Ben 93ten 74e düştüm ve senin o bahsettiğin diyetlerden 2 defa yaptım birinde 3 kilo diğerinde 4 kilo verdim sadece o 4 kilo verdiğimde 1 kiloyu geri aldım ama o da çok yediğim içindi
Ben 1.60 ım 69 kiloydum özgüvenimi de çok etkiliyodu işte bi ilişkim var bir şey var koyuyo insana sevdiğinden daha kilolu olmak Bununla başladım zaten bide buluşucaz perşembe günü 7 8 gündür yapıyorum 64 olmuştum bugün tam
Ben bi 55 leri görmek istiyorum ama işte çok korkuyorum o verdiğin kilonun hepsini geri alırım diye Ne zaman bi video izlesem kilo vermek hakkında denilen şey hep aynı Düzenli bi diyetiniz olmazsa şok diyet uygularsanız fazlasıyla alırsınız diyolar
Bunu acaba şok diyeti uygulayıp sonra yemelerine dikkat etmeyenler için mi diyolar bilmiyorum tabi ama yıpratıyo bu durum Günde 1 elma bide ton balığı yiyorum küçük Böyle bi diyetten sağlıklı bi diyete geçince çorba falan içmeye başlarsam atıyorum şok diyeti bitirdiğimde 63 falansam yarına 64 lere yakın uyanıcam diye de korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Almazsın ya onlar saçmalıyor hızlı verilen kilo geri alınır diye nereden biliyorsunuz hayatınızda kaç defa hızlı kilo verdiniz.
Normal bı insan gibi yemeye devam et yeter
Bu alttakiler çok biliyorlar takma onları
O kadar moralim bozuldu ki sadece ekstra en azından bi çorba içmekten falan bahsediyorum cidden bununla kiloları geri alır mıyım ya
Almazsın ben daha önce o tarz diyetler yaptım almazsın. Alırsın diyenler hayatında kaç defa yapmış bir sor bilmeden hurafelerle boş boş konuşuyorlar
Normal bir şekilde ye ama fazla yersen yine kilo alırsın
Çok çok çok teşekkür ederim ya gerçekten o kadar mutlu ettin ki gece gece
Sen olmasan tüm emeklerimin boşa gittiğine inanacaktım
Ben 93ten 74e düştüm ve senin o bahsettiğin diyetlerden 2 defa yaptım birinde 3 kilo diğerinde 4 kilo verdim sadece o 4 kilo verdiğimde 1 kiloyu geri aldım ama o da çok yediğim içindi
Boy kilo kaç ki böyle sıkı diyetler yapıyorsun
Ben 1.60 ım 69 kiloydum özgüvenimi de çok etkiliyodu işte bi ilişkim var bir şey var koyuyo insana sevdiğinden daha kilolu olmak
Bununla başladım zaten bide buluşucaz perşembe günü
7 8 gündür yapıyorum 64 olmuştum bugün tam
Sence bir hafta kendime izin verirsem şok diyette verdiğim kiloyu geri alır mıyım
Ama diyetisyenler bile 1 gün izin veriyomuş
Ben bi 55 leri görmek istiyorum ama işte çok korkuyorum o verdiğin kilonun hepsini geri alırım diye
Ne zaman bi video izlesem kilo vermek hakkında denilen şey hep aynı
Düzenli bi diyetiniz olmazsa şok diyet uygularsanız fazlasıyla alırsınız diyolar
Bunu acaba şok diyeti uygulayıp sonra yemelerine dikkat etmeyenler için mi diyolar bilmiyorum tabi ama yıpratıyo bu durum
Günde 1 elma bide ton balığı yiyorum küçük
Böyle bi diyetten sağlıklı bi diyete geçince çorba falan içmeye başlarsam atıyorum şok diyeti bitirdiğimde 63 falansam yarına 64 lere yakın uyanıcam diye de korkuyorum
Bence zayıf değilsin ama yine de obez olmadığın için sağlığını düşünerek kilo ver yavaş yavaş
şok diyet diye bir şey yoktur varsa da bedelini ödersin daha hızlı şekilde fazlasını alırsın
Normal bir şekilde diyet düzenine geçtiğim halde mi?
Evet o kendi dengesine erişir
Hiçbir şey korumaz o tarz diyetlerle verilen kiloları
Normal bi diyet düzenine geçtiğim halde mi?