Çok yedim ekmekler tatlılar cevizler :(
Haftaya önemli bir randevum var, bugünün kilo olarak dönmesini nasıl engellerim.
Saat üçte yedim, son öğünü artık günün.
Çok yedim ekmekler tatlılar cevizler :(
Haftaya önemli bir randevum var, bugünün kilo olarak dönmesini nasıl engellerim.
Saat üçte yedim, son öğünü artık günün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır hemen yağa dönüşmez merak etme sadece ödem tutar su içmeye hareket etmeye devam
ödem kaç gün durur?
2 gunde atarsın bugun devam et dikkat etmeye yei devam et aldığın 2 kg hemen gidiyor ben yiyince 4 kilo artışı oluyor kdkskd yuh bana bir gün dikkat edince gitmiş oluyor
bugün deli gibi yedim ben gözüm dönmüs gibi. diyet yapmayınca bile böyle yemiyorum, duygusal olarak bi bosluguma geldi acısını öyle cıkardım.
saat üçtü yediğimde.
son öğünümdü artık.
yatana kadar yeşil çay, su
yarın da brokoli filan yemeye calisayim.
ya net olmamakla beraber haftaya önemli bi randevum olabilir, beni ilk kez görecek görüsürsek.
maksadım hic degilse biraz zayiflamis görüsmekti.
Hayir kendini cezalandirma... akşam olunca her zaman ki rutine dön diyetlerde boyle kaçamaklar oluyor ve gayet doğal... iyi ki yemişsin arada yapmak lazim yarın daha iradeli olacaksın bence kendini suçlama beni görsen ohoooo sksodidjd öyle, öyle ritim tutturuyorsun kendini tanıyorsun
sen kac kilosun pekiii, ne kadar kilo verdin
Şu an 58 ..60 gidip geliyorum... 80 dim... onceleri 90 gördüm benim kilo işleri karanlik... korumadayim
yaa çok iyi vermişsin ben de 68 69um ilk hedef 65 sonra 60 son
Sana altın değerinde bilgi veriririm istersen kilo alımını durduracak.
Neden yazmadın direlt
Bilgimi ücretiyle satıyorum ama sallamıyorum ciddiyim. boş yere öğrenmedim bu işi
cık yuruyus yap geldikten sonra da yesil cay ic
dans edeceğim yürüyüş için çok sıcak
sonra gelir dus alırdın terlersin odem atarsın iyi bence gayet
Bundan sonra dikkat edersin
Dayansaydın
geçmişe dönemiyorum
O zaman bir daha yapma. Ders çıkar
koşuya çık
Şu an inanılmaz sıcak dışarısı. evde egzersiz yapsam
terlemeden bu iş olmaz