Boyum 160, en son (bir ay önce) 69 kg ya inmiştim🙊 Evdeyim sürekli ve hareket yok yemek çok.. Olan oldu😀
Yemeden duramıyorum, nasıl engel olacağım 😐

Sana her şeyden önce şunu derim, yememe engel olamıyorum demişsin şöyle düşün: ne yapıyorsan kendine yapıyorsun yani senin yediklerin senin vücuduna gidiyor ve zararını sen çekiyorsun. Kendine saygın var mı? Eğer bir nebze bile olsun kendine saygı duyuyorsan gereğinden fazla yiyerek 'kendi vücuduna' zarar vermeye derhal kesmelisin. Unutma ki yalnızca kilo almak ile kalmıyorsun keşke öyle olsaydı... bunun kolesterolü var tip 1 diyabeti var daha neler neler. Genç yaşında hayatını heba edip birde bu hastalıklara ömrümden ömür gitmesini istiyorsan sen bilirsin. Ama yok ben kendime saygı duyuyorum ve hakettiğimin bu olmadığının kanaatindeyim diyorsan kendine hakettiğini sun. Şunuda unutma ki eğer sen kendine saygı duymazsın hiç kimse sana dönüpte saygı duymaz.
Kuzum canın sıkıldığın için yiyorsun de mi boştasın tavsiyem her mutfağa gittiğinde dolabı açtığında aç olup olmadığını sorgula aç değilsen bir bardak su iç çık mutfaktan 65 kilo falan olsan ideal olur bence gerçi yapın da önemli belki de kilonu belli etmiyorsundur ama unutma ki her halinle güzelsin:)
Kilo problemim var zaten çok mutlu olmuştum tartıda 69 gördüğümde ama sıkıntıdan yedikçe yedim
stresli zamanlar mı geçiriyorsun
Öyle de diyebiliriz
Kalori hesabı yapabilirsin ama tehlikeli şekilde değil de günlük min 1200 max 1500 şeklinde sabah kahvaltını iyi yap canın tatlı çektiğinde falan hafif şeylerden yiyebilirsin merak etme stres önemli etken kilo alımında bu süreci en hafif şekilde atlatmaya bak sonra istediğin kadar kilo verebilirsin
Haklısın, teşekkür ediyorum
İlk olarak diyetisyene gidebilirsin. Doktor kontrolü ile kilo verebilirsin. 4 hafta önce benim de durumum aynıydı ama şükür ki yemeyi kestim ve kilo veriyorum.
Sabah mutlaka kalkar kalkmaz su iç. Sonra kahvaltı da yeşillik yemeye özen göstermelisin
Cevap
54Cevap
ben oldum vall az yiyorum artık güzel gidiyo nefsine hakim oalcaksın baska yolu yok
Hareket yoksa kilo var demektir gadası zaten
●Gece yemek yok
●Bol su içeceğiz
●Ekmek yok
●Şeker yok
●Mümkün olduğunca yuruyeceğiz
●Asansör ve yürüyen merdiven yok
●Akşam 8 den sonra yemek yok
●Spor yapacağız
●Pes etmeyeceğiz
●Azimli olacağız
●Her gün tartılmak yasak
●Asla pes etme
●Asla pes etme
●Asla pes etme
●Acele etme sabırlı ol
Verirsin, üzülme. Fazlalığın öyle çok yok. Yeter ki kararlı ve iradeli ol. Evde olman hareket etmene engel değil. Yerinde say yapabilirsin olduğun yerde evin içinde 😉 Bol bol su iç. En güzel ödem atıcı sudur 🍶💧💦 Su zayıflamak isteyenlerin dostudur. Meyvenin suyunu yeme. Meyvenin kendisini ye. Tatlı ihtiyacını meyvelerden karşıla. Kendini kandırmadan sadık kal diyetine.21 günde oluşuyor alışkanlık 90 gün yapabilirsen diyetini tamamen düzenin oturmuş olacak. Tatlıdan, şekerli içeceklerden, çikolatadan uzak dur. Hamur işlerini azalt. Tabiki dahiliye doktoruna gidip kan tahlili ver, kan sonucuna göre diyetisyen sana diyet listesi verecek. Devlet Hastanesi'nde de var diyetisyen, dahiliye doktoru. Özele gitmek zorunda değilsin. Artık zayıflamakta zor değil. Parklarda falan spor aletleri var. Kesinlikle kan tahlili yaptır diyet için
Abovvv neyse dert etme zayiflarsin eğer abur cubur yiyiyorsan onları yeme ekmeği kes tuz yağ kullanma en önemlisi de kahvaltini güzel bir şekilde yap çorba salata sebze yemekleri agirlikli ye günde 2.5lt falan şu net iç vaktin varsa da sabahları spor yap birde aksam yemek yemeden önce oldu bitti bu iş 😂 zayiflarsin zyflrsn takma
İlk yapacağın sey gece yemelerini birakmak. İnanilmaz fark ediyor. Sonra yavas yavas azaltarak yeme tarzini degistir. Bunu sen yapabilirsin ancak. Kimsenin soyledigiyle olmaz. Kendini bir tarza soktuktan ve kilo vermeye başladıktan sonra zaten moralin de olur, spora falan yazılabilirsin. Acele etme ve asla pes etme. Püf nokta bu.
Sadece yoğurtla beslen 1 ayda 7 8 kilo gideri var denendi tarafımca ve onaylandı :D spor yaparsan 2 kilo daha fazladan vermiş olursun.
Yoğurt yiyemiyorum ki
Demek istediğim tek çeşit yiyecekle beslenmek. Yoğurt, çorba, salata, haşlanmış tavuk, kahvaltıyı sağlam yapıp gerekli besinleri alıyorsun diğer ana öğünlerde sadece bunlardan birini yiyorsun kalorisi düşük olanları tercih ettiğin sürece sıkıntı yok. Ama sadece aynı besini almak gerek. Ben sadece su ve yoğurt tükettim haftada 1 falan belki tavuklu çorba yapıp tüketmişimdir.
Dikkat yaz geliyor bikini den lombur lombur taşmasın etlerin
Bikini mikini hiç giymedim giymem, vücudumu sevmiyorum
Tamamen kendimi beğenmediğim için
Çok kötü ama merak edilecek bir şey yok
Korkuyorum evet, kırılıyorum sonrasında
Senin için demedim, kendimi geri tutuyorum sürekli vücudumu beğenmediğim için
Güvenmiyorum hiç kimseye
Evet
Iyi geceler
Evet çok güzel ama gece yemeği bırakman lazım sona mümkün olduğunca hamurlu şeylerden uzak durup ekmek yeme yemek yerken yavaş ye doyduğunu hissedersin yavaş yediğin zaman. Kilo vereceğim diye saçma sapan diyetlere girişme sağlığını kötü etkiler.
Bu hafta çok popüler oldu bu, acaba yaz geliyor o yüzden mi sorulma oranı arttı? Eee insanlar biliyor bunu demek o yüzden arttı zayıflama ürünü reklamları.
Bende öyleyim ya resmen beni özet geçmişsin. Eğer çare bulursan bana da haber ver bak gizli görüş yapmadım ulaş diye 😄
Yemene engel olabilecek bir şey yok. Böyle bir şey olsaydı zaten herkes zayıf olurdur. Boğazı tutacaksın, az ve dengeli yiyeceksin.
İrade gösterip boğazına dikkat edeceksin. Gündeben az 10 bin adım atacaksın. Ekmeği azaltacaksın. Akşam7 den sonra bir şey yemeyeceksin. Kolay gelsin.
Günde 1500 kaloriden fazla mideye indirmeyeceksin. Yüksek protein düşük karbonhidrat beslenme düzenine geçeceksin. Öyle abuk sabuk sulu diyetler yapmayacaksın ve evde bol bol dip köşe temizlik yapıp egsersiz yapmış olacaksın.
Ben diyetteyim ve depreyon gibi bir durumds olduğum halde engel oluyorum bir şekilde. Diyet arkadaşım olabilirsin ajsjk
Herşey zihninde. Zihnini ikna etmen gerekir buna. Biz sana söyleriz şunu yapmalısın diye. Ama gerçekten sen bunu yapacak mısın?
çok almışsın ya😊 aynı boydayız ben de bu aralar aldım kilo😊 birlikte diyete başlayalım😊
Sen kaç kilosun 🤭
evde 55 diyetisyende 57 çıktım😱 geçen sene 52ydim😀 farkında olmadan almışım. benim bir hastalığımdan dolayı hiç kilo almamam lazım doktor demişti de ben şu aralar üzüntüden kendimi yemeğe vurdum yedim😔
Üzülme dikkat ederiz veririz, 97 düştüm bu kiloya
kilo ne kadar fazla olursa vermesi daha kolay oluyor. inş veririz😊
Bir de bana sor.. Hayatım boyunca hep uğraştım uğraşıyorum şu kilolarla
ben de çabuk kilo alırım ya yemeyi çok seviyorum. ama ömür boyu dikkat etmen gerekiyor😊 sen de öyle
İnşallah olacak, teşekkür ediyorum
ben de boş kaldıkça bir şeyler yeme alışkanlığı var, durdurmaya çalışıyorum kendimi
Nasıl
su içmek bazen işe yarıyor, bazen de yaramıyor ama güzel vücutlu kızlara baktıkça motive oluyorum. Kafamı dağıtıcak şeyler yapıyorum bazen bir bakıyorum tatlı isteğin geçmiş
Ben de onlara bakıyorum motive oluyorum ama biraz vakit geçince yemeye saldırıyorum
ben de zaman zaman amaan diyorum ye gitsin sonra verirsin kiloyu. Böyle dediğim için de veremiyorum bir türlü. Takvimin aburcubur yemediğim her gününe bir tik atmaya başladım, birkaç gün yemedin bugün de dayanırsın bozma diyerek devam ettiriyorum işe yarıyor gibi şimdilik motive ediyor
Aynen onu yapacağım ben de, 97 kilodan 69a düşünce çok mutlu olmuştum ama bunalıma girdim sanırım ve tekrar aldım
97 den düşmüşsün tebrik ederim 🙏🏻 Daha da düşersin biraz azmet ben de 55 e düşmek istiyorum inşallah, stresli olduğumda çok yiyorum ben de
Kaç kilosun? Aynen stress çok kilo aldırıyor
Geçen sene 54 tüm, geçenlerde tartıldım 66 çıktım. En fazla 62 olmuşumdur diye tahmin ediyordum, çok üzüldüm dikkat ediyorum bir süredir yediklerime
Vücut şeklin ne? Kilo nereye toplanıyor? Ben de senin kadar olsam yeter
göbeğimde toplanıyor maalesef, kalçamda olsa bu kadar dert etmezdim, senin?
Elma vücut tipi sanırım, benim de öyle
Göbek yüz ce kollar falan kalça küçük
aynen, zayıf kızlara bak ara ara hırslanıyor insan
Vücut şekli de çok önemli sadece zayıflık yetmiyor
kilo göbek bölgemde toplanıyor ama verirken de göbekten veriyorum, zayıfken orantılı oluyor vücudum. Ama kalçam için de squat vs yapıyorum şekillendiriyor gerçekten yuvarlak dolgun oluyor
Ben de yapıyorum 3/4 gündür ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum çünkü çok kilo verdiğim için sarkmalar var vücudumun her yerinde
kilo verirken sarkmamak için kesinlikle spor yapmak lazım zatenn, bence yapmaya devam et sıkılaştırıyor
Umarım toparlanır
Protein içeren besinler tüketirsen tokluk hissi verecektir. Hem aldığın kilonun %99'u karbonhidrattan gelir. Kilo almanı da durduracaktır. :)
Canın her yemek istediğinde başka bir şey yap. Yürümek gibi.
bir ara bende çok yüklemiştim kendime depresyondaydım kilo almıştım kusarak yedimlerimi atıyordum ya iğrenç aklıma geldikçe utanıyorum ama işe yaradı bak 10 kg verdim gksnfksn
"Yemeğin salçasını, kadının kalçalısı derler" ama sen bilirsin 😊
Zayiflatma programimiz mevcuttur.
20 dk lik periyotlarla dayanana kadar...
JSjdjsjsjsn
Hocam mezun falan mısın?
Bende kilo almaya çalışıyorum metabolizma izin vermiyor
Akşam yemeğini kesersen bir ayda eski kilonu alırsin hatta daha da duser
Pandaya bak :D gelmiş bize nasıl engel oluçam diye soruyor :D
Fiyona sabah gün ışıyınca ormana gitme shreek seni böylede sever sorun çıkar Şaka bir tarafa Akşam 18 den sonra yemezsen ve gün içi yediklerini eritecek kadar hareketliysen birde 3 litreden az su içme çok iç bitti gitti 😀
3 gün önce spor salonuna ve diyete başladım 3 günde 1.5 kilo verdim bir düşün istersen👌🏻
Yemeni azalt obez olursun sonra kimse evlenmez seninle
Bende o haldeyim neyse ki ben evliyim 😄
Bol bol yuruyun evdeyim diyorsunuz surekli, olmadi bir ise girin dalga gecenler olicaktir bu sayede verirsiniz kilo
Yetmeyeceksin başka yolu yok zaten anlamıyorum yemek güzel bir şey değil ki neden yiyorsunuz
Obez olacaksın kız 😂 biraz ev kişi yap hareket et bari. Müzik dinle hopla zıpla dans et
https://www.youtube.com/embed/sEdZt1QGttYBilmem koca kari gibi ol hemi kapiladan geceme ,😂😂 haha
Nasılım diye sordum profil fotoğrafıma bakabilir misin sence fiziğim kötü mü yediklerim göbeğe gidiyor😂
Amaan sal gitsin canım ya yiyende ölüyo yemiyende 😂😂😂
Yaşadığın bölgeye bağlı olabilir hangi bölgede yaşıyorsun
Sana yardım etsem bile beni takmazsın
Kendime söz geçiremiyorum bazen.. Haklısın
Beni dinle
Şeker karbonhidrat yağ bunlardan uzak dur çikilota ekmek yasak kola 1 bardak 70 kalorı 70 kalorı yakmak için 15 dk yürüyüş yapmak gerekiyor
Kola tarzı içecekler içmiyorum yıllardır, kahveyi çayı da şekersiz ama ekmek ve tatlı çok tüketmeye başladım bir aydır, uzak duramıyorum ve sıkıntıdan yiyorum sadece
Fitnes yap
Onu hiç yapmadım işte
Yap zayıflarsın
Vucudun da kas yok oyuzden yağ yakamoyorsun
Haklısın
Bak şöyle yap
Lunge 10x2
Diz üstü şınav 8x2
Plank 20 sn x2
Bunları yap
Plank vücutta ne gibi değişiklik yapıyor
Belini inceltiyor fit ve sexy oluyorsun
Yapayım o zaman onu şimdi
Zordur
34sn yaptım
Titredin mi yaparken
Yoo
Evdesin işde çok hareket et.
ye ye can boğazdan gelir derler
Düzenli spor ve diyet. Çok zor değil aslında.
Koli bandı ile ağzını bantlarsak bu iş tamam
Benim kadarsın helal olsun
bol su iç spor yap lifli gıdalar tüket
ben hep disardayim yine de kilo veremiyom
günde 1 öğün ye. net çözüm
yemiceksin. bu kadar basit.
Olsun ben daha kiloluyum 🤣
İradeni dinle' aklını değil''
Evde spor yap su ic Kafi
Cok biliyosun
Hasta!
Sayende 🤷
160 75 kg kadın
Allah kolaylık versin
yemeyeceksin kanka zor ama tek çözüm bu
Nasıl başarıyosunuz bunu ya ben 53 kiloyum
100 kilo ol da gör gününü
Yeme içme mutfaktan uzak dur
Dikkat mast da yapma acıktırıyor malum
Keşke şişman olsam
Neden?
Zayıfım diye reddeden çok oldu ne güzel balık etlisin
Herkesin derdi kendine ağır ama zayıflık tercihim olurdu
İyiki zayıfsın :)
Zayıf seviyorum ve tanışmak istiyorum
🤭 maşallah.
Diyet
Ne iş yapıyorsun neden hep evdesin?
Boğazını tutarak 🤭
umarim 90 olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba;
Açlığımız eğer duygusal kökenliyse öncelikle kendinizi dinlemenizi öneriyorum. Hemen tatlı/tuzlu/paketli gıdaları tüketmek yerine şu an gerçekten aç mıyım veya şu an duygusal açlıktan mı yemek yiyorum hissinin ayrımını yapmanız gerekir. :)
Eğer açlıktan değil de duygusal olarak duygu durumu değişikliğimizin yerine yiyecek koymaya çalışıyorsak o sırada odağınızı değiştirmenizi, bitki çaylarına yönelmenizi veya salatalık, yarım yağlı yoğurt/süt, kahve gibi kalorisi düşük olan yiyeceklere yönelmenizi öneririm.
Eğer metabolik olarak kilo vermenizi engelleyen bir sebep yoksa kilo verme süreciniz çok hızlı ve çok keyifli olacaktır.
Sevgiler.