Sağlık Çok zayıfım.. Nasıl kilo alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Vücudum çok zayıf.. şu an 178cm boyunda 67 kiloyum.. Kollarım bacaklarım çok ince.. En kötü yanı ise aldığım kiloların direk bel ve karına birikmesi.. Yok mu bunun çözümü? Kilo almaya devam etsem diğer bölgelere yayılır mı? Çok zayıfım.. Nasıl kilo alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sadece kilo alarak olmaz spor yapman lazım yoksa iyice göbekli olup kalırsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın.. Spora ağırlık verecegim Yorumla
pastacıkızz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Spora başla o kadar da zayıf değilsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım.. Umarım herşey istediğim gibi olur teşekkürler Yorumla pastacıkızz +1 yıl İnşAllah iyi haftasonları 😊 Yorumla
gülenkızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Zayıf değilsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana aşırı zayıf geliyor.. hatta 85 kilo olmak gibi bir hedefim var ama abartıyor muyum Yorumla gülenkızferide +1 yıl Istersen al ama bence ortasın şu an, kas yaparak alabilirsin daha iyi sağlıklı olur, Yorumla
En İyi Cevaplar