Sağlık & Diyet Kilo veremiyorum. Kilo vermek için neler yapabilirim? myraa_mehraa Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 2 senedir bu sorun ile uğraşıyorum ama olmuyor hep 85 kiloyum bana yardım edin Kilo veremiyorum. Kilo vermek için neler yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
karamelizeaşk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 90% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 302 cevap paylaştı. Her halde sende fazla irade yok pek sabırlı olamıyorsn Önce sabırlı ol mücadele etmekten vazgeçme 0 2 Yorumla myraa_mehraa 1 yıl Olabilir yorumun için teşekkürler Yorumla karamelizeaşk 1 yıl Rica ederim 🪐 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 31 , eic 68% 1 yıl Sağlık sorunun vardır doktora git biz nasıl yardım edelim 0 2 Yorumla myraa_mehraa 1 yıl Gittim bana hiç bir sorun olmadigini soyledi Yorumla mekanınsahibinil 1 yıl O zaman sen iradesizsin diyet yapamıyorsun ya da spor yapmıyorsun Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl sabahları aç karna 2 tane bira iç az da koşarsan olur bu iş 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl bende veremiyorum o yüzden diyetisyenden randevu aldım 0 0 Yorumla
Farlander Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 98% 1 yıl Sağlık sorunun yoksa kalori hesabını doğru yapmıyorsundur. 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Yediğinden fazlasını yakacaksın sporla başka çaresi yok 0 0 Yorumla
ozgur_tutuncu98 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Boy kilo kaç 1 1 Yorumla ozgur_tutuncu98 1 yıl Kilon 85 boy? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her halde sende fazla irade yok pek sabırlı olamıyorsn
Önce sabırlı ol mücadele etmekten vazgeçme
Olabilir yorumun için teşekkürler
Rica ederim 🪐
Sağlık sorunun vardır doktora git biz nasıl yardım edelim
Gittim bana hiç bir sorun olmadigini soyledi
O zaman sen iradesizsin diyet yapamıyorsun ya da spor yapmıyorsun
sabahları aç karna 2 tane bira iç az da koşarsan olur bu iş
bende veremiyorum o yüzden diyetisyenden randevu aldım
Sağlık sorunun yoksa kalori hesabını doğru yapmıyorsundur.
Yediğinden fazlasını yakacaksın sporla başka çaresi yok
günde 2 saat yürü vermemen imkansız
Allah yardımcın olsun kardes
Verememe sebebin nedir?
Yardımcı olabilirim
Takip eder msin
Yemeği kes
Boy neki
Boy kilo kaç
Kilon 85 boy?