Sosyal anksiyetem var dayanamiyorum ne yapmam gerek?

Anksiyetem var insanlarla iç içe olmak beni o kadar çok geriyor ki dayanamıyorum sadece susadim ve markete su almaya gittim ellerim titredi nefesim daraldı kalbim sıkıştı başıma ağrı girdi ter bastı kulaklarım çınladı dengemi kaybetmeye başladım öyle abartılacak kadar kaybetmedim ama öyle yani yemek bile yiyemiyorum iştahım yok sevdim şeyleri bile yiyemiyorum ne yesem boğazımdan geçmiyor kusuyorum durduk yere ağlama krizlerine giriyorum kendime zarar veriyorum bıçak alıp kesiyorum toplu iğne batırıyorum taş alıp bacaklarımı morartiyorum ergen misin napiyosun sen ya diyebilirsiniz yani çok normal ama kendi isteğimle yapmıyorum yemin ediyorum evet saçma gelebilir ama cidden öyle sonradan neden böyle yaptım slk mıyım ben diye pişman da oluyorum zaten bide yataktan çıkasım yok asla gelmiyor hep geç yatan ben erkenden yatıp çok geç kalkıyorum 15 saat uyudum bugün yetmedi yarım saat daha uyudum ve hala çok uykum var napcam bilemiyorum salı psikiyatri randevum iptal oldu sevdim şeyler bile zevk vermiyor çok kötü hissediyorum sadece içimi dökmek istedim eğer kötü şeyler yazicaksaniz da lütfen yazmayın

Sosyal anksiyetem var dayanamiyorum ne yapmam gerek?