Ben 19 yaşında ve 40 kiloyum benden küçükleri görünce nasıl kilolular diyorum çok kötü duruyorum ve kilo almak istesem de alamiyorum ne yapmam lazım🥺nasıl alabilriim
Kilo Almanın en kestirme yolu koyunun kuyruk yagıyla her gün çorba yapacaksın bunu tükedeçeksin ikinci yöntem remoren tablet alınız aceip kilo aldırır hemde kafa dağınıklığı na iyi gelir
Kilo Almanın en kestirme yolu koyunun kuyruk yagıyla her gün çorba yapacaksın bunu tükedeçeksin ikinci yöntem remoren tablet alınız aceip kilo aldırır hemde kafa dağınıklığı na iyi gelir diger yöntem soguk suyla duş alacaksın böylece vududun yağlanaçak insan vücuduna bir makinedir yağ olmadan makina çalışmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Spora başla spor yaptıkça iştahın artar daha çok yersin kilo da alırsın
Evde mi yapicam spor
Evde de olur, salona yazılırsın daha etkili olabilir
doktorla görüş diyetisyene git ilaç milaç verirler belki
İlaçla alınırmi
sporcu tozları felan varya
Aksamlari çok yemek ye sende sinir stres cokmu var mı yani
Evet var onla alakası ne
Stresli insan kilo almaz ne yaparsan yap stresten uzak duracaksın her şeye sinirlenmeyeceksin
Sınav stresi var üstümde
O stres mahveder sen uzak dur geceleri çok yemek ye
Mesela her akşam yatmadan önce tost yesem kilo alirmiyim
Kilo Almanın en kestirme yolu koyunun kuyruk yagıyla her gün çorba yapacaksın bunu tükedeçeksin ikinci yöntem remoren tablet alınız aceip kilo aldırır hemde kafa dağınıklığı na iyi gelir
Kilo Almanın en kestirme yolu koyunun kuyruk yagıyla her gün çorba yapacaksın bunu tükedeçeksin ikinci yöntem remoren tablet alınız aceip kilo aldırır hemde kafa dağınıklığı na iyi gelir diger yöntem soguk suyla duş alacaksın böylece vududun yağlanaçak insan vücuduna bir makinedir yağ olmadan makina çalışmaz
Zor bende kilo alamayan bi bünyeye sahibim
Neden böyle oluyor ki diğerleri hemen alırken ben alamıyorum?
Bünyeyle alakalı çok yakıyoruz.
Hayır yedikçe bile 1 kilo bile almıyorum ben
Protein tüket, hindi eti ye
Bazı insanlar evlenince kilo alırlar.
Neden evlenince
iştahları açılır o yüzden
Spor yapmalısın
Takviye almalısın
O ne
Doktor sana tavsiye vercektir boy kaç
1.63
15 kilo almalıson