beslenme lazım squart elinde 5 kilo ağırlıklarla yap basenlerin genişler
rüyanda yaparsın
Neden ki?