Yemekler ekmekler tatlilar cevizler..
sinir krizi geçirdim ne geçtiyse elime yedim, hayatımda hiç bu kadar yememiştim neredeyse kusucam, aşırı pişmanım.
Yemekler ekmekler tatlilar cevizler..
sinir krizi geçirdim ne geçtiyse elime yedim, hayatımda hiç bu kadar yememiştim neredeyse kusucam, aşırı pişmanım.
Diyet yaparken en önemli şey iradeli olabilmekten çok iradeyi koruyabilmektir. Bunu başarmak çok kolay olmasa da sürdürebilmek emek ister. Arada kaçamak yapılması doğal fakat diyeti tamamen bozacak şekilde olması yanlış umarım iradeni devam ettirebilirsin. Hedefine odaklan.
kiloya dönüşmez biraz kas içinde depolanır 1 2 günde gider biraz da derinde su tutumu olur o da 1 2 günde gider. tartıda kilon artar ama 1 2 gün diyet ve kardiyona devam et normale döner sıkıntı olmaz
yarın tartıyı artırmasın diye yapabileceğim bir şey yok mu? yatana kadar bol su tüketip, spor yapsam bi faydası olur mu
tartıyı artırmasından neden korkuyorsun ki 1 2 güne geçecek zaten
altmışlara yeni düşmüştüm 69 çıktım en son, tekrar yetmişlere dönünce bütün motivasyonum gidecek :(
o zaman tartılma birkaç gün sonra tartıl. ben 85 kiloyum bazen senin yaptığını yapıyorum 88e falan çıkıyorum ertesi gün :D
cumartesiye kadar 0 kaçamak yapıp cmt bi tartılayım o zaman :(
yarın keto da yapabilirsin. kardiyoyu arttır derideki suyu daha hızlı atarsın
keto nedir? yarın kosu bandında 3 dk yürüyüş 2 dk koşu şeklinde biraz çalışacağım
ketojenik yani karbonhidrat sıfır beslen yarın. koşu bandında diyetteyken orta hızda koş ama diyet bozunca derideki suyu atmak için bi tık hızlı koş terledikçe atarsın derideki suyu amaç koşarken terlemek
bir şey yapmayı düşünüyorum ama duyup kızma 🙊 bazı diyetisyenler de ara sıra öneriyormuş vücudu dinlendirmek için, su orucu nasıl olur
ben diyetisyenim su orucundan kasıt sadece ayran çorba gibi sıvılarla protein yağ ve karb ihtiyacını karşılamaksa iyi değil kabızlık ve mide rahatsızlıkları yapıyor. sadece su içmek falansa zaten asla yapılmamalı. bu tür diyet veren diyetisyenin diploması alınmalı
sadece suydu evet 🙊 tamam yarın bol yeşillikli, ksrbonhidratsız keto deneyeyim. yediklerim yüzünden vücudumu ateş bastı ağırlık çöktü. 😅
şekerin yükseldiği için normal. Bunu yapabilirsin ara sıra zararı olmaz kilo vermene sadece ödemler birkaç gün kilonu artırır sonra normale döner
yani kendime haftada bir ödül öğünü verecektim zaten mesela bir tatlı veya hamburger gibi
bu yaptığım çok saçma bişi oldu, inadına yedim sanki nasıl bi psikoloji ise
diyette normal böyle olması. sıklığı diyet sürecine ve kilo vermene bağlı haftada 1 biraz sık olabilir. kaç kilosun diyete ne zaman başladın kaç kilo verdin
sen bana yardım eder misin ya, lütfen 🥺 8 9 gün oldu, 73 ile başladım bugün 69 çıktım (sanırım büyük çoğunluğu su)
haftanın üc günü spor salonuna gitmeye başladım şimdilik bir süre sadece kardiyo yapacagim
73-69 arası giden 4kg kas içindeki şeker depoları ve derideki su. diyet bozunca yine bunlar hızlıca gelir. bu süreçte diyet bozmak için erken. kardiyo öncesi ağırlık antrenmanları yapabilirsin. 3 gün ise kardiyoların 45-60dk orta tempo olsun diğer günler kardiyo yapmıyorsan
of ya bütün emeklerim sıfırlandı o zaman benim
bu işler böyle
Spor hocası ağırlık çalışmalarına sonra başlatıyormuş, şimdilik koşu bandı ve eliptik yapalım 15 gün sonra prog yazalım dedi
saçmalamış da neyse
neyse deme yaa, lütfen kilo vermeye ihtiyacım var. neden öyle diyo ben de anlamadım, spora alışsın biraz vücudun dedi. ben olabildiğince hızlı bi sekilde kilo nasıl verebilirim ama sağlıklı bir şekilde?
dostum çıkmam lazım bunu anca uyarın detaylı konuşabiliriz: D
ya aşk olsun gidip arkadaşının tırcı abisine aşık kıza yardım ediyorsun bana etmiyorsun.
ya ne alaka :D çıkıcam dedim çıktım kimseye bişey yazmadım bunu dedikten sonra çünkü gerçekten çıktım D:
piki piki, hoş geldin. tartıda kilo almışım bi sürü.
normaldir demiştim. 8 9 günde verilen yine aynı hızda gelir normal
yardım edecektin bana bugn. 😒
senin yazman lazım dostum bana ben napıyım
mesaj mı
dumanla
Cevap
3Cevap
Bu olayı bende 4 gün önce yaşadım 🤣
Ulan ne güzel 1 aydır düzenli diyetimdeyim şuhursunuz biri yüzünden düzenim darma, dan oldu
toparladın mı geri
Evet ama ruhsal olarak zor toparladım... Motivasyon çok önemli
kilonu geri aldın mı
Zaten o kadar pek etken etmiyor kilosal, düzenli yürüyüş ve idrar ter yolu ile fazlasını veriyorsun takmamak lazım motivasyonunu yüksek tut gerisi zamansal şeyler
teşekkür ederim bugün tamtakır düzene devam ettim. :)
Rica ederim sağlıklı diyetlerin olsun kardeşim iyi akşamlar hoşcakal 🙏
tesekkür ederim sağlıklı günler ve iyi aksamlar diliyorum❤
Teşekkürler ☺️
Hiç bişeycik olmaz cheat meal yapmışsın bu arada cidden kusana kadar nasıl yiyebiliyosun
psikolojik. normalde böyle yemiyodum sadece saplıksız besleniyodum kilo aldım. bugün birden saldırdım hepsine, midem doldu hala yiyordum
O kadar fazla yeme ya davul gibi şişersin
şiştim
Yaz bana ulaş yardım edeyim
gizlisin, çıkar mısın
Çıktım
mesajın kapalı.
Ekle geri yazayim
bekliyorum yazmanı
Olmuşla ölmüşe çare ne yok ne yazık ki. Kendine söz vererek daha çok dikkatli ol. Egzersizini arttırmaya çalış
Bol su iç spora ve diyete devam et. her şey den ye tabiki ama ölçülü olsun.
Hayat boyu hiç diyet yapmadım bilmyiorum nasıl bi his
Kusarsan engellersin işte 😂
Bol bol su iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?