Günde 500-1000 arası kcal alınırsa ayda kaç kilo verilir?

25 gündür diyetteyim 8 kilo verdim sporumu yeşil çayımı haftada 2 defa detox suyumu proteinimi gerekli vitaminleri alıyorum ara öğünler de yine 5 badem türk kahvesi elma tarzında kendime işkence etmeden besleniyorum ama 17:00 da yemeyi içmeyi kesiyorum:) her gün ara öğün lerde aynı şeyleri yemek yerine 1 gün badem yedim 2 günü 1 bardak ayran 3 günü az yağlı süt meyve 4 günü kaysı-ceviz 5 günü yoğurt 6 günü kuru meyveler 7 günü çikolata;) şeklinde besleniyorum ama sadece günde 1 defa yemek yiyyorum veya kahvaltı yapıyorum yemek yeme saatim 16:30 canım ne istiyorsa onu yiyyorum ama yediklerimi hesaplandığımda hiç 1000kcal geçtiğini görmedim hepsinden az yiyyorum gayette güzel doyuyorum vitamin de alıyorum eğer kötü hissetsem zaten yapmam yani bu kendime özel bir diyet belki size gelmeyebilir herkes bir değil sonuç olarak enerjim de gayet modunda ama yinede ben içlerinizde tecrübe edinmiş zayıflamış veya uzman Arkaşlarimiz vardır diye sormak istedim tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi yazarmısınz merak ediyorum ☺️
Günde 500-1000 arası kcal alınırsa ayda kaç kilo verilir?