140 kiloyum kilo vermek için kendimde motivasyon bulamıyorum?

Aslan 140 kiloyum boyum 1.74 liseliyim bu zamana kadar neredeydin neden kilo veremedin diyebilirsiniz ama yaşadığım şeyler özel sorunlarım vardı ben bu acıları yemekle bastırdım. Yeme bozukluğum var sanırım. Doysam bile daha çok yemek istiyorum tadı güzel geliyor sofradan kalkmak istemiyorum. Çok fazla zorbalık görüyorum sınıfta olsun dışarda herhangi bir insan bile oha diyo dolmuşa binince bazı insanlar gözümün içine bakıp gülüyor bazıları dönüp dönüp bakıyor. biliyorum onlar için vermemeliyim bu kiloyu başta sağlığım için vermeliyim şu an bir sağlık problemim yok ama bu ileride olmayacağı anlamına gelmiyor. Ve özgüvenim gelsin istiyorum iyi bir fizik istiyorum güzel bir fiziği hangi kadın istemez ki? Sınıfta güzel zayıf olan kızlara farklı bana çok farklı davranıyorlar bu durum da beni çok rahatsız ediyor hergün kilomla dalga geçiyorlar ama ben nedende kilo vermek için böyle tam bi motivasyonu kendimde yakalamıyorum çok diyet yapıp bozdum kimse de Bana inanmıyor. Psikoloğa gidin demeyin ailem izin vermiyor diyetisyene de sadece devlete götürürler ve ameliyat olun demeyin onu da istemiyorum sadece spor ve diyet istiyorum ama motivasyonum yok nasıl motivasyonum olur? Neler yapabilirim zayıflamak için? Teşekkür ederim

140 kiloyum kilo vermek için kendimde motivasyon bulamıyorum?